yazları ayvalıktayım.. izmirle arası 1 saat.. bizim gv cilerle yapabilirsek bir buluşma yapmayı düşünüyoruz yaza.. senide beklerim ayvalıka..
yazları ayvalıktayım.. izmirle arası 1 saat.. bizim gv cilerle yapabilirsek bir buluşma yapmayı düşünüyoruz yaza.. senide beklerim ayvalıka..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
gelirim tabi gelmezmiyim haberim olsun yeter tanışmız oluruz çok ii olur
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
İsterimki herkes günün birinde istediği motora kavuşsun, alsın üzerinde uyusun İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
bu arada davet tüm arkadaşlar için geçerlidir yazın yolu ayvalıktan geçecek yada gezi planına ayvalık tarafını ekleyenlere, rehber ihtiyacı olan herkese yardımcı olurum..
yaza bir gezi planım var içinde ayvalığın olduğu.
geçensene gelmiştim sarıksaklı dışında güzeel ve hoşuma giden bir yer
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
sarımsaklı hersene geri gidiyor.. eskiden orasıda harikaydı.. gerçi hala kumsalı tertemiz fakat bakımsızlıkta son nokta.. bende cunda hastasıyım.. çocukluğumdan beri oradayım.. tüm arkadaşlarım orada.. yani daha çok CUNDA ADASInı öneririm herkese.. yt_servan arkadaş eğer gelmeye karar verirseniz mutlaka haberim olsun.. hiç olmadı sadece tanışırız.. mt dostluğu farklı bişey.. gerçi ben öğretmenim ve 1 temmuzdan önce orada olamıyorum.. 1 temmuzdan sonra olursa geziniz mutlaka haber verin. görüşmek üzere..
Motorun egzozuna poşet yapıŞmış erimiŞ çıkmıyo nasıl çıkarCaz bilen varmı ??
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Denicem saqolaSın
[B] 34 EA 6?3?[/B]
krom kaplam hakkında bılgısı hakkında hıc bı bılgıye ulasamadım yapan ustalar, malıyeti, kullanım omru
yoksa bularla hıc ugrasmadan parcaları mı degıstırmelıyım
ılgınız ıcın sımdıden tesekkurler ....
Geçtiğimiz yaz 3 motor 1 haftalık; Ayvalık, Cunda ve Bozcaadayı kapsayan bir tatil yapmıştık. Başta Sarmısaklı ve Ayvalıkta sıkılmamıza rağmen Bozcaadada inanılmaz eğlenmiştik. Daha sonra da aynı organizasyonu tekrar gerçekleştirme sözü vermiştik birbirimize, spontane gerçekleşen bu yolculuk beklemediğimiz bir şekilde yaşadığımız en güzel tatile dönüşmüştü. Eğer imkanlarımız el verir de aynı şansı yakalayabilirsek bu yaz tekrar oralarda olma hedefimiz var, umarım cruisercı dostlarımızla da oralarda karşılaşırız.
aceof merhaba.. bu gelişinizde sıkılmamanız için elimden geleni yaparım.. zaten cunda adası ayvalıktanda sarımsaklıdanda farklı.. bu yaz buluşalım.. büyük bir buluşma olsun..
bende gelirim,ayvalık yakınlarında örende oluyorum yazları... büyüüüüük komacan bir buluşma olsunn...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)