arkadaşlar motor bacak korumalıkları taktırsam ne kadara mal olur????
arkadaşlar motor bacak korumalıkları taktırsam ne kadara mal olur????
aşk... histerical blindness... karşılıksız aşk olmaz, olursa aşk değil saplantı olur.. ve tek taraf üzülür...:salut: Form ye formda kal,
Port ye portakal!!!! ::dalga::
trashthepain,
Ben 2 gün önce bu işi yapan bi yere sordum motor koruma demirini 250 ytl. fiyat çekti sonra sana 240 yaparız felan dediler ama bana biraz fazla geldi. Bende taktıracağım yakında. Daha uygun bir yer bulursam bildiririm, sende yaptırırsan paylaşmanı bekleriz. Ben istanbul kartaldayım sende istanbuldaysan, belki birlikte yaptırırız indirim alabiliriz.
..::.. GO ..::..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Mondial 250 MCT kullanıcısıyım.Gerçi motorum henüz gelmedi ruhsat plaka vs işlemleri yapılıyor heyecanla bekliyorum
samocan, hayırlı olsun yeni motosikletin.
Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
çözünürlük küçük olsa daha iyi olurmus ama neyse
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
[QUOTE=mterayes26;1241154]çözünürlük küçük olsa daha iyi olurmus ama neyse[/QUO hoş bulduk
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Ben hepsiburada.com'dan bu neonu alıp deponun altına yapıştırdım. Elektiriğide arka stoplara giden jaka bağladım. Geceleri çok güzel görünüyor gerçekten. Bu arada ledler su geçirmiyor ve arkası yapışkanlı.
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
kim ne derse desın shadow .harşeyden sonra bu sınıfın birincisi . motor blogundakı beyez cubuklar ne ıse yarıyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
merhaba arkadaşlar ben harun urfadan . şu an regal raptor dd 250 e 9 kullanıyorum ilerde ne olur bilemem tabiiki.
hos geldin kardesim
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
erkanoral, kazasız keyifli sürüşler
herkese selam ve saygılar ben konyadan muhtesem craıser kullanıcısıyım yeni üye oldum güzel dostluk ve arkadaşlıklar kurmak ümidiyle...
M U H T E Ş E M
hoşgeldin muty,
Kazasız sürüşler diliyorum cruiserci dostum
merhaba lar baktım da kahraman maraş eksik kalmış burada tamamlayım dedim sevgiler hepinize bayramınızı da kutlarım
eniç ten dileklerimle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)