Slmm Dostlarr Bendeee chopper cruiser Motorlara Büyük Hayranlığım Var Ve Resmen Aşığımm Bu tip Motorlara Favori Motorum Tabiki Harley DaviDson Ama sadece bu Değil Tabiki hyosung gv 650 Honda Vtx1300s Kewaay supershadow 250 Hayran Olduugum Motorlardan Bir Kaçı ama işte Şu Parasızlgıın gözü Kör olsunnn Ama İnşallah Güzel Bİ chopper Alacam AALLAHA Emanatsiniz Keyifli Sürüşler
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
yeni katildim siteye.. çarşamba günü motorlu günlerime Keeway Supershadow'la basliyom tekrar.. işte benim hayalim.. Efsane Motor'un arka bahçesinde gördüydüm sahibi foto çekilmeme izin verdi
aga katiliom.. ben de aynen uzun sacliyim ve 2 yil Alanya'da Rock Djligi yaptim.. bu arada rahmetli Baris Akarsu'ya cok benzion. nur icinde yatsin..
Born To Be Wild kesinlikle motorcularin milli marsidir.. katiliyorum..
saygilar..
Buda benim honda rebel'im.2000 model 20000 km de.Ek olarak eksozları yaptırmayı düşündüğüm zaman bu kadar tok ve canlı bi sesi olucağını düşünmüyordum doğrusu ama 250 cc olmasına rağmen ve en önemlisi bir cruiser olduğu için beni yeterince tatmin etti.Herkesin motoru süper.Maşallah hepsine.Kazasız belasız sürüşler arkadaşlar.
4tekerin monotonluğundan bıkmış biri olarak bu yazın başında senelerdir hayalini kurduğum 2tekere kavuşabilmek için çalışmalara başladım. Bu sefer aile faktörünü aşarak bu hayalimi gerçekleştirdim. iyi bir bisiklet sürücüsü ama motosiklete binmemiş biri olarak ilk önce öğreniyim sonra alayım mantığıyla hiçbiyere varamayacağımı anlayınca gözümü karartıp Suzuki VL250 Intruder aldım. Neden Suzuki derseniz, İzmirdeki bayide bana çok yardımcı oldular yol gösterdiler ve çok değerli bir eğitmenle tanışmama vesile oldukları için diyebilirim. Ama herşeyden önemlisi motorumu gördüğüm ilk anda çarpıldığımdan
böyle güzel ve şirin bi motora sahip olupta burda yazmak çok keyifli.
Yeni başlayan biri olarak sizlerden öğreneceğim çok şey var (bakım, temizlik, koruma vs).
en kısa zamanda fotoğrafları da paylaşmak üzere...
@AegeaNNN hoşgeldin en yakında fotoları bekliyoruz
Arkadaşım ,öncelikle hoşgeldin iki tekerleğin tutkusu sardımı bir daha kopulamıyor ,ben de yılların bisiklet kullanıcısıyım ve halen kullanmakta bir çok yere gidip gelmekteyim ama motosiklette ayrı bir tutku oluşturup insanı dört bir yandan sarıveriyor
Cruiser sahibi olmak giderek metal parlatıcılarının markalarını ,türlerini sana öğretiyor ,en büyük keyfide o değil mi ? sağlıcakla
millet ben araniza katilmakta biraz gecikicem.. peder bey son anda taş koydu.. motoru almaya giderken iki ayakli bi hayvana çarptım diyebilirim.. neyse saglik olsun.. ehliyete yazildim ayarlama yapmaya calisiyorum... en kisa zamanda insallah alicam...
hmmm bende de gv 650 var. resimleri anca akşama ekleyebilirim. işyerinden eklemeye çalışırsam 3 gün sonra anca biter
GT650R
millet kefil buldum :D terslik cikmazsa p.tesi aliom motoru :D
Hayırlı uğurlu olsun o zaman şimdiden..
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
yarın son günüm.. hala alamadım.. :( yarına kadar alamazsam saticaklar motoru ve bu Türkiye'de kalan son Supershadow :( (sıfır)
millet dua edin benim için alamazsam cidden kafayı sıyırıcam...
olmadı millet.. son buldugum kefil de mimli çıktı kredi kartından.. :( alamıyorum supershadow u.. bi şekilde bi gün bankadan kredi alabilirsem ikinci el alicam...
umudumuzu kaybetmek yok.. işime taş koyanları affetmek asla yok...
eeEEEe cruisercilar naptiniz butun hafta boyunca? bu arada ben benim gv 650 ye air brush yaptirmayi dusunuyorum. motorum siyah üzerine alev attırmayı düşünüyorum. bu konuda fikri yada bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
GT650R
Ben bugün ön-arka çamurluk ve depoya alev deseni(oldschool dediklerinden) yaptırdım. Yarında üzerine son kat parlak cila atılacak. Montaj bittikten sonra resimleri buraya koyacağım. Ama şablon olarak şu fotoğrafı verdim:
İşlem sırası şöyle:
1.Eski boya kazılıyor.
2.Astar boya atılıyor.
3.Airbrush uygulanıyor.
4.Vernik dedikleri bir kat uygulanıyor.
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
hmmm eve gidince resimlere bakayım burda resimleri göremiyorum. bu arada siyaha alev manyak gider heralde de benim boya metalik. bakalım nasıl bişey olacak. bende koydum kafaya. olmassa deponun üstüne ikide göz falan attırabilirim alevin içine.
GT650R
Arkadaslar mesajlara ve fotograflara goz attim. Beni manyak etti bu konu basligi. Cruiser tipi motosiklerin kendine has bir asaleti var, diger motosiklet tiplerinde de oldugu gibi.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)