Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

GV650 ve rakip olabilceği motorlar?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    250cc lik chooper
    Arkadaşlar merhaba uzun zamandır 600-650cc lik bir makina almayı düşünüyorum. Tarz olarak şu anda chooper kullanıyorum 250cc lik ama racing ve chooper arasında kararsızım bu yüzden Hyosung GV650 görünüşü itibari ile çok güzel bir motor GT650 R ilede aynı motoru kullandığını biliyorum. Bunun haricinde Yamaha Dragstar ında GV650 den daha rahat olduğunu gördüm. GV650 kullananlardan motor hakkında bir yorum almak istiyorum birde chooper kullanıcıları genel olarak hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz motor a ayırdıım bütçe maxç 10bin tl yorumlarınız için şimdi den teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    tek şey yazacağım sana hyo alma kötü olduğu için falan değil makina iyi bir makina ama allahtan arıza falan yabmasın bir arabadan bile fazla tutuyor masrafı parçaları ateş gibi yakıyor ha bide kolaylıkla bulsan o bile olur ama onuda zor buluyorsun çok yakın zaman da arkadaşımın başına geldiği için tahmin yürütmüyorum bildiğimden yazıyorum tekrar a ediyorum makina güzel ama arıza yabtımı hapı yuttun demektir eğer maddi imkanların iyi değilse seni baya hırpalar
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

Motosikleti
    250cc lik chooper
    Yorum için teşekkür ederim. Maddi imkanlar sorun değil ben sadece bir motora 10bin den fazla verme taraftarı değilim. Türkiye çok pahalı olduğu için sanırım bütün firmalar bakım ve yedek parçayı çok pahalı satıyorlar. Tabi sürekli arıza çıkartıyorsa almak pek mantıklı deği fakat görünüşü gerçekten diğerlerinden çok daha güzel benim için

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    1-Honda Shadow (Hayalimdeki motordu, oğlum aldırmadı)
    2-Suzuki İntruder/Marauder
    3-Kawasaki VN800
    4-Yamaha Dragstar

Bu gün akşam toplantıda konuşuldu, 2008 Shadow...Full aksesuar, 13.500-TL, pazarlık var.
    İzmir'de motor.

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    Alıntı Blackvolky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorum için teşekkür ederim. Maddi imkanlar sorun değil ben sadece bir motora 10bin den fazla verme taraftarı değilim. Türkiye çok pahalı olduğu için sanırım bütün firmalar bakım ve yedek parçayı çok pahalı satıyorlar. Tabi sürekli arıza çıkartıyorsa almak pek mantıklı deği fakat görünüşü gerçekten diğerlerinden çok daha güzel benim için
    evet harika bir görünüşü var bende onun için alacaktım ama bizim buradaki ustamızın zoru ile şu anki makina mı aldım aslında bana 2 beden buyuk ama olsun
    ve arkadaşımızın başına da bu kötü olay gelin ce keşke alsaydım dediğim gv 650 yi şimdi almadığıma seviniyorum ben şu anvf750c honda magna kullanıyorum v4 motora sahib ama sana tek tavsiyem hangi modeli ve markayı alırsan al ama 2 silindirden buyuğunu alma gereksiz olduğu kanatindeyim kendi adıma önce ne tarz makina almak istediğine iyi karar ver hem hız hemde görüntü istiyorsan melez olan makinalara bak san iyi olur yani biraz racer biraz capır olanlar magna bunlardan biri ve gv 650 de bunlardan biridir modeline bakmazsan sahibinden .com da honda magnaları incele hız ve görüntü anında alinin altında demektir makiananın teknik değerlerini incele anlarsın ne dediğimi
    bana çok hızlı geliyor çünki ama memnunum capır sanıb yanımda gazlıyorlar
    ben gaz actımmı toz yutuyorlar
    :::::::::)))
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

Motosikleti
    250cc lik chooper
    bu magna sanırım üretilmiyor artık dimi? birde bunların piyasası hakkında bilgin vardır sanırım görünüşü de gerçekten chooper dan daha güzel duruyor. Temizlerinin fiyatları nedir acaba? Libya dayken sahibinden.com a giremiyorum hala nedenini anlamış değilim.

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    siteye yaklaşık 3,5 yıldır üyedeyim ve motorumu henüz satın aldım dolayısıyla çok uzun bir süre araştırma evresi geçirdim ve şimdi sırası ile alacağım motorları da belirledim, bir kaza bela olmazsa inşallah gerçekleştireceğim hayallerimi.

anlatayım bildiklerimi:

bütçeniz 10 000 tl ve hyo ile yamaha arasındaysanız yanlış yoldasınız demektir.

şimdi aşağı yukarı ülkemiz pazarındaki chopperları (cruiser demek istemiyorum)kalite bazından sıralayacak olursak:

1-harley davidson
    2-japonlar
    3-hyosung
    4-çin malları

hyo ile japonların fiyatları aşağı yukarı aynı ama fiyat/kalite oranı olarak hyolar maalesef pek de verimli değil özellikle yedek parça büyük sıkıntı.

japonlar arasında da en çok öne çıkan honda, benim kalbimde vulcan 800 vardır yıllardan beri ama honda taşeronsuz gelen tek firma olduğu için direk olarak japonya ile muhattap oluyorsunuz servise gittiğinizde.

yamaha'nın yeni durumundan haberim yok, keza suzuki ile kawasaki bilhakis kawasaki ise yedek parça açısından sıkıntılı duruyor. ha ciddi arızaya rastlamadım dört japonda da ancak ufak tefek arızaların dahi çözümü için haftalarca hatta bir iki ay bekleyince insnaın tadı kaçıyor, şu anda arkadaşım hyo sahibi tamamen görsel ve plastik bir parça olan selenin alt kısmındaki krom görünümlü motor dış kapağını yaklaşık bir aydır bekliyor.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    GV 650 Cruiser lar içerisinde en beğendiğim model. Mükemmel bir tasarıma sahip olması sebebiyledir belki de; fakat cok dikkaat cekici konforlu bir motor olduğunu kullanıcılarından sürekli duyuyorum

Cruiser kullanıcısı olsaydım kesinlikle kacırmazdım...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    1,5 yıl GV650 kullandım,enduro,ss modellere kafa tutabiliyorsunuz ama clasik cruiser sürüşü yerine devirli ,yüksek hp li bir motoru olması onu cruiser ruhundan biraz uzaklaştırıyor.GV650 nin bir kaç kronik sorunu var aşılmayacak büyüklükte değil.Detaylar için GV650 formundaki paylaşımlara bakabilirsiniz.Şuan Shadow 750 ye geçiş yaptım ben.Olay tamamen zevk ve motordan ne beklediğinizdir.Fakat japonun işçiliği bir gölek daha iyi..

Sorunuz performans ve frenleme açısındansa GV650 nin tek rakibi SS modeller olur,ayrıca Harley V-rod la yakın çizgi ve performansta...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    chopper değil ama SENİN YERİNDE OLSAM 10 MİLYAR BÜTÇEYLE BMW F 650 GS ALIRDIM
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    250cc lik chooper
    Yorumlar icin tesekkur ederim sirasi ile basliyim

Maverick35 haber verdigin icin tesekkurler motoru arastiricam gerci libyadan arastirmak baya zor oluyor Turkiye piyasasini

Nexagon: Ben yamaha ile hyo arasinda kalmadim sadece bindigim iki motor arasinda baya bi konfor farki vardi. Cok fazla cruiser ya da chooper hayrani degilim sadece GV650 gibi bir kac model gorunus itibari ve performansi ile dikkati mi cok cekiyor.

sercan2667: BMW yi de bir zamanlar dusunmustum ama yedek parcasi hem cok pahali hem servis pahali hemde 10bin tl ye alicagim makina diger seceneklerimden oldukca yasli olucaktir bu nedenlerden dolayi vaz gectim.

_Uzay_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 X
    Alıntı Nexagon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyo ile japonların fiyatları aşağı yukarı aynı ama fiyat/kalite oranı olarak hyolar maalesef pek de verimli değil özellikle yedek parça büyük sıkıntı.

şu anda arkadaşım hyo sahibi tamamen görsel ve plastik bir parça olan selenin alt kısmındaki krom görünümlü motor dış kapağını yaklaşık bir aydır bekliyor.
    Kore kalitesini Japon kalitesinden daha üstün görecek değilim. Fakat karşılaştırılan şey Çin ile Japon değil, Kore İle Japon! Adamlar dünya kupasını bile birlikte düzenlediler

Aşağıda 72 beygirlik, son hızı benim tarafımdan bilinmeyen ama bir çok arkadaşı 235'i hatta bazıları 243'ü görmüş olan önde iki, arkada bir disk freni olan bir yaratığı görüyorsunuz.

Arkadaşına buraya bakmasını söylersen 4-5 günde Kore'den yedek parça nasıl getirtilmiş şahid olur. Kanuni'de yedek parça gayet bol. Sadece pahalı olanları biz Kore'den getirtiyoruz

Sevgili mrock her iki motoru da kullandı. Farklarını biliyor ve iki motorunda ayrı ayrı özelliklerini seviyor bildiğim kadarıyla.

Saygılar, sevgiler
    [Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Race tarzı basayım, hızlı gitsin, tasarımı herkesçe farkedilsin diyorsan GV 650 veya Magna,
    Chopper havasını tadayım diyorsan hafif rüzgarı uzun yolda keyif alayım diyorsan öncelikle Harley sonra Japon cruiserlar.
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Race tarzı basayım, hızlı gitsin, tasarımı herkesçe farkedilsin diyorsan GV 650 veya Magna,
    Chopper havasını tadayım diyorsan hafif rüzgarı uzun yolda keyif alayım diyorsan öncelikle Harley sonra Japon cruiserlar.
    Devrimin açıklaması gayet yerinde olmuş.Bana onaylamak kaldı.
    Tek anlamadığım nokta bu motosikleti hiç kullanmadan,servisin yolunu tutmadan yapılan yorumlardır . Hangi parçası hangi japondan daha pahalı bende merak ettim şimdi
    süspansiyon,son hız,frenlemede HD-vrod hariç 1200 cc ye kadar rakibinin olmadığını Amerika tanıtım broşürleri yazıyor ve iddia ediyor.

Bende aynı şeyi 2 yıldır kullanan ve araştıran olarak kabul ediyorum.
    Malzeme konusunda japonların daha kaliteli olduğunu tartışmasız kabul ediyorum. Ama işçilik ve malzemeye kötü manası çıkarmamak lazım. Saygılar.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)