" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
çok yakışıklı alet ama o hava filtresini pek yakıştıramadım...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
harley hocam ya başka birseye benzemez gerçekten güzel makine ama sisi bar olsa daha da güzel olur kanımca
şu makinaya çirkin diyen bana selam vermesin
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
platonik aşkım
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
hava filtresi abajura benzese de güzel : )
Halley dawidson motorları sPr de Parası nasıl bi biliqin warmı ? kardesim xD
LAZ ların askı buyuk olur
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Yeschim bütün choppercılar olarak kınıyorum seni kın a mayan arkadaşlarım yerine bile hatta...
Sizin vızvız lar ancak eğlenecek makine olur.
Evlenecek makine böyle oturaklı olmalı bence ..
Hava filitresine şiddetle katılmadan edemecem krom yada nikelajlı bir kapak konsaymış daha güzel olurmuş,biraz naked ama sanırım güç performans dikkat çekilmek istenmiş..
Eline sağlık arkadaşım.
eğlenilecek makina var evlenilecek makina var .. bu tam anlamıyla evlenilecek
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
o ne ya polis sireni gibi bari içine ışık falan koysalar gece lambası misali. trafikte fark edilir en azından
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------
değil 1-2 gün takılmak.. araba alır sallana sallana giderim daha iyi..
[QUOTE=yeschim;2012223]Ben de aşık oldum deyince şöyle bembeyaz gelin gibi bir kız göreceğiz sandım örnek aşağıdakiler Şimdi evlenilecek motor var eğlenilecek motor var senin bu gösterdiğinle 1-2 gün takılınır belki Chopper ın adı racing in tadı demişler
Allah'ın emri Peygamberin kavliyle aprilia rsv 4 'ü istiyorum eğer sizinde izniniz olursa
Olurda bunu vermezseniz Emre abinin 600f'te olur hani
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)