öncelikle herkese meraba kanuni caracal 200 almak istiyorum fakat motor hakkında hiç bir bilgim yok acaba bu motor hakkında bilgi sahabi olan arkadaşlar varsa bu konuda beni aydınlatabilirler mi acaba? plaese
öncelikle herkese meraba kanuni caracal 200 almak istiyorum fakat motor hakkında hiç bir bilgim yok acaba bu motor hakkında bilgi sahabi olan arkadaşlar varsa bu konuda beni aydınlatabilirler mi acaba? plaese
bilgi varda motor yok sıfır alcaksan eğer..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
bu link seni aydınlatır..
teşekkür ederim kardeş...sıfır almayı dusunuyorum tabi iyi tavsiyelerdee bulunursa arkadaşlar
19.000 dir biniyorum gösterisi bol motor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
gv 250 neden düşünmüorsun?
arada 10 hp fark var
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
benim 4.000tl param ve sıfır almak ıstıyorum.. arkadaslar bunu onerdı ıyı makına falan dedıler ondan yanı
MCT 250 yi görünce caracaldan vazgeçtim.
caracal kalıplı fakat tek silindir motor göğüste küçük duruyor.
3650 fiyatı.
mct 250 2 silindir. 3050tl fiyatı.
4000 tl ye yüksek model virago250 ,rebel250 ,gn250 alabilirsin,eminol en hayırlısı bu olur,sonradan pişman olma derim tabiki kendi düşüncem
harley'in heritage softail modelinin kopyasıdır, kült motosiklet görüntüsü vardır. ben tamamen görüntü için kırmızı caracal aldım ilk motorum haliyle kıyas yapamam ancak 5. vites 5-6000 devir civarlarında dolaştım ve rahatsız edici bir titreşim olmadı. arabaya kıyasla da söyleyebilirim ki çok seri, gazı azcık çevirin motor hemen tepki veriyor.
http://farm4.static.flickr.com/3005/...33c753ed_b.jpg
Honda Phantom 200'un kopyası dersek daha doğru olur. Caracal'ı tavsiye ederim kullanıcısı olarak.
phantom da softail'den kopyalamıştır.
caracal alacaksan 0 bulma ihtimalin çook düşük. artık üretilmiyorlar ve fabrikasında bile olmadığı söyleniyor.
kanuni yetkili bayiilerindede bulamazsın fakat her model den satan bazı motosiklet mağazalarında kalmış ise bir şans bulabilirsin
iyi sürüşler herkese...
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
sahibinden'de ilan var bir tek bizde kaldı diye, bir de üçerler motosiklette vardı bi tane bej modeli.
@finalcut
önemli olan üretim yılıdır, hani ilanlar vardır ya, 2003 model ama 2005 trafiğe çıkışlı diye, işte seninki de 2009 model ama 2010 trafiğe çıkışlı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)