beyler şimdiden 5 olduk gv topikindende en az 5 gelir olduk 10 yokmu başka arkadaşlar hadi artık canlanalım arkadaşlar toplanalım tanışalım gezelim ...
enjoy your ride and enjoy forever
Ben gelirdim arkadaşlar ama çok uzaktayım, üzgünüm..
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
güncelllllllllll ! topic açılıcaksa tarih nisan aylarında olsun lütfen havalar belki daha sıcak olur
[B] 34 EA 6?3?[/B]
o zmana açıyorum topic orda bekliyorum sizleri
başlıkda istanbul cruiser buluşması olsun
yt_servan oraya o zaman bekliyorum
koraycım sen mangal iste ben sana yapmazmıyım abi
isterseniz bu taraflara doğru gelebilirsiniz arkadaşlar geleneksel yuvacık gezisinden önce ısınma turu olmuş olur sizin için :D maşukiye yada kartepe turu ne dersiniz
aslında işte fikirler çok önemli birçok kişi fikir söyleyebilir. topici açıcam da daha açamadım akşama doğru açacağım. orda herkez fikrini söylerse süper olur hem tek başlıkta buluşuruz...
oh oh ne güzel olmuş burası.. havaların düzelmesiyle tadından yenmeyecek planların kokuları geliyor burnuma... tamam abi mangalada kolay demişsiniz bende varım o zaman tabikide.. yer konusunda bu civarda heryer olur.. maşukiye çok güzel bir yer kartepeyi bilmiyorum.. deniz kenarıda olabilir..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
şu topic açılsın bakalım hayırlısıyla neredeyse 5 aydır binmiyorum sıkıntıdan patladım gezi bu taraflara olursa sizin içinde mükemmel olur hem kartepeyi görme şansınız olur hemde virajların tadını çıkarırsınız race ve ss lerle takılmaktan bezdim ne zamandır toplu cruizer grubu ile gezi yapma hayalim vardı valla çok manyak olurbak şimdi gaza geldimm
Evet arkadaşlar toplu sürüşün zevki bir başka oluyor. Şöyle cruiser grup sürüşü hiç yapmadım ama hayali bile süper inanın.
..::.. GO ..::..
megadeth açıcam 1-2 saate kadar topici burdan haber vereceğim nereye açtığımı ordan dewam ederiz. valla toplu sürüş ve viraj inanılmaz bir kombiansyon
Geziye katılmadan önce bütün katılımcılar şunu birkez daha okusun
http://www.motosiklet.net/forum/suru...saretleri.html
Keyifli sürüşler
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
cousinecruis ; buna benzer bir topic daha vardı.. ondada grupça sollama, giderken ne şekilde gidileceğini gösteren bir topicti o da..
cousinecruis teşekkürler, belki sende katılırsın ???
bakıyorum bulamıyorum.. acaba başka bir sitedemi gördüm.. yoldaki sıralanış ve baştaki ile sondakinin görevleri yazıyordu.. iyiki aklımıza getirdin bunu bilerek çıkmak iyi olur.. çoğumuz sürekli grup sürüşü yapan insanlar değiliz çünkü.. hele ben tam acemi teşekkür ederiz.. BULDUMM http://www.motosiklet.net/forum/fayd...erekenler.html
arkadaşlar topic 'cruiser istanbul buluşması' başlığı altında 'duyurular bölümüne açılmıştır.
Buna katılmak isteyen arkadaşlar ordan da mesajlaşmaya dewam ederse daha iyi olur.
herkeze duyrulur
yanlız başlık adminde onaylanmayı bekliyor sanırım
arkadaşlar topic açılmış cruisercıların buluşma 'duyurular bölümünde. katılmak istreyen fikirleri olanları bekliyorum.
hadi arkadaşlar hep birlikte güzel bir gezi yapalım
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)