MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Merhaba,
Manyetik algılama yöntemi ile çalıştığından, Maşa ve Jant teli arasındaki mesafeyi daraltmak için bir parça yapmak gerekemektedir!! yoksa sensör ve Jant teline bağlanan mıknatıs tetikleme işlemini ve ölçüm yapamaz.
Önümüzdeki günlerde benim sistemin fotoğraflarını yayınlayarak örnek verebilirim.
Malzemeler tedarik edildiği taktirde montaj gayet basit.
Bisikletçilerde bulunur fakat üçkağıda gelmeyin mutlaka malzeme kalitesine bakın. Çocukları avuttuğumuz km saatlerinden kakalamasın satıcılar.
Ben genelde, Japon-Cat Eye ( kedigözü ) ya da foto da olduğu gibi Alman VDO kulanıyorum bu markalar gerçekten çok kaliteli zira yağmur,sıcak,soğuk büyük etken oluyor.
Cat Eye'larda genelde stadart jant ve üstündeki lastiğin ölçülerine uygun kodlama kullanılmakta.
VDO ve bazı farklı modellerde ise, dış lastiğin çepetrel mesafesi kodlanarak kullanılıyor! onun için bu tipler Motorsiklete daha uygun.
Selamalar,
Özer
kenya adlı üyeden alıntı
Selamlar herkese
Başlığı yeni gördüm hemen daldım içeri motorumun resimlerini buraya atacağım ama ondan önce Özer abime bir soru sorayım. Abi o taktığınız dijital km saatinin takım işlemi zor mu kolay mı? Ve herhangi bir bisikletçiden bulabilirmiyiz? VEya herhangi bir markaya güvenebilirmiyiz yoksa bilindik bir marka alalımmı? Benim motorun hızı biraz fazla gösteriyor gibi de bende alıp takmak isterim. Yardımların için şimdiden teşekkürler abi.
Reklamlar
-
Selam bende bir cruiser ciyim hyosung gv 250 2006 en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim bu arada hyosung için hesaplu aksesuarları nereden temin edebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Levent
-
LTEK adlı üyeden alıntı
Selam bende bir cruiser ciyim hyosung gv 250 2006 en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim bu arada hyosung için hesaplu aksesuarları nereden temin edebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Levent
Sevgili Levent,
Hyosung için başka markalar tarafından üretilen özel aksesuar maalesef Türkiyede yok. Hyo nun standart akseseuarları da, Hyo bayileri kanalı ile bulunabilir.
Bunun dışında çanta vs. gibi aksesuarlar Sirkeci, Kızıltoprak gibi bölgelerde bulunabilir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Merhabalar
Bende bir Cruıser'cı olmaktan gurur duyarım.Benim motorum ise 2000 model Yamaha Virago 250 cc olup en kısa zamanda buraya fotoğraflarını koyucam.
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
-
Teşekkürler ledo bu arada Altıntepeden komşuyuz fakat tanışmak kısmet olmadı en kısa zamanda tüm arkadaşlarla tanışmak üzere
-
LTEK adlı üyeden alıntı
Teşekkürler ledo bu arada Altıntepeden komşuyuz fakat tanışmak kısmet olmadı en kısa zamanda tüm arkadaşlarla tanışmak üzere
Şu havalar biraz daha düzelsin de ufak bir buluşma yaparız. Herkes ile tanışırsın
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Işıl ışıl bir topic olmuş. :D :D
-
üzüldüm
Merhaba herkese,
Yazımı okuyan olacakmı bilmiyorum fakat üzüldüğümü yinede yazacağım.
Üzüldüm çünkü, MT de cruiser sürücü ve dostunun bukadarı ile sınırlı olduğunu sanmıyorum.
Haydi cruiser dostları atın ''O'' güzel cruiser larınızın fotoğraflarını buraya da gözümüz ve gönlümüz bayram etsin.
Selamlar,
Özer
-
şimdilk nmurataydının fotosuyla idare edelim bu haftasonu güzel resimler ile kendi motrumun resimlerini atarım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Şahin kardeş bu da benden olsun
Kırmızı güzel benim Esmer güzel Şahin'in (yenge valla esmer derken kötü bi niyetim yoktu )
-
"eee ne zaman buluşuyoruz?" diyeceğim ama daha topik yürümüyor. ne iş? gezmekten yazmaya fırsat mı bulamıyorsunuz?biliyorum çok fazlayız aslında ama yeteri kadar yazı yazılmamış gibi geliyor bana... yörüyün aslanlarım şenlendirin topiği
-
bbaday adlı üyeden alıntı
arkadaşlar krom alaşımları parlatmak için hangi maddeyi yada markayı kullanıyorsunuz bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
abı sende motorunun resım koy
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
-
slm arkadaşlar buda benim motor her türlü gezi için varım yeterki iyi bir orrganizasyon..
-
ulen bi foto koyamadik şuraya doğru düzgün...
ama hafta sonu yağmur falan yağmaz ise bi güzel yıkayıp temizliyeceğim motorumu sonrada koycam resimlerini buraya...
-
yaa arkadaşım sen yine iyisin bense elimde var ve koyamıyorum şu resimleri bi yardım
-
Bu da benim dul dul
-
erginbay Suzuki Marauder 250 99model 15 binde...
ahanda buda benim sarıkız arkadaşlar...
hafta sonu bi yıkıyayım ondan sonra bidaha koycam foto...
-
yaw ben bu topici yeni gördüm. çinliyim minliyim ama ben de cruiser kullanıcısıyım.aranızda bana da yer var mı?
biraz pasaklıyız idare edin. ama dün akşam karanlıkda bir güzel yıkadım benim sıpayı güzel de oldu.
bu da geçtiğimiz haftalarda Bodrum da kiraladığım virago sesi hala kulaklarımda hasta oldum bu motora. Aklıma yatmadı da değil hani
@BRUCE bende gebzedeyim yenimahallede oturuyorum tanışalım seninle 100 km lik bir virago 250 deneyimim var muhteşem bir motor ben bu kadar kolay uyum sağlayıp kendi motorummuş gibi rahat kullanacağımı sanmıyordum..
herkese kazasız belasız günler.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
-
yaa arkadaşlar buraya nasıl ekleyeceğim resmi bi el atın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler