Ucuzmuş
Ayna, orjinalleri mi takacaksın? Ne kadar kullanışlı olur bilmem ama bence şu aynalar yakışır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...218766/detay/?
Ucuzmuş
Ayna, orjinalleri mi takacaksın? Ne kadar kullanışlı olur bilmem ama bence şu aynalar yakışır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...218766/detay/?
Onları alıcam zaten yarın :D
Biraz aceleye gelmiş sanki.
Azıcık daha birikim yapsaydın, ve bu arada araştırsaydın farklı ve daha güzel birşeyler çıkarmış ortaya.
Ama sen sevdiysen sorun yok
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ben çok beğendim.
Egzosun hem estetiği hem sesi 250cc için çok iyi. Stop çok ama çok iyi. Yan kapakları ve motor aksamını mat siyah yapma şansın var mı ? varsa çok iyi duracaktır zannımca. Spike temalı elciklerin de çok yakışacağından eminim.
güle güle keyifle kullan.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bence süper olmuş.
Güzel olmuş, eline sağlık. Güle güle kullan.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
madem değeri yok arkadaşım niye resimleri koyup insanlara yorum yapma hakkı tanıyorsun insanlar olumlu olumsuz tabiki görsel olarak bir yorum yapıcaklar bu yorumuda görüntü olarak gördükleri şeyi beğendikleri yada beğenmedikleri yönünde yapıcaklar..
bende beğenmedim yapdığın şeyede pek custom denmez motorun sağını solunu kesmek gerçek custom olsa internette dolu kanuni seyhan mz jinlunlar var bu tip araştırırsan bulabilirsin.. sen gv250 yi alıp gt250 comet naked e çevirmişsin bu kadar uğraşıcağına direk gt250 comet alsaydın yorulmazdın bu kadar..
Karo,Maça,Sineği gördüm de Kupa nerede onu bulamadım ???
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
her haliyle başka güzel ama ben orjinalini daha çok sevdim.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
adamın dediği doğru neyi tartışıyorsunki orda demek istediği belli custom denilmez dememiş "pek custom denilmez" demiş okuduğumuzu önce iyi anlayalım.. eline kesme makinası alıp çamurlukdan bir parça kesmeyle lafda custom olunur ama gerçek anlamda custom olunmaz.. orda onu demiş arkadaş anlayana tabi..
custom nedir merak ediyorsan internete gir custom yaz karşına binlerce dolu örnek çıkar..
motor kötü degil güzel olmuş bu işleri yapmak kolay degil sadece eksık yanlar var tam bitmemiş gibi duruyor onlarıda tamamlarsan sorun yok, benim gözüme batan sele ne nikelaj kaplama onlarıda halledersen bir bütüne kavusabilir..
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Uyarın için teşekkürler, bundan böyle okuduğumu daha iyi anlamak için daha fazla çaba sarf edeceğim ama sen de taktir edersin ki bu biraz zaman alıyor. Hemen olmuyor. Senden ricam bu anlayışsız arkadaşına bir açıklar mısın, gerçek custom nasıl oluyor?
Yine de ben laf dinlerim. Biraz araştırdım. "Customize" özelleştirmek, "custom" özel demekmiş. Kafa işte, basmıyor bazen, idare edin... Bir motorun özelleştirilmiş olması için çamurlukları kesip, egzozları değiştirip, tekrar boyayıp, gidonu değiştirip, üzerine özel logo yapmak yetmiyorsa ne yapmak lazım? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum... Belli ki siz bu işi iyi biliyorsunuz
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Custom motor yapmak için custom ne demek diye araştırmak yerine custom motor fotoğraflarına bakarak yaparsak zaten o custom değil kopya olur. Custom motor, kullanıcısının zekine göre customisation yapılmış dolayısıyla başka bir eşi olmayan motordur. Sadece ön tekeri şaseden 1 metre ileride olan arka tekeri yarım metre genişliğinde olanlar değildir.
Bu cruiser'den dönüştürülmüş (kesilmiş) bir chopper...
Custom motosikletler fabrika çıkışı motosikletlerin yanısına ya tek bir tane yada çok az sayıda üretilir tamamen baştan sona özeldir.
Eline sağlık , kişiye özel bir motosikletin olması herzaman keyiflidir. Sadece ilk takıldığım detay, depo üzerindeki yazı. Bana göre olmasaymış daha iyi olurmuş.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@BBelt arkadaşım
yukarda Slayerrr nickli arkadaşım ve görkem nickli arkadaşım yazmış sanırım yeterince açık.. üstüne bir şey eklememe gerek yok..
görkem arkadaşımızın yazısını bire bir kopyalıycam kusuruma bakmasın ama çok güzel özetlemiş..
"Bu cruiser'den dönüştürülmüş (kesilmiş) bir chopper...
Custom motosikletler fabrika çıkışı motosikletlerin yanısına ya tek bir tane yada çok az sayıda üretilir tamamen baştan sona özeldir."
kısaca çamurlukdan bir parça kırpmakla başka renge boyamakla üzerine regal raptordaki t gidonu takmakla custom olunmaz
motocross slayyer ve görkem arkadaşlarımızın izah ettiği tarzda bir custom motor oluşmaz.. lafda custom olur o başka..
ben tekrar ediyim emek var bir uğraş var uğraşanların elleri dert görmesin..
kupayı çok basit kaçacağı için yapmadık dostum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 ----------
Hiçte aceleye gelmedi dostum 11gün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------
Egzost yüksek devirde tam cruiser sesi vermese de alt devirlerde çok iyi ve görünüş gerçekten çok hoşuma gidiyor. Stopu beğenmeniz beni inanılmaz mutlu etti çünkü sıfırdan yaptık desem yalan olmaz nikelajları mat siyah yapmayı düşündük fakat önce nikelajı sökmek gerekli ve lanet şey o kadar güçlü ki vazgeçtik. Belki ileriki bir dönemde full kromaja girebilir ya da full mat siyah olabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------
dostum beni yanlış anlamışsın haksızlık edemem kimseye...
beğenmemenize de saygı duyuyorum fakat müsait olduğunuz bir zaman avcılara beklerim bir çayımızı kahvemizi içersiniz hemde motoru canlı görüp üzerinde ki emeği farkedebilirsiniz. İşte o zman yorumlarınız dinlemek isterim. saygılar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------
Evet haklısınız tam olarak bitmiş değil. Maddi açıdan beni zorladı gerçekten yapmayı planladığım birkaç şey eksik kaldı.
O çıkan örnekler 30bin dolar civarından başlıyor dostum trde
Bizimde bütçemiz belli elimizden geleni yapmaya çalıştık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
logaritma regal raptor gidonu diye küçümser bir tavır sergilemişsiniz. sana sadece şunu soracağım ben istemez miyim highway hawk ile donatmak? bu kadar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 ----------
Ve son olarak "net" fotoğraf koyuyorum boya konusunda "akmış" gibi yorumlara da açıklık getirmiş oluruz. bugün aynayı tamamladım ve plakalığı halettik gayet hoş oldu. ama bu fotoğraflarda sol ayna ve plakalık henüz yok...
Bu motorun canlı halini de görmek istiyorum
Kapatmak istediğin nikelaj varsa ve nikelajı sökmek yüksek maliyetli/zor oluyorsa motor bloğu hariç diğer kısımları mat folyoyla kaplayabilir/kaplatabilirsin. Maliyet olarak da gayet ucuza gelir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)