yok gidonu orjinalindeki ama ben değiştirmeyi düşünüyorum uzun süre kullanınca yormaya başlıyo biraz daha yükselttiricem.
Gümüşede selam ederim
virago 250
Motorlarımız çok güzel nede olsa hepsi cruiser
Allah nazardan korusun hepsini
[B] 34 EA 6?3?[/B]
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Normal oto aksesuarı satan yerlerdede bulabilirsin ve çok kullanışlı ben geçen yazı birtüple tamamladım.
bende gecenlerde bir internet sitesinden aldım ama tam olarak nasıl bi sonuc verdi anlama fırsatım olmadı istanbulda yağmur sezonu başladığı için brandasını örttüm kaldı onunda fiyatı ucuz gibiydi
Ben genelde, her yerine normal cila suruyorum (kesinlikle pasta icermeyeninden, kromlar da dahil). Piyasada satilan krom cilalari genelde sararmis kromlarin rengini duzeltmek amacli oluyor. Bu tur urunleri kullanmadan once dikket etmek lazim.
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
herkeze merhaba ben hakan kartalda oturuyorum junlin 250-5 kullanıcısıyım benden oncekı sahıbı bıraz hor kullanmıs sanırım egzozu kesmıs bıcmıs kullandıkca hem sararma hemde kararma oldu
bahsettıgınız urunlerle kurtarmam mumkunmu acaba
yoksa yenıden krom kaplamamı yapılması gerekır bunun malıyetı yenı almaktan avantajlımıdır yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
bide krom kaplama olayının fiyat durumu nasıldır? pahalı bişeymi bu kaplama işi?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
hemen gıttım aldım 4,50 tl fıyatına karsı cook ıslevsel oldugunu soylemelıyım bır cok lekeyı cıkarttım ama kaynak ıslemınden kalan yanıkları sanırım hıc bısey cıkaramıcak ......
TEKRAR SORMAK ISTIYORUM KROM KAPLAMA MALIYETLERI HAKKINDA BILGISI OLAN ARKADASLARIN YARDIMINI BEKLIYORUM ...
mustafa hoşgeldin arkadaşım.paylaşımlarını bekliyoruz.arkadaşlar bu başlığı canlı tutmak için elimizden geleni yapalım.bu arada krom kaplamanın biraz tuzlu olduğunu duymuştum.aslında jinlun'un cruiser başlığında maliyet ile ilgili paylaşım yapmışlardı sanırım arkadaşlar.ben tam bilmiyorum.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
İstanbulda don havası var tamda gümüşümle gezcektim cila işide yatarr
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Tabiki..
Öncelikle şunu sölim markalar ve modeller aynı olsa dahi çin mallarının hepsi aynı değildir.. Mesela 2 tane salcano alırsın birinin motoru aşınır ötekide 2-3 sene arızasız gidebilir.. Aldığımız yerede dikkat etmek lazım 2.el alcaksak en temizini bulana kadar uğraşmalı ve bakım servisine götürmemiz lazım ben temizini buldum ve fazla şikayetim yok..
Olan şikayetlerim ise şunlar ;
- Sağ ayna vidası yalama olmuştu yaptırdım şuan gayet iyi..
Ve vites kutusunda bi arıza oldu genelde hepsinde oluyo sanırım baktırmak lazım..
Vites 2 deyken kendi kendine boşa geçiyo..
( yaptırmadım bakıma götürücem sonra inş.. )
Kısaca bu motor çin malı ucuz ama beklentilerinin üzerinde performans gösteriyo.. Nazik kullanılırsa 3 sene arıza vermez ..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
peki titreşim durumu nasıl?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)