120 de iken titriyor ise iyi maşallah.teşekkür ederim.
120 de iken titriyor ise iyi maşallah.teşekkür ederim.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
ya bende regal bak dedim.ama görünüşü hoşuma gitti dedi senin motor için.bende bir sorayım dedim.
baştan aşağı tepden tırnağa kadar çin malı dostum.
benim arkadaş ta araştırma safhasında şuan.bakalım ne alırsa artık hayırlısı
Arkadaşlar flood olucak ama kusura bakmayın bi soru sorucam..
Salcano sm250 motorumu tamirciye götürücem bazı parçalar taktırıcam ve tamir gereken yerleri yaptırıcam aşşaya yazıyorum gerekenleri fiyatı ne kadara malolur acaba bilen varsa söylesin lütfen ??
TAMİR VE GEREKEN PARÇALAR ;
- Vites kutusu (bozuk kendi kendine boşa geçiyo bazen)
- Gösterge teli
- ön ve arka farlar değişicek (Hyosung GV600 ön farı taktırmak istiyorum)
- Ön çamurluk değişicek (başka bi markanın çamurluğuda olabilir? )
- Debriyaj ve fren ayarları yapılacak
Sizce ne kadara malolur tahminen? Ona göre en uygun yeri bulup yaptırıcam
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Hayırlı olsnu çantaların katip, güle güle doldur boşalt
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
güle güle kullan katip.. gerçekten yakışmış.. çantaların maliyeti ne oldu? yandaki çantalar benimkinin aynısı ama bende sosis ve arka çanta yok almayı düşünüyorum..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
hayırlı olsun çok şık olmus yakışmış
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Sağolun arkadaşlar.
Sosis çanta üçlü sete dahildi zaten... http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44095
Havale ile Feyizoğlu'nda 106 tl fakat ben internetten değil motor bayiinden aldım zira takmakla uğraşmak istemiyordum. 100 tl aldılar üçlü set için ve takmaya para almadılar. Arka çanta(seyahat çantası da deniyor) ise 85 ytl. Onun internetteki fiyatını bilmiyorum fakat o da armode marka... Ona da takmaya para almadılar, yani 185 liraya mal oldu bu dört çanta bana.
Elciklere püskül takalım mı dediler ben istemedim ne de olsa uçuşur muçuşur bi yere takılır ya da en azından beni rahatsız eder gibi geldi
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
teşekkür ederim katip.. hoş ve büyük görteriyor motoru.. ayrıca kullanışlı.. güle güle kullan..
Sağolasın. Motorumu seviyorum 8000 km oldu ve şu ana kadar değişen tek parçası ampulü oldu 4 liraya Biraz titizim tabi özenerek kullanıyorum sanırım ondan. Senin motorun çok daha güzel bence hiç acıma arkaya da çanta taktır dediğin gibi motorun büyüyecek heybetli görünecektir.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
eyvallah kazasız belasız kullanalım inşallah yıllarca hepimiz.. aklımda bir sürü şey var yapmak istediğim ama herşey paraya bakıyor biliyorsun.. inşallah bir daha ki ay yapabilirim kafamdakileri..
selam arkadaşlar bende bir choper hastasıyım benide aranıza aldığınız için tşk eder inşallah birbirimizle daha iyi şeylerin paylaşomını yaparız sizden bir ricam var 4 seneden bu yana 250 cc salcano cruser motorsiklete bindim artık yeter dedim ve kawasaki vn 900 aldım yanlız aksesuarları çok pahalı bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese tşk ederim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)