Hardtail işi zor arkadaşlar günde min. 50 km kullanıyorum motoru. Baktık istediğimiz gibi olmadı stop ile işi çözdük o kestiğimiz yere stop monte ettik çok tatlı oldu. Ama artık fotoğraf koymuorm bitimine yakın koyacağım =) Biraz merak iyidir.
Hardtail işi zor arkadaşlar günde min. 50 km kullanıyorum motoru. Baktık istediğimiz gibi olmadı stop ile işi çözdük o kestiğimiz yere stop monte ettik çok tatlı oldu. Ama artık fotoğraf koymuorm bitimine yakın koyacağım =) Biraz merak iyidir.
süper! nasıl olacağını merak ettiğim bir projeydi custom gv250..kolay gelsin
ben kesme biçmeden ziyade orjinal parçaları muhafaza edip başka parçalarla değişmekden yanayım yani custom bir tarzdan taraftarım.. kesip biçdinizmi hem motorun orjinalliği gidiyor hemde satarken sıkıntı oluyor artı tüvde de sıkıntı yaratabiliyorlar..
gv 250 ye kısa regaldeki gibi fym nin chopper yada eski seyhanlardaki gibi kısa arka lastiği ortaya çıkaran çamurluk yakışır.. birde depo üstünde göstergesi olan bir depo olsa lx250 serisindeki gibi yada jinlun tarzı öndeki götergelerede kaldırılda güzel olabilir..
Ben de orjinaline dokunmaya korkuyorum ama benim sebebim aman satamam değil de çok kararsız biri olduğum için ya beğenmezsen geri dönüş olmayacak diye.
Zaten bana böyle şeyler garip geliyor. Piyasası yok diye istediğin arabayı/motoru almamak. Orjinalliği bozulur zor satılır diye istediğini yapmamak. Tamam Türkiye şartlarından dolayı 5 sene kullanacam diye aldığın aracı 6 ay sonra satma ihtimali herkesin aklına geliyor ve kimse acil satması gerektiği aracın 1 yıl satılmamasını istemez. Ama satılmaz diye istediği aracı almamak, koltuk döşemeleri eskir diye pırıl pırıl arabanın koltuklarına garip kılıflar geçirmek bana göre o araca sahip olmak gibi değil de, aracı bir sonraki sahibi satın alana kadar emanet almak gibi geliyor.
Sanki aracı kullanmak için değil de satmak için alıyoruz, galericiyiz. İlginç.
Bu arada senin motoru bugün geçerken gördüm, depoyu falan da sökmüşsünüz sanıyorum.
Not: Hiç kimseye ithafen yazılmamıştır.
Evet dostum boya bitti.. vernik pazartesiye kaldı. Daha işimiz çok offf egsoz gidon plakalıksinyal daha sayayım mı:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------
Ama arada bir motorunu yıkatsan güzel olacak sanki :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------
Deponun boyası bitti
Depo üzerine düşündüğümüz maça
Ama hiçbirisi içime sinmedi... yeni birşeyler bakıyorum
mat siyah olayı süper.
ben de mat siyah bir insanım
yalnız o depo mat siyah da olsa altın kaplama da olsa ne bileyim kaşıkcı elmasını da koysan çok fazla büyük. ilk etapta tak depoyu. motor elbet güzel olacak ama
en kısa zamanda daha ince bi depoya geç. süper olsun ortamlar çoşsun :D
yol iyidir.
Hehe Evet 1 gün boyunca düşündüm mat siyah mı parlak siyah mı. Sonra "mat siyah evet evet mat siyah" dedim ve başladık guzelde oldu. Şimdi motorun konseptini bitirdim kafamda herşey hazır. (en zor kısım karar vermek ve içine sinmesi) pazartesi vernikle başlarız sonra jantlar boyanacak ama mat siyah mı mat kırmızı mı karar veremedim. Egsoz ve T gidonla bitireceğiz işi. İyimser yaklaşırsak çarşamda en kötü cuma gününe eos 5imi de alıp fotoğraf çekmeye başlarım. Yapım aşamasında ki fotoğrafları bilerek dandik makinayla çekiorm ki flu çıksın hata görünmesin şaka bir yana nazar değmez ise hatasız gidiyoruz.
jantları bence boyamayın benim nacizane fikrim bu folyo fosforlu kaplamalar var geçen bir arabada gördüm jantlarında dehşey güzel olmuş.. ona bir bakın derim birde mat siyaha tam aksine krom çok uyuşuyor renk uyumu açısından çok güzel bir ahenk sağlıyor biri mat biri krom zıtların uyumu..
bazı insanlar gaza gelip motoruda siyaha falan boyuyorlar oda motoru çok boğuyor renk olarak .. renkler doğru tercih edilirse bir araba yada motoru genişde gösterir yanlış tercih edilirse darda gösterir..
benim türkiyede 250 lik chopper lar içinde kasa olarak tek beğendiğim lzx250 kasası kasanın tasarımı çok güzel bir gv ye bu kasa yerleştirebilinse süper olur gibime geliyor..
gv250 nin şase si motoru lzx in kaplamaları ortaya harika ibr motor çıkar tahminimce..
ooo yıkatmışız helal valla beklemekten sıkldm çıksın artk motor:D
Arkadaşlar boya bitti son halini koyuyorum jantlarda boyandı. Bu arada kırmızıdan vazgeçerek bordo kararına vardık marım beğenirsiniz
Burda da egzost için uğraşıyoruz
Perşembe cuma gibi çıkacak inş
Arkadaşlar motor bugün bitti. Egzostumuzu da taktık... hiç sıkılmadan o rölanti sesini 1 saat dinlerim Youtubeda araştırma yapmıştım gv250 egzost sesi ile ilgili. Çok karamsardım çünkü hepsi gtr250 sesi veriyordu. Ama bizimki maşallah öyle değil Resimleri güneşli hava bulduğumda çekeceğim yarın yağmurlu gibi..
bekliyoruz...
hani nerde motor ya :D
ilgi ve merakla takip ediyorum.bekliyoruz devamını...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
dostum süper görünüyor motor, sana ne kadara mal olduğunu da yazar mısın. benim de kafamda bu tür bi şeyler var
arkadaslar hepiniz isleriyle de mesgul insanlarsiniz bunun disinda hobi olarak yapiyorsunuz bu isi ama ben olsam kamerayla canlandiririm bu anlari. ayni atolyede sabitlenmis bir kamera onunde tum degisimleri yapip o yayini hizlandirip before after isine donerseniz birde tutarsa motor filmi sat parani al sakasi bir yanada gercekten guzel olur kameraya almak
Motorunu yarinin yokmus gibi surersen, yarinin olmaz...
Motor bitti arkadaşlar fotoğrafları en kısa zmanda koyucam şu aralar gezmekle meşgulüm =)
Buradan devam edelim arkadaşlar; http://www.motosiklet.net/forum/crui...250-bitti.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)