ya bende resim koymak istyrm nası yapcam ya..yeni aldım da :D
ya bende resim koymak istyrm nası yapcam ya..yeni aldım da :D
:bounce:
buradaki bazı kötü marka motorların bari resimlerini koymasaydınız.
En iyi markaların en iyi modellerini koyun ki görsel bir şölene dönüşsün
iyi kadının değil de kötü kadın resimlerine bakmak zorunda kalmak gibi!!!
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
bende bir haftadir cruiserciyim tuhaf bir başlangıc oldu benim için...gecen hafta motor galerisine gittim ve yamaha dragstar almak istedim satıcı bana daha once ne kullandığımı sordu bende araba kullandım die cevap verdim ...hayır motor olarak ne kullandınız dedi ona daha once hiç motor kullanmadığımı söledim ve motoru bana satmak istemedi tum paray masanın ustune koydum onu alıcam vede burdan motorla gidiceğimi sölesemde tok bir galeri olduğu için pek umursamadı...nitekim o motora olan aşkıma daha fazla dayanamadı ve motoru bana verdi ve ertesi gun sadece bir saat ders aldım...su sıralar 250 km yol yaptım..ve 3 kaza atlattımm..malum ist da yasıyorum tum taxi ve minibusler beni sıkıstırmaktan haz alıyorlar sanki ama sunuda sölemeliyim 3 gundur buna pek izin vermıyorum....motor aldığımda çok buyuk gelmişti beni biraz ürkütmüştü ama ben onu garaja koyup seyretmek için almamıştım (bunu yapan bir kaç kişi tanıyorum)bu sitedede yeniyim resminide koymak isterdim ama nasıl yapıldığını bilmıyorum...öğrenince siiznle paylaşmak isterim...kendinize iyi bakın..taxi ve minubuslere dikkat edin ..
Hayırlı olsun kardeşim ama adam sana ilk olarak 650cc ve yaklaşık 250 kg bi motosiklet satmakta isteksiz davranmış haklı olarak. Deneyimli arkadaşlar düşük cc motorlarla başlanmasını salık veriyorlar. Neyse dikkat ettikten sonra bi sorun çıkacağını sanmam. Kazasız belasız... Hayırlı olsun tekrar, cruiser gibisi var mı?
chopper cruiser ciler nerdesiniz forum ölüyorr hadi elele canlandıralım biraz...
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Ben en kısa zamanda buraya fotoğraf koyacağım fakat hep unutuyorum çekilmeyi
Yanlızca şunu söyleyebilirim ki motorcu olduğumdan beri ömrüme sanki 5 yıl bonus eklenmiş gibi hissediyorum. Keşke daha önce tanışsaymışım bu zevkle.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
Değirmendere'de karnımızı doyurmuş ve mola sonrası hareket etmek üzereyken nihayet fotoğraf çekilmek aklıma geldi
İşte benim serpico'nun deyimiyle kötü kadınım; yine de o benim ilk göz ağrım
Yukarıdaki arkadaşın ifadesi maksadını aşan bir hal almış, gerçi maksadı da bu başlık için geçerli değil ya....
Başlığı açan kişi olarak amacım, bu başlık altında motorunun yapım yeri ve yılı ne olursa olsun tüm cruiser severleri bir araya toplamak idi. Şimdiye kadar da fena gitmiyor.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
...güçlü cruiser Hyosung GV250....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Ne denir? Harika motorlar..
Bu kutuda yazmış olduğum mesajı silmeyi uygun gördüm. Kusura bakmayın lütfen !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)