2.000 TL'ye Chopper olarak ne tavsiye edersiniz?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hadi be mübarekler Bi el atın şu garibanın konusuna. Fikir istiyorum para değil :D Hadi ne alayım forumda okumadığım yer kalmadı Halen isteklerimi cevaplayamadım.
-
2000 liraya hayalini kurduğun karizmayı satın alamazsın motomod.
jawa iyi motordur, teessüf ederiz.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
1500 TL'ye benim jawayı vereyim sana... 500 TL'ye sissy bar ve kartal gidon taktır.. sonra konuşalım... sesi adamın aklını alır. motorun neredeyse %80'i nikelaj... millet bakmak için deli oluyor ama bakınca gözlerini açamıyorlar..
Jawa gibi olmasın dedi adam yaw... yaşına saygın olsun aletin
Yokuş falan demişsin, benim kara çocuk ben aldığımda hurdaydı. ve o haliyle 3 kişi (ana baba çocuk) + 2x50kg lık zeytin selesi ile, patika bile olmayan tepelere tırmanıyorlardı.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
mct 250 alabilirsin fakat para biriktirip japon bir makina almanı tavsiye ederim
-
Abi javayı MZi napıyım Ben sanırım başlangıç için Seyhan alacağım. Daha ideali yok gibi :( Paranın kıymeti yok...
-
motomod adlı üyeden alıntı
Abi javayı MZi napıyım
Ben sanırım başlangıç için Seyhan alacağım. Daha ideali yok gibi :( Paranın kıymeti yok...
bılıyosun ya ne alcagını ozman neden fıkır danısıyonkı))))))))
-
listenin içinde mct hariç hepsini elemeni tavsiye ediyorum...
uygulamak yada es geçmek sana kalmış..
sonraki eyvahlarından sorumlu değilim ....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
lifsan borelli v250 motor titreşimi azdır ve fiatı uygundur v motor oluşu daha düzenli çalışır
-
30 Temmuz 2011, 20:07
Keeway supershadow 250V kullanıcısı olarak. Naçizane olarak V motorlu bir makine bakmanı öneririm. Keeway, Bisan, monero, Borelli vs...
-
30 Temmuz 2011, 20:14
motomod adlı üyeden alıntı
Abi javayı MZi napıyım
Ben sanırım başlangıç için Seyhan alacağım. Daha ideali yok gibi :( Paranın kıymeti yok...
Haydaa! MZ de kim vurduya gitti İnşallah yokuşda bi denk gelirde mz veya jawa o zaman saygıda kusur etmessin dostum..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
30 Temmuz 2011, 21:34
İlandaki açıklama güzelmiş
"motoru byüt düğümden dolayı satıyorum 650 cc kawazaki aldım onu da satacam düğüne para lazım"
-
13 Ağustos 2011, 11:14
Dostum hevesini kırmak gibi olmasın ama; reca ederim kapatalım bu bahsi. Ben motoru alırken toplamda 6000 liradan fazla para harcadım hatta lastikti, estekti köstekdi derken 7000 lirayı buldu toplam masraf. Ama bu hali bile hala senin saydığın gibi olamadı. Yani üzgünüm, bence biraz para biriktirmeye bak. Hele de eşimle bineceğim diyorsun, kesinlikle bu söylediğin motorlar sıkıntı yaratırlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler