arkadaslar ben yeni bir motor alacam 250cc chopper cruiser tipi birsey ama karar veremedim mondial mi ramzey mi skygo mu kanuni mi siz bir yardımcı olursanız sevinirim ha bide ben uzun yol için istiyorum sice hangisi şimdiden tesekkürler
arkadaslar ben yeni bir motor alacam 250cc chopper cruiser tipi birsey ama karar veremedim mondial mi ramzey mi skygo mu kanuni mi siz bir yardımcı olursanız sevinirim ha bide ben uzun yol için istiyorum sice hangisi şimdiden tesekkürler
regal raptor keeway supershadow keeway landcruisers lifan lf 400
Arkadaşım ; Bisan Lifan ı Şiddetle tavsiye ediyorum.. ÜzÜLmEZSin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bisan rodstarda olabilir
tesekkurler arkaradslar
biraz daha para çıkarsa hyosung gv 250 derim rampalara geldiğin gibi tırmanırsın
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
Bence aşağıdaki 2 model de seni üzmez.
1- Hyosung GV250 (bence karbüratörlü olanını almalısın, yani global motorun getirdiklerinden, daha az elektronik daha az problem). Hyosung GV250 başlığını okumanı tavsiye ederim.
2- Bisan Lifan Roadstar 250, kendisi Virago 250 nin aynısı olmakla beraber problemsiz bir makinadır. Başlığını okumanı tavsiye ederim.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Hyosung diğerlerine göre daha pahalı ve kaliteli.Diğerleri için ise bişey diyemem çünkü hepsi taklit ve kalitesi belli motorlar.
MERHABA,
yola gidiceksen ve birazda kullandığın makinada rahatlık ve güç istiyosan suzuki marauder vz 800 modelini öneririm.800 cc biraz yakıt farkı var tabi,250 cc düşünüyosan marauder in 250 lik modelleride var.
saolun arkadaslar ben Hyosung düsünüyorum simdi arkadasla pazarlık yapmaya basladık tesekkurler
arkadaşım eğer uzun süreli bişey olsun diyosan hyosung gv250 al derim ben kullanıyorum tam uzun yol chopperı 250likler arasında tek gecerim 29-30 hp
arkadaşlar bu hyosungu görmedim fakat netten sanki biraz büyük hantal gibi görünüyor?
yanılıyor muyum? ben keewayin salcano nun görüntüsünü çok beğendim, daha küçük pratik sanki çok hafifmiş gibi duruyolar..
arkadaşlar bende bu tarz bi motor almak istiyorum ama ilk motorum olcak deneyimimde yok. hyosung diğerlerine göre biraz daha pahalı. acaba keeway'in Land Cruiser 250 modeli nasıldır ve keeway nerenin malıdır bilgi verirseniz çok iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)