hocam sen hep yuvarlak konusuyosun adını koyalım artık ben anca hazırlarım valizi haftasonu varmı bir gezi ?
hocam sen hep yuvarlak konusuyosun adını koyalım artık ben anca hazırlarım valizi haftasonu varmı bir gezi ?
Abi çok programatik davranmam şu an olanaklı değil. Yan çiziyor gibi olmak istemiyorum ama ne çadırım var ne matım, ne de uyku tulumum. O nedenle yani gelirim gelmem değil fakat kesin bir plan programa uyum sağlar mıyım bilmiyorum. Öncelikle Temmuz'da Karamürsel'e bir geleyim de, hayırlısı
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
konuyla cok alakalı olmayacak ama cruiser için istanbulda lastiği nerden almak lazım yakında lan varmı ne kadar fiyatlar...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
heyecanla bekliyorum ayvalığa gidip durmayalım ordan yakında gidilebilicek nereler varsa oralarada gidelim doymak bilmez bir gezme isteğiyle doluyum haziran 15 dediğinde ben artık özgürüm ondan sonra nereye dersen uyar bana
Artık bende buradayım.Motorumu yeni aldım ve artık benimde bir cruiserim var.
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
Hayırlı olsun Mesut. Regal Raptor kendini kanıtlamış bir motor. Kazasız belasız kullanmanı dilerim
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
Hayırlı olsun dostum
Murat UŞAKLI :)
hayırlı olsun kazasız sürüşler...
Arkadaşlar buda benim motor. Arka jantı yaptırdım ama takması beni çok yordu. İlk defa yapıyor olmam ve kimsenin yardım etmemesi beni öldürdü Neyseki güzel oldu.
Bu arada arka jantın sekman kanalı kırılmıştı ve takoz yuvaları deforme olmuştu hepsi alüminyum argon kaynağı ile kaynattırdım Tornacıda işlem gördü. Sonra takma işini ben yaptım. Yetenekliymişim ama
merhaba arkadaşlar
ilkkez motor almayı düşünüyorum cruisser modelleri beğendim
uygun fiyata ne önerirsiniz
teşekkürler
merhaba arkadaşlar bende honda shadow kullanıcısıyım 26 haziranda marmaris motor festivalimiz başlıyor hepinizi bekleriz. www.marmarisriders.com
selam arkadaşlar,bende suzuki marauder vz 800 alarak aranıza katıldım , yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ilk motorum ve çok memnunum.bu gezileri yazarsanız mahsuru yoksa bende katılmak isterim....
Kara Panterimin birkaç fotosunu burada paylaşayım.
Tekirdağ-Çorlu
Arkadaşlar chopper ailesine katılmak çok güzel. Choper'ımı bu gün aldım ve ilk kez chopper kulandım. Dahası bu ilk motor sürüşüm. Viteslerde problem yaşadım ama en azından yatırmadım. Sakin bir trafikte yaklaşık 5 km. yaptım. Çocuklar gibi sevinçliyim. Kısa zamanda öğrendim gibi. Ama korku hala var ve sabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Arkadaşlar 1 haftalık 250mct sahibiyim ve 1000 km yaptım. Çabuk öğrenmek için neredeyse hiç inmedim üstünden çünkü istanbul trafiği acemiliği affetmiyor.
Şu anda motorumdan memnunum ve öğrenmek için almama rağmen işimi fazlasıyla görüyo.
Seneye satıp güzel bir cruiser almaı düşünüyorum. Aklımda Honda Yamaha ve tabi ki Harley Davidson var. Ancak forumda HD için yazılan bazı olumsuz fikirler çok istediğim HD hakkında düşünmeye itti. Sizce ne almalıyım? 15-25 bin ytl arası verebilirim.
Merhaba Dalyan,
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 1 haftadır 250 chopper kullanıyorum. O dediklerin benim de aklımdan geçmiyor değil ama yine de motorumuza haksızlık yaptığımıza inanıyorum. Ben gayet memnunum. Ona giderek daha fazla ısınıyor ve alışıyorum. İlk göz ağrımız olduğundan mı nedir? onu bilmem ama, ""en iyi motor, senin olanıdır" derler. O nedenle keyfini çıkarmanı ve aklını şimdilik karıştırmamanı nacizane tavsiye ederim.
Kazasız sürüşler.
Bu benim motosikletim. Daha resimlerini çekemedim ama çekilmişleri vardı :D
Yamaha dragstar xvs 650... Daha acemi sayıldığım için diyologta olmak bilenlerden bişeyer kapmak güzel olurdu. Tanışmak isteyen Ö.M atarlarsa sevinirim. İstanbul ataşehirde oturuyorum.
http://img190.imageshack.us/i/yamahadragstar1.jpg/
http://img195.imageshack.us/i/yamahadragstar4.jpg/
selam arkadaşlar
anadolu yakasında yokmu hiç toplanıp gezen sohbet eden cruiser ahalisi?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)