Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Harley mi yoksa japonlarmı?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    dediğim gibi sportster bir jawadır kanuni seyhandır yada naıl desem honda cgl 125 dir sadece 883 cc yada 1200 cc geri kalan herşey jawa bu tür motosikleti seviyorsan almalısın.z1000 ap ayrı bir motor zamanınd bendede vardı ilk çıkan 4 egzozlulardan çabuk sıkılırsın benden söylemesi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Naked :)
    Problem motoru bu zamana kadar görmemekti. Birebir görmek çok önemliymiş onu anladım. Video resim falan hikaye. Öyle motordan sıkılma gibi bir huyum yok. Bir motoru başta seversem o uzun süre devam ediyor. Sevmezsem hemen kurtulmaya çalışıyorum. O da 4 motordan 1 inde öyle oldu. Parayı sokakta bulmuyorum bende. Habire saçayım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=8DG9H...feature=fvwrel

Şöyle bişey görmeyi umut ediyordum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    öyle birşey görmeyi umut ediyorsan sportster 48 i görmen gerek sen sportster ların en ufagını görmüşsün low modeli üzerinde hiçbirşey olmuyan model o.Galeriye gitmen lazım kısaca.Amerikanın en çok satan motoru bu insanlar yanılıyor olamaz dimi?

Motosikleti
    http://www.youtube.com/watch?v=yOYQ_...eature=related

Şu çok iyi görünüyor bence. Bu görüntü olsa OK. Ama bugün gördüğüm facia ydı

avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    ya gerçekten senin gördüğün motora için ısınmamış olabilir ben sportster iron a hastayım mesela ve hani boyunun posunun da pek ufak olduğu söylenemez keşke istanbula gelebilsende şu modellere gerçekten bi göz atabilsen
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

Motosikleti
    Evet İstanbula gelmem gerekecek galiba. Böyle olmuyor. z1000 diyorum ama onunda canlısını göremedim ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

Bugün gördüğüm motorun ilanını buldum. Modeli custom değil farklı bir model.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7840117/detay/

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ehh ben en başta yazmıştım, görmen gerek dokunman gerek diye üzerine oturup yakından inceleyeceksin ayrıca o senin resmini koyduğun motor gerçekten çok kötü, benim resimde ki harleyle kıyasla işte sana daha detaylı resimde yollayabilirim istiyosan. ama senin gelip motorları yakından görüp bakman gerek, benim çocukken 96 yılında efsane motorda harley aşkım başlamıştı ondan öncesinde de harleyi filmlerde görüp hayran kalıyordum yani çekirdekten tav oldum 2006 yılında da yaşım ehliyetim tuttuğunda gittim aldım canımı sıkmamış olsaydılar satmazdımda... bende ki güzeldi gerçekten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

ayrıca, agresif üyemiz dersansport'un dediğine katılıyorum, bu motosikletler böyledir. ben biraz daha kalıpsını istiyorum dersen 1200xl custom bak, o da cılız görünüyosa gözüne, dynawide glide bak
    street bob bak, fatboy bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

hd48 in motosikletide güzel ön tekerleği kalın...

Motosikleti
    Glock çok gençmişsin be. 23-24 sün heralde. Bize yaşlı muamelesi yapıyosun diye kızıyodum ama haklıymışsın Çok erken evlenmişsin yaw. Neyse bize düşmez tabi

Resimler zahmet olmıcaksa görmek isterim. Harleyin diğer modelleri çok ağır. Şehir içi çok sıkıntılı olur. 1600cc motor biraz saçma geliyor bana. Amerikalıların abartılarından bir örnek daha.

Gelip görmek lazım orası kesin. Resimler videolar ya çok yanıltıcı ya da farklı model benim beğendiklerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehh ben en başta yazmıştım, görmen gerek dokunman gerek diye üzerine oturup yakından inceleyeceksin ayrıca o senin resmini koyduğun motor gerçekten çok kötü, benim resimde ki harleyle kıyasla işte sana daha detaylı resimde yollayabilirim istiyosan. ama senin gelip motorları yakından görüp bakman gerek, benim çocukken 96 yılında efsane motorda harley aşkım başlamıştı ondan öncesinde de harleyi filmlerde görüp hayran kalıyordum yani çekirdekten tav oldum 2006 yılında da yaşım ehliyetim tuttuğunda gittim aldım canımı sıkmamış olsaydılar satmazdımda... bende ki güzeldi gerçekten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

ayrıca, agresif üyemiz dersansport'un dediğine katılıyorum, bu motosikletler böyledir. ben biraz daha kalıpsını istiyorum dersen 1200xl custom bak, o da cılız görünüyosa gözüne, dynawide glide bak
    street bob bak, fatboy bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

hd48 in motosikletide güzel ön tekerleği kalın...
    glock gel sana bira ısmarlim barışalım

luthier sorarım sana boyun 180 üzerimi ve iri yarı birimisin? kısaca ensesi kalın güreşçi tipli birimisin?çünkü eğer değilsen dyna serisinden sonraki hiçbir motor altında güzel durmaz iri adam motorları onlar.

teşekkür ediyorum ısmarlamış kadar oldun birgün neden olmasın, inşallah diyelim barıştım tamam

Motosikleti
    Boy 1,86 kilomda 76 olmuş bu ara

sn. Bahadır mağazaya gitmeniz şart, bu arada yaşım tabiki sizden küçük canım orası kesin ben yeni evlendim 29 yaşındayım tam olarak

Motosikleti
    29 mu Gençlik bitmek üzere kardeş ben sana söyliyim.

Motosikleti
    harley davidson 1200xl
    luthier;
    hocam garajim da bir 2010mod sportster48 birtanede 2011mod 883iron yatiyor... istersen detayli fotolarini falan cekerim... video falan...

resimler bu arada zahmet olacak biraz cünkü eski bilgisayarımdalar, ama söz bu gece yollarım bu konu üzerinden...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

bak bak baakk nası saldırıyo, iyi ki yaşımı söyledim!!!

Motosikleti
    hd 48, glock çok teşekkür ederim. İyi olur yollayabilirseniz. Zahmet olacak ama rica edeyim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

[---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

[/COLOR]bak bak baakk nası saldırıyo, iyi ki yaşımı söyledim!!! [/QUOTE]

Yaşlıı yaşlıııııı

birazdan yolluyorum resimleri

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı hd48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kusura bakma arkadasim... yanlis anlamissin... ben kimseye hizli git tavsiyesinde bulunmadim... ama herkez surdugu makinanin sinirlarini gucunu bilmek ister, sanki sen hic denemedin...ayrica arkadasim bunu bana ilk bakimdan sonra servis yetkilikleri tavsiye etti...
    Denemedim , neden deneyip riske gireyimki kime neyi ispatlayacağım. Ne Harley nede benim motorum son süratine bakılarak alınan motorlar değil. Sana tavsiyeyi veren servis makinanda bu deneme esnasında oluşabilecek hasarlarıda ücretsiz tamir edeceğini söylemişmiydi çok merak ettim.

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Alıntı luthier76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bak baakk nası saldırıyo, iyi ki yaşımı söyledim!!!
    Yaşlıı yaşlıııııı [/QUOTE]

Karıştırmayın yaşı başı
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Aslında servis doğru söylemiş ama bizim kardeşimiz türk onun anlıyacagı yoldan gitmiş sanırım motorun performansını dynoda ölçmeleri gerekiyordu brake in doğru yapmışmı yapmamışmı diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

resimler eskidir, Sn. 8can bey e katılıyorum! yaşı başı karıştırmayınız

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)