tamam o zaman eğer uğrarsanız cundada bir arkadaşınız var bilin gerçi dediğim gibi ben öğretmenim şuan gebze darıcadayım ve 1 temmuzdan sonra oradayım.. eğer tarihler tutarsa görüşür sohbet ederiz..
tamam o zaman eğer uğrarsanız cundada bir arkadaşınız var bilin gerçi dediğim gibi ben öğretmenim şuan gebze darıcadayım ve 1 temmuzdan sonra oradayım.. eğer tarihler tutarsa görüşür sohbet ederiz..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
bayramda iStanbuldan qebzeye qelmiŞtim hocam uzun yolda inSan biraz daha hız iStiyo sanki CruiSerde
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Berlinden Selam bütün Türkiyede motosiklet sürücülerine!
berlin_honda
Tüm arkadaşlara selamlar yeni bir cruiser rider adayı olarak buradayım tecrübelerinizi tavsiyelerinizi beklerim
herkeze merhabalar arkadaslar ben de istanbuldan giray yeni bi keeway 150 sl aldım sohbetinizi ve yardımlarınızı bekliyorum simdiden sagolun....
giray hayırlı uğurlu olsun.. kazasız belasız kullan inşallah.. forumada hoşgeldin.. bende yeni aldım motorumu inşallah buluşmalardada görüşürüz.. dikkatli kullan ne olur istanbul malum....
tesekkür ederim seninkide hayırlı olsun o zaman umarım bulusabiliriz umarım toplantılara iştirak edebilirim tabi önce motoru sürmeyi öğrenebilirsem
bu arada bu cunda fikri cok güzel bir fikirmiş benim eski ev arkadasım ayvalıklıydı cundaya gitmiştim muhteşem bir yerdi helde motosikletle bir ege yolculuğu muhtesem olur bu arada bende öğretmenim
oooooo çok güzel bende üzülüyordum tek öğretmen benmiyim diye sitede.. ayvalıkta da buluşuruz hatta istanbuldada görüşürüz.. hocam demiyorum okul psikolojisinden kurtulalım diye hangi yakadasın ve branş nedir? ben müzikçiyim.. havalar düzelsin, biz acemiliğimizi atalım sonrada gezelim.. grup sürüş daha keyiflidir herhalde...
anadolu yakası acıbadem bende memnun oldum denk gelirde becerebilirsek toplanıp gezmek keyifli olur hatta toplanıp ayvalıga gitmek (uzun yol yapmak) güzel olur bu arada bende matematikçiyim
giray çok sevindim.. bizim topictede süper adamlar var çok kafa dengi bide konuştuğumuzu anlayabiliyoruz.. sanki çocukluğumuzdan beri berabermiş gibi... havalar düzelsin birsürü gezi yaparız.. çok keyifli olur.. sende biliyorsundur öğretmenler arasında çok kafa dengi adam bulmak zor oldu artık.. neyse görüşmek üzere.. özelden telefonu yazıyorum gebze tarafına gelirsen haberim olsun görüşelim..
gelirsem mutlaka ararım ama sende istanbula gelirsen ara sen illaki gelirsin bu taraflara hem yakında fuarda var bir aksilik olmazsa ben gitmek istiyorum orda bulusuruz belki
ben muhtemelen fuara katılamayacağım.. ama geldiğimde mutlaka ararım.. eğer fuara yetişebilirsem de ararım..
Neden kafa dengi bulamıyomuşunuz
Ben öğrenciyim ama öğretmenlerle iyi anlaşırım onlarda insan bizde
Herkes seviyeli ve adam gibi muhabbet arar siz nası bişeye bakmıştınız hocam saygılar
[B] 34 EA 6?3?[/B]
ehehehe işte böyle.. tam olarak bu.. bende iyi anlaşırım öğrencilerimle.. havalar düzeldiinde şöyle kalabalık bir buluşma ayarlayalım bu çevreden olanlarla.. tabi sen anadoluda isen.. yok değilsen gelemezsin hep beraber bi ağva şile yaparız..
Ankaraya yolunuz düşerse benide aranıza alın
virago 250
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)