Bobber sevenler buraya...
Reklamlar
-
@Doğancan
daha önceki sayfalarda piyasada bulunabilecek bobber yapmaya müsait bir kaç modeli eklemiştim...Tabii bunlar dışında viragoda olur dragstar 250 de olur...Aslında birazda senin yaratıcılığına ve becerine,uğraşına bakan bir durum...Benim şahsi fikrim ikinci el japon almak daha sağlıklı...Hem güvenilirlik,sağlamlık açısından hem de yurtdışından hertürlü parçayı iyi fiyatlara bulabilmek açısından...Aftermarket tabir edilen ürünlerde skalan daha geniş olmasıda bir diğer artı...
Reklamlar
-
[QUOTE=Dogancan;2182431]---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------
toplam 4 -5 bin lık bısey ıstıyorum Ilk motor olucak kendı ustume ne kadar kullansamda kendı motorum bı baska olucak onun ıcın el emegı goz nuru
Bobber yapacağın motor ilk motorun olacaksa bu kadar aceleci olma.Bobber iyidir güzeldir ama çok kullanışlı olmaz,bunu düşün.Motoru sünnet edeceksin bildiğin;garaja girecek bazen bir hafta çıkamayacak.İkinci bir motorun olup da ona uygularsan daha yerinde olur diye düşünüyorum.
Eğer öyle aradabir çıkarıp gezerim diyorsan zaten virago 250 almana gerek yok.Sana önerdiğim virago klonu lifan 250 yi 1700 e sattık.Düşünsene,sen de bu fiyatlara sağı solu hasarlı ama motor aksamı sağlam bir motor alabilirsin,hem iç rahatlığı ile bozarsın hem de aftermarket parçaları uydurmakta zorlanmazsın.
Bu arada springer yapmak oldukça pahalı bir işlem.Onun yerine springer far ile görüntü verilebilir.Mesela eren nickli arkadaşımızın keeway farı biraz büyük kaçıyor.Bu tip far bayağı yakışır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...takasli/detay?
Resimde springer yok ama dediğim fardan var.Motor parçası satan yerlerde denk gelebileceğiniz,moped leri modifiye ederken taktıkları ufak bir far.Klasik dinamolu bisiklet farlarının büyüğü.Elimde resim de vardı ama bulamadım;adam springer görüntüsü vermiş yukardan bu tip bir far takarak.
O motoru bayağı bir değiştirir mesela.
-
-
-
Kontak silindirin yanındamı banamı öyle geliyor
Bende t gidon benzeri birşey düşünüyorum ama kontak ben buradayım diyordu.
Güzel fikir
-
Arka kısım guzel Kontak da tam yerınde ;) Ah bıde sole gırıp ıstedıgımı bulabılcegım shop olsa 1 tane bari Koca izmirde bulamadım şöle depolar asılı duvarda Airbrushlı sekıl sekıl tarz tarz Sonra bobber tekerler beyaz serıtlı kalın chopper lastıkler Bı Istanbulda TT custom var dahada yok kocaaaa turkıyede ama ıns . İzmirede acılıcak ..Bu tarz shop lar her motor kulturunun Yogun oldugu yerde olması lazım en azından 1 tane kı bızde aradıgımızı bulalım dimi Elımde kalmıcagını dökulmucegınden emın olsam Supershadow keeway 250 ıyı benm ıcın V motor ve fıyatda uygun ama bin lira kar edeyım derken saglam motor almakdan vaz gecmem virago alın dersenız Vırago alırım.250ccde olsa motora yatırım yapıcam dagılan bısey olmaması gerek.
-
@Greyhorse dostum güzel gidiyor işler gördüğüm kadarıyla. Muayene için orijinale çevirmene gerek yok. Ben benim MCt yi en son sattığım haliyle muayeneden geçirebilmiştim. tipine bakmıyorlar gerekli ışıklandırma fren ve evrak numaralarına bakmaktalar. Resimelre baktım da benden bayağı malzeme almışsın yani umarım güzel sonuçlanır.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Yamaha SR 500 den bobber olur mu? silindir xs deki gibi dik değil eğik ve tek silindir ama karbüratör kısmı benzerlik gösteriyor.
SR500 bu:
SR500 den yapılmış bobberda bu:
Birde Adana taraflarında Triumph, eski yamahalar bolca varmış, Eşimin akrabalarına haber verdim, uygun fiyatlı bir tane bulmaları için
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
draggy adlı üyeden alıntı
Yamaha SR 500 den bobber olur mu? silindir xs deki gibi dik değil eğik ve tek silindir ama karbüratör kısmı benzerlik gösteriyor.
SR500 bu:
SR500 den yapılmış bobberda bu:
Birde Adana taraflarında Triumph, eski yamahalar bolca varmış, Eşimin akrabalarına haber verdim, uygun fiyatlı bir tane bulmaları için
Bence olur. Hatta olsun da fiyatları ne durumdadır acaba?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
4-5 arası sahibinden de var
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
@greyhorse bu görüştüğümüz günkü motor mu?Şu hali gerçekten güzel gözüküyor,tebrikler...
@draggy sr500 ufak duruyor boyut olarak...Birde pegler ve pedalların konumu sanki biraz uzun boy varsa sıkıntı yaratacak gibi...Ön tarafa taşımak mı lazım ne...
-
Pek oturmadı benim içime de haklısın. Eşim için istiyorum bobber tarzı bir şey yapmayı, aslında kısa ve küçk olması iyi ama benide taşıyabilmeli Bide alman ebayında 30 cm lik Dragstar salıncağı buldum, satış fiyatı normalde 1000 € diyor kromaj yapılmış, bende 200 € bid girdim, hayırlsıı ile olursa bu salıncak, uygun jant bulmam durumunda arka tekerlek 30 cm olacak...
Salıncakta bu:
-
@draggy muhteşem olur...Peki bu kalın lastik olayı yol tutuş ve frenlemede sorun yaratmaz mı?
Umarım kazanırsın gerçekten harika olur...
-
Alman TÜV ü çok sıkıdır, muayenesini geçirip vize alabildiklerine göre güvenli diye düşünüyorum Birde göbeği aynı kullanmışlar, sadece fren mekanizması biraz içeride, tek kollu salıncaklara benzemiş biraz, ağırlık merkezi aynı yerde ama eskisine göre fren tertibatı içeride oluyor...
-
Bir bucuk haftadir is gezisindeyim Brezilya dizisi gibisiniz. Ortada motor filan yok. Her uye evinden bir vida getirse simdiye kadar motor yapardik imece usulu
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Vidalar benden olsun bol kromajlı, parça gani ama çıkmıyor işte
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Bir bucuk haftadir is gezisindeyim Brezilya dizisi gibisiniz. Ortada motor filan yok. Her uye evinden bir vida getirse simdiye kadar motor yapardik imece usulu
Zabah zabah Zeda Zayan vermiş ayarı...
@draggy bu arka salıncakla beraber çıkacak masraflar nedir totalde? acid-bikes.de sanırım set olarak satılıyor ama parça parça daha hesaplı olur sanırım...
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
yeterki baslasin bir projeye, derya ile elimizden geldigince katkida bulunuruz
-
Yahu zaten başlık herhangi proje başlığı değil ki...Bobber sevenler gelsin bir araya, fikir atsınlar ortaya,paylaşımda bulunsunlar,yaptıklarını sunsunlar....diye uzar...Ama bu başlığa her girdiğimde bakıyorum...Tecrübeli arkadaşların güzel katkıları oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------
Angel Spear adlı üyeden alıntı
yeterki baslasin bir projeye, derya ile elimizden geldigince katkida bulunuruz
Üstad senin "t ü r k k a h v e s i" ne oldu?Sabırsızlıkla bekliyoruz
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)