Arkadaslar motorumla baya bi zamandır ugrasıyorum,bitmek uzere binip gezmek için sabırsızlanıyorum.Her vidasında emegim var benim için cok degerli.(lutfen yorumlarınızı ona gore yapın :D)Tamamen kendi zevkime gore yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaslar motorumla baya bi zamandır ugrasıyorum,bitmek uzere binip gezmek için sabırsızlanıyorum.Her vidasında emegim var benim için cok degerli.(lutfen yorumlarınızı ona gore yapın :D)Tamamen kendi zevkime gore yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum.
evet dostum bende şaşırdım biri bişeymi demiş motora dedim her parçasında emeğim var yorumlarınızı ona göre yapın demiş alla ala diyorum motor nerde :d
iyide hani motor ....Haydaaaa...
o kadar güzel olmuş kii,
nazardan sanırım bizim görmemize gerek kalmadan,
Şeytan Almış Götürmüş ))
resim koysanda bizede nasib olsa görmek
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
kral çıplak wala şahane olmuş kardeşim kazasız belasız...
Hocam bu modifiye olayını aşmışsın, görünmezlik olayını nasıl yaptın bir anlatsana
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
modıfıyenın boylesı oyle guzel olmuskı goremedım bıle
ya arkaddaslar resmen bende nasıl resim eklenir bu siteye bilmiyorum.takılmanızız şaka biliyorum ama birinizde anlatında arkadasımız ve bılmeyenler öğrensin.saygılar
www.imageshack.us a gir. browse yap fotoyu upload et. çıkan url yi buraya yapıştır.
Eğleniyor muyuz?
Arkadaş öyle bir saydam renk kullanmış ki motor gözükmüyor
her türlüsünü gördüm ama böyle motor görmedim
ben de tatilde GÖREME ye gitmiştim.orada da nedense GÖREMEMİŞTİM!!ulan neden göremiyorum diye hayıflanmıştım.
ya dostum arkadaşların hepsi ben dahil şaka yapıyoruz tabiki..bilirsin bir kahkaha bir kalem pirzola yerine geçermiş...
laf aramızda bu resim ekleme işine bende uyuz oluyorum yaw!! tonlarca resim ekleyip konu açan arkadaşları da gönülden kutluyorum...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Benim en keyifle okuduğum topic bu oldu galiba nerde uleyn bu motor
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
modifiyeyi sağlam yapmışsın,ben sana dedim o düğmeye basarsan motor kendisini gizler diye şimdi ara bul düğmenin yerini
herkese iyi bayramlar
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
hepimize böyle motor nasib olsun inşallah çok güzel GÖRÜNÜYOR (!)
[B]Yaşa, ya da yalan ol..................::lac::[/B]
yalvarırım motorun resımlerını koy
Arkadaşlar Güzel Gırgıra Vuruyorsunuzda Biride Resmin Nasıl Eklendiğini Açıklasa Daha Güzel Olur.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)