Bobber sevenler buraya...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben pek sevmem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 ----------
bu da benim favorilerimden biridir.
Uploaded with ImageShack.us
-
Bende bir tane yapmak istiyorum ama yapacak yer lazım önce
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
Model olarak pek bana hitap eden bir model değil.
Benim dikkatimi eksozlar çekti.. bobber kullanıcılarında baya bi yanık izi vardır .. motorda standart bulundurulması gerekenler listesi başında yanık kremi, ve sargı bezi gelir heralde..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Yok be ya. sarmaz beni ben teknoloji severim parıldayan göstergeler rahat seleler severim. ama hayranı vardır mutlaka
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
forevermore adlı üyeden alıntı
Yok be ya. sarmaz beni
ben teknoloji severim parıldayan göstergeler rahat seleler severim. ama hayranı vardır mutlaka
Teknoloji devamlı eskiyen bir şey...Eski zamanlarda comodorre64'e, Amiga'ya,Sega'ya insanın ağzının suyu akarken şimdi gülersin...Gerçi onlarında tadı apayrıdır ya neyse...
İnsana dikte edilen moda olaylar,akımlar genel beğeniyide değiştiriyor...Aç 80lerde ki 90larda ki fotoğraflara bak gül gül öl saç modellerine,giyime kuşama...
Bu bence bir tarz meselesi de değil...Yani cruiser sınıfını beğenmezsin, tarzın değildir ama gerçekten safkan, en gösterişsiz haliyle motor olayının bu makinelerde hayat bulması,gerçek amacın gösteriş değil de motora gerçek anlamıyla aşık olmayı anlatıyor bana...
Kıssadan hisse demek istediğim bugün beğendiğin teknolojiyi yarın beğenmeyeceksin ama bu motorlar zaten en basit halleriyle olduğundan ayrı bir ruhu var...
-
Bakış açısı. Bana çekici gelmiyor, saf da olsa hoşuma gitmiyor. Bu arada yazımda kinaye vardı, teknoloji meraklısı birisi değilimdir. Klasik otomobillerden de çok hoşlanırım
Ancak nedense bu tarz bana itici geliyor. Bilmiyorum. Bu arada commadore 64'üm vardı çok da severdim halen de özlerim river raid olsa da oynasam
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
forevermore adlı üyeden alıntı
Bakış açısı. Bana çekici gelmiyor, saf da olsa hoşuma gitmiyor. Bu arada yazımda kinaye vardı, teknoloji meraklısı birisi değilimdir. Klasik otomobillerden de çok hoşlanırım
Ancak nedense bu tarz bana itici geliyor. Bilmiyorum. Bu arada commadore 64'üm vardı çok da severdim halen de özlerim river raid olsa da oynasam
Yok yahu anladım ben de "beğendiğin teknoloji" derken kinaye vardı...Zaten demek istediğim benim bakış açımdan gözükenler...Yoksa bana ne herkes istediğini beğenir,beğenmez...
Fanatik adamlardan değilim öyle "sevmiyor olamazsın,naayır seveceksin,sevmiyosan cacıksın"....
-
keşke xs650 olsa bol bol tr de,sesleri de cok güzel
-
Evet,sadece xs650 üstüne site bile var(http://www.xs650chopper.com/)...Honda cb750 bulunuyor mesela bobber yapmaya müsait olarak ama dediğin gibi xs650 nedense yok...
-
Yahu gerçekten neden yok, bir tane canlı görmedim daha
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
Qweasdnon commodore 64 dedin eski günleri hatırlattın. Ne biçim kafa ayarı yapardım öyle inceden inceden. Kafa ayarı bozuksa sar kaseti başa tekrar yükle neydi yav.
Neyse ben içinde mümkün olduğunca az elektronik parça olan motorları daha fazla seviyorum. Fakat diğer taraftan da yan çanta hastasıyım. Bagajsız bi alet kullanamam. Ancak şöyle iki turlayıp geleyim demek için harika motorlar.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
Bazı modeller için verebileceğim tek tepki
Yahu muhteşem bir tasarım şu bobber işi muhteşem..
O selenin altındaki yaylardan ön teker açısınının estetiğine kadar her biri ayrı bir tatlı makinaların..
Teşekkürler göz ziyafeti için
-
-
-
konu şahaneymiş coco
aaahh bmw R'lar içim gidiyo valla
-
-
şahaneymiş gerçekten.son fotodaki bmw'ye zaten hastayım ama foto olarakta sanat eseri olmuş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:48 ----------
hahahhaa kit olarak alacaksan daha bi şahane olur
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)