böyle bir motorum olsun 1000 tl borcum olsun dermişim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
[QUOTE
Streç yok Hepimiz kardeşiz [/QUOTE]
Öncelikle Saygılar Tabi kardeşiz bu öfke bu hız ne diye ))
İnanın sizin aldığınız zevkin binlercesini onbin yüzmilyonlarcasını biz alıyoruz Bknz:keyif adamı derler bizim makineleri kullananlar için Öyle ağır ağır sağdan oturaklı bakınarak zevkini çıkara çıkara rüzgarı hissede hissede,güneşin doğuşunu izleye izleye.Hayatı o selenin üstünde yaşıyoruz.Ama siz vızzz geçti bitti
Betim betim olmuş cümle .
Şaka bi yana tamam sizinki de zevk işi canımm 4 tekerden iyidir yinede
Arjantinli ustad da sanırım makineyi hemen satıp bin tl borcu ödeyip bikaç bin tane naked almayı düşünüyo ben de tam sevinmiştim bi tane chopper cı geldi diye 1000 tl miş :( Harley be abiii Hava filitresi yeter bende olsun o da onun için hava filitresi olmamış desinler..
Hava da kötü zaten çıkardım garajdan pencereden uzaktan kızımı seyrediyorum sadece :(((
İyi güzel diyorsun da biz de sadece vıınn vııızz yapmıyoruz ki Aynı işlevsellik biz de de var yeri geliyor sağdan soldan tınkır mıngır geze geze gittiğimiz de oluyor en bi güzel şekilde Bu yaz kısmetse tatil fotolarımıza bakarken anlarsınız ne demek istediğimi
Hahh ben de onu diecektim valla aklıma tekrar getirdin az kaldı inş.bizde bütün türkiye sahili düşünüyoruz grupçanak söylemek gibi olmasın ))
Tabi kısmetse tabi ceppplerimisss izin verirsee..
Umarım sizin de istediğiniz gibi bir tatil olur
Allahımm çabuk gel yıllık izin :(((
Yahu bu topicte niye kimse başlık konusu çapırlarla ilgilenmiyo bakiim, herkes beyaz gelinlere ilgi göstermiş, ayıp yahu
Emre teessüf edrim tamam choppercilar sakin adamlar onun için sesleri çıkmıyo bak bir birlik olunsun buralar coşar emin ol. ))
Bu arada osbourne Çok haklısın ama kalite kalitedir.İlk çinlimizi sizin forum yorumlarınızla tavsiyelerinizle aldık hiç de pişman değiliz,Sonuçta bizim makinelerin %90 ı bunlardan esinti )
Boşver parayı pulu Engin'cim, hayal kurmak parayla mı? Biz VFR1200 alabiliyor muyuz sanki.
Tabiki o işin şakası zaten, herkesin zevki ve kullandığı motor tarzına göre aldığı keyif farklı illaki. Ne olursa olsun 2 teker üzerinde olmanın ortak ruhunu taşıyoruz ama.
Aynen öyle Emre çok doğru söyledin ortak ruh yine biz anlıyoruz birbirimizi.
Ne deyim ki biraz önce işten geldim sinir oldum bırak yolu adam asfaltı paylaşamıyor binanın önüne park etmiştim arabayı evli barklı bilmem kaç yaşında adam abartısız 1 cm yok bile park etmiş dibine naparsın ki bu adamı sabah çıkarken büyük ihtimal tıklatacak amaç ne neyi anlatmaya çalışıyor ne yi kaşınıyor anlamış değilim ama Böyle adamlardan trafik de saygı bekliyoruz .. Amann canım sıkıldı ben efendi olacam inatla inatla inatlaa :(((
bir harleyin çirkin olması ya da sesinin kötü olması düşünülemez zaten
aşık oldun bu doğal birsey... teklif et bence ama kabul edeceğını sanmıyorum ... :D
sanat eseri bu makinalar ya, al karsina izle...
offf bittim bu makinaya valla hava filtreside yakışmış bence süper bi makina öle bi makınan olacak bakalım hava filtresi kötü dermisin :D
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
plakaya dikkat yalnız. şeytan işi bu motosikletler yav.
http://www.harley-davidson.com/en_US...el=&size=w1280
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)