suzuki intruder VL(VS)600 tam bir atlet ..
suzuki intruder VL(VS)600 tam bir atlet ..
600'lük intuder olduğunu bilmiyodum.İlk defa gördüm açıkcası.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
ben de ilk motorumu aldım. 2001 model honda 250 rebel.
ama ilk olduğumdan eğitimsiz sürmeyi düşünmüyorum. pazar eğitimden sonra inşallah yavaş yavaş kullanmaya başlayacağım.
paar günü eğitimim ama sabırsızlanıyorum
Bende geldim overkill le . 1 ayı dolmadı daha . İstanbul kadıköy civarında arkdaşlar varsa gezi düzenleyebiliriz .
Bende burdayım arkadaşlar
http://i.hizliresim.com/W2BOD2.jpg
Merhabalar
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra, yine motorsuz olarak burdaym Bu aralar aklımda bir gv 250 almak var fakat öncesinde ehliyet ve kurs almayı düşünüyorum.
Honda nın sürüş eğitimleri bir cruiser kullanıcısı için ne derecede yararlıdır acaba?
Teşekkürler
merhaba arkadaşlar be can antalya kepezden.en kısa zamanda ben ve hanım cruisercılara katılcaz.ben de eşim de yapılıyız.küba çita 150 ye lastik dayanmadı akor ayarı dayanmadı en sonunda jant dayanmadı onu değiştim.şöyle en azından 250 lik iki silindirli arka lastik 130 ön 110 luk bişiy almam şart oldu.ha bu arada ben 100 eşim 80 kilo
Honda VT600C Shadow.
İzmir'den selamlar arkadaşlar.
Aşağıdaki fotodan sonra Krom elcik, manetler ve radyatör kapağı takıldı, aynalar değişti + app plaka yaptırdım. Kısa zamanda güncel fotolarını da paylaşacağım.
Saygılarımla.
http://hizliresim.com/2Y5vXj
Arkadaşlar tekrar selamlar, Shadow 600 modeli için;
Motosiklet modelleri - Honda başlığı altında topic açtım. Aramızda bu motoru kullanan arkadaşlar varsa, katkılarını bekliyorum.
Saygılarımla.
arkadaşlar ben chopper tutkumuyum. ama motor sakattır diyip bir türlü cesaret edemedim bugüne kadar. ama artık bir taneside benim olsun istiyorum. daha önce hiç motor kullanmadım. başlamışken vitesliyle başlıyayım diyorum. bu konudaki görüşlerinize ve tavsiyelerinize inanın çok ihtiyacım var. alışma sürecinde öğrenene kadar hangi motoru tavsiye edersiniz.
Merhaba, kafami kurcalayan bi soru var.
Gv 250 kullanıyorum. Motosikletim 2013 model ve 7.500km de su an.
Bundan bi onceki motosikletim cbr 125rdi. Bu da ikinci motosikletim oldu.
Sizlerden yorumlamanizi istedigim soru ise, motosiklet ellerimi biraktigim zaman bariz bir sekilde saga kayiyor, ellerimi birakmis durumdayken dengelemek icin vucudumu iyice sola yatirmam gerekiyor. Bu durum iki elimle tutup normal surusumde bir sure sonra sirtimin sol tarafinda agriya neden oluyor.
İki farklı ustaya gösterdim ama ufak bi çekme olduğunu söylediler. İçim içimi kemiriyor resmen.
Bu konuda tecrubeli fikirlerinizi ogrenmek isterim. Cok istekli bir sekilde aldigim motosikleti gonul rahatligiyla kullanamiyorum.
Bursa'da yasiyorum. Yakin illerde tavsiye edebileceginiz bi yer varsa hic usenmeden gidebilirim. Yeter ki icim rahat etsin.
Arkadaşlar ilandaki motorum satılıktır. İlgilenen olursa lütfen bana ulaşsın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2006-yamaha-dragstar-650-classic-26700-km-acil-234362497/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Merhaba;
Eğer herhangi bir kaza darbe vs başına gelmediyse gidon göbeğinde yer alan bilyelerin zarar görmüş olabilir.
selam mıllet bugun shadowumu aldım uzun zaman regale bındıkten sonra vt 750 artık sahıbıyım
:D hayat chopperda bunu unutmayın
selamlar, bende bursadayım 26.000 km gv 250 kullandım benim motorum 2006 modeldi ve benim motorumda ellerimi bırakınca sola çekiyordu. vücudumla dengeyi kurduğumda problem kalmıyordu.. ben pek ilgilenmedim bu sorunla, bu şekilde sattım.. bana bir problem çıkartmadı.
bence gidon bölgesindeki tüm tel ve kabloları bir kontrol edin, her hangi birisi gerginse bu şekilde çekme yapabilir. önden darbe yemediği taktirde böyle bir şeyin olmaması gerekiyor teorik olarak. bence kendinizi kasmayın ağrı falan yapmayacaktır.
usta tavsiyesine gelince motor bloğunda bir problem olursa çözecek usta başka, bloğun bakımını ayarını yaptırabileceğiniz usta başka.. dilerseniz özelden ulaşın size adreslerini vereyim.
Merhabalar ben foruma yeni katıldım
Adım Emrah 18 yaşındayım
Ilk motorum olarak keeway süper light 150 almayı planlıyorum
31.000 km de
2006 model
2700 tl ye almayı planlıyorum
Sizce ilk motor olarak güzelimidir?
Istanbulda şehir içi kullanıcam sıkıntı çıkarır mı?
Km ömrü kaç km dir ?
100 km başına yaktığı yakıt 2.4-3.4 diyorlar iyimidir acaba pek durumum olmadıgı için düzgün birşey almak istiyorum konumuzda alakası yok kusura bakmayın ama yardımcı olucak arkadaşlar Abi'lerden yorumlarınızı 4 gözle bekliyorum
Iyi günler dilerim.
Dostlar selam.
En uygun baslik burasi oldugunu dusundum.
Sorum su, 2014 model Iron 883 kullanicisiyim. Benden onceki sahibi oksijen sensorlerini cikartmis ve custom egsoz & tuner kullanarak motoru kullanmis.
Simdi ben tekrardan orjinal.egzoslari taktirtim ancak oksijen sensorlerim yok.
Internetten de baya bir arastirdim, bulamiyorum hangi urunun bana uyacagini.
Kaldi ki turkiyede motosiklet icin sensor satan sitede goremedim..
Araba ile ayni sensor mu kullaniliyor acaba?
Bu konuda bana yardimci.olabilir misiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)