Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Bobber sevenler buraya...

REKLAM ALANI

Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu springer forklardan aldık diyelim veya yaptırdık, aklıma takılan bir şey var fren kaliperlerini nasıl takacağız, konumlama falan?
    springer'ların kalıperlerı standart kalıperlere nazaran farklı
    mıl'e takılıyor

ayrıyeten onada bayılman gerekıyor

resımle ,fotografla olacak ıs degıl
    forkun boyu,kullanılan cubukların genıslıgı
    rocker'ların uzunlugu
    tablanın boyu ıle hepsınden onemlısı yaylar
    yaylar hazır olarak satılıyor 100$ cıvarı
    bırde en son ıslem krom kaplatman gerekecek
    boyle kendın yapmaya kalkısırsan aynı fıyata gelır

400$+130nakliye+90$kaliper+%10 vergi(tahmınen)ıthalat ıznı ısterlerse yandın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    upppsss :( bir seyahat yapıp yanında gtirmek daha ucuza gelir herhalde benim yedek çamurluk ve depo uçakla bavulda geldiler
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

upppsss :( bir seyahat yapıp yanında gtirmek daha ucuza gelir herhalde benim yedek çamurluk ve depo uçakla bavulda geldiler
    oyle bır ımkan varsa daha uygun fıyata mal etmen hatta yarı fıyatına alman mumkun
    uluslararası gonderı yapanlaın buyuk cogunlugu yerel calısanlardan fazla fıyat cekıyor
    ebay'ede bazen dusuyor ıkıncı el duzenlı olarak takıp etmek lazım
    tam bılgım yok ınternette gormustum bazı fırmalar varmıs;sız urunu alıyor onun adresıne yonlendırıyor oda sıze gonderıyormus(boylelıkle urunu sorunsuz alabılıyormussunuz)

Motosikleti
    Dragstar 650
    yok o firmalarla çalıştım bir ara aşırı kazık birde registered adres vermiyorlar, çoğu satıcıda göndermiyor :(
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Qweasdnon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Ben sanırım yanlış anlaşıldım...Springer yaptırmak,imal etmek gibi bir niyetim yok...Olucak gibi değil...Ancak sele olayını halledeceğim...Bakalım müsait olduğum bir ara sanayiiye bir uğrayayım

Motosikleti
    Honda VTX 1300S
    Bir tavsiye üzerine bu konuya baktım ama istediğime net ulaşamadım.. 2 kişilik yekpare sele yaptırmak istiyorum kesinlikle kendim uğraşacak vakitim yok aslında elimde her türlü imkan var ama zaman yok resimden yada cizimden bana sele yaptırabileceğim bir yer varmı söylerseniz sevinirim.. Tabiki ankarada olmak zorunda..

Alıntı Qweasdnon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet,sadece xs650 üstüne site bile var(http://www.xs650chopper.com/)...Honda cb750 bulunuyor mesela bobber yapmaya müsait olarak ama dediğin gibi xs650 nedense yok...
    http://www.youtube.com/watch?v=FezvFJXADxE Sesin muazzamlığına bir bak dostum
    [B]Yaşa, ya da yalan ol..................::lac::[/B]

Motosikleti
    Dragstar 650
    Johny Pag seri üretim bobber olayına girmiş , hardtail şase, klasik bobber aksesuarları, TR de olsa ciddi ciddi almayı düşünürdüm Fazla oynamayada gerek yok, bir kaç küçük ıvır zıvırı değiştirirdim sadece

Motosikleti
    XVS 650 A
    hmm..bu amca ragal raptor üzerinde oynuyodu galba.hoş çalışmalar yaw

Qweasdnon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar XVS650
    @Kenpachi ses güzelmiş...Zeda3000'in bana buradan nanik yapmak için gönderdiği vardı bir tane...Onun çok fenaydı sesi

Arkadaşlar bu arada sele için 1.5mm 40a 60 galvaniz saç kestirdim...Hava güzel olunca sanayiiden iyi tanıdığım bir ustayla kesip şekli vereceğiz...En kısa sürede buradan paylaşırım

-eren- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Değişik bir sl 150
    Bende sele için aynı şeyi düşünüyorum.
    Ama sacı alıp kendim şekillendirmeyi planlıyorum
    Artık istediğiniz araç gereci çok uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz.
    Supermarketlerin çogu çin malı matkap,jet taşı vb şeyleri 30-40 liraya satıyor.
    Çin dediğime bakmayın nerdeyse 1.5 senedir kullandığım matkap var halada tık demedi.
    Demem o ki azıcık uğraş sonunda evdede olur bu işler.

Yavaş yavaş topluyorum aletleri motorda çok oynama yaptım depo sağolsun durmamı sağladı.
    Çıkma depo almayı planlıyorum ne kadar sağlıklı olur ,Ankarada bildiğiniz yerler varmı?

Çok dolandırdım ordan oraya atladım biliyorum ama
    Motosikletimin resminide koyuyum. Bobber olması için amortisör işini nasıl hallederim yardımlarınızı bekliyorum

Motosikleti
    Dragstar 650
    Hardtaile girebilirsin ama bayağı uğraştırıcı olur senin için, ama yapmak istiyorsanxs 650 nin hardtail çalışması var forumda bir bak istersen:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...l-projesi.html

[QUOTE=-eren-;2180122]Bende sele için aynı şeyi düşünüyorum.
    Çin dediğime bakmayın nerdeyse 1.5 senedir kullandığım matkap var halada tık demedi.

daha alcak bır amortısor takabılır yada tornacıya amortısoru bıraz daha gerıye almak ıcın salıncaga 2tane kulak yaptırırsın.motorun kıcı asagıya ıner.guzel bırde camurluk sart.yagmur camurda batarsın
    tamamen hardtaıl degılde soyledıgıme japontarzı bobber "bratstyle" dıyorlar
    http://www.google.com.tr/images?hl=t...ed=0CDEQsAQwAg

hardtaıl yapacaksan asfalt dısında cıkmamanı onerırım
    cunku benım yaptıgım bır defa catladı onun yerıne saglamlastırarak farklı bır sekılde yaptım
    bır sekılde yardımcı olmaya calısırız

Motosikleti
    Değişik bir sl 150
    Hardtaile girebilirsin ama bayağı uğraştırıcı olur senin için, ama yapmak istiyorsanxs 650 nin hardtail çalışması var forumda bir bak istersen:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...l-projesi.html
    Hardtaile şaseyi bulmak ugraştırır yapsak garanti bizim buranın yollarında elimde kalır

Alıntı greyhorse- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende sele için aynı şeyi düşünüyorum.

daha alcak bır amortısor takabılır yada tornacıya amortısoru bıraz daha gerıye almak ıcın salıncaga 2tane kulak yaptırırsın.motorun kıcı asagıya ıner.guzel bırde camurluk sart.yagmur camurda batarsın
    tamamen hardtaıl degılde soyledıgıme japontarzı bobber "bratstyle" dıyorlar
    http://www.google.com.tr/images?hl=t...ed=0CDEQsAQwAg

hardtaıl yapacaksan asfalt dısında cıkmamanı onerırım
    cunku benım yaptıgım bır defa catladı onun yerıne saglamlastırarak farklı bır sekılde yaptım
    bır sekılde yardımcı olmaya calısırız
    Amortisörün yaylarını kestirsek öylede olabilirmi?
    Çamurluk nasıl olsun hala aklımda bir fikir yok .
    Koltuk hallolsun onuda ona göre tamamlıycam.
    Bu bradstyle da güzelde azdaha soymak gerekiyor

buda benden muayene zamanı geldıgınde yavas yavas eskı halıne cevırıyorum.kestıgım parcaları tekrar kaynattım.amortısorlerıde bozmustum bakalım bırseyler uyduracagım.bırdaha vakıt ayırıp kesermıyım bılmıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

orjinaline sadık kalarak cafe racer dusunuyorum;bakalım...

Motosikleti
    Değişik bir sl 150
    Birdaha vakit ayırıp kesermisiniz bilemem ama kıyılmıycak gibi duruyor

Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı greyhorse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buda benden muayene zamanı geldıgınde yavas yavas eskı halıne cevırıyorum.kestıgım parcaları tekrar kaynattım.amortısorlerıde bozmustum bakalım bırseyler uyduracagım.bırdaha vakıt ayırıp kesermıyım bılmıyorum

orjinaline sadık kalarak cafe racer dusunuyorum;bakalım...
    Bende begendim, guzel olmus.
    www.sungurtekin.com

TiFOSO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı greyhorse adlı üyeden alıntı Mesajı göster

.

slm. moto MCT, değil mi? güzel olmuş, çok beğendim.
    ben de ramzeyimi budamak istiyordum ancak hem teknik bilgime güvenmediğimden hem de ortaya nasıl bi sonuç çıkacağını kestiremediğimden cesaret edememiştim. ama bu gördüklerimden sonra tekrar heveslendim.
    umarım benzer bişeyler çıkar ortaya.

**işe başlarsam eğer, fikir almak için rahatsız edebilir miyim?

Motosikleti
    XVS 650 A
    greyhorse şahane olmuş yaw bayıldım..eline sağlık

hatta bi yarı çaylak gidonda şık dururmuş üstünde

Motosikleti
    VN 800~
    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------

TR kosullarında Classic bi bobber yapmak ıstıyorum Oldugu kadarınca .250cc dusunuyorum ama Keeway bırı dıo saglam bırı degıl yoksa fıyatı bana uygun Ama elımde kalıcaksa Virago 250 alırım pek sorun olmaz ama Keeway alıp vıragoya vercegım +1 mılyarla bıraz daha custom yaptırabılırım o yuzden . sizce ne yapmayalım toplam 4 -5 bin lık bısey ıstıyorum Ilk motor olucak kendı ustume ne kadar kullansamda kendı motorum bı baska olucak onun ıcın el emegı goz nuru Classic bi bobber ıstyorum xs650 bulamasakda Tr capında bıseyler el verdıkce yapmak ıstıyorum sızce hangı model marka motor uygun duser ? Cok tesekkurler

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)