Eliminator 500 mü, harley street road mu? Fikirleriniz onemli
Reklamlar
-
Merhabalar.
Ben direk konuya girmek istiyorum. Belki bazilariniz için saçma bi kiyaslama olacak. Hosuma giden iki motor var:
1- Kawasaki eliminator 500 (sıfır)
2- Harley Davidson street rod ( 2019-2020 model, 15.000-20.000 km arasi)
Değerli abilerimin ve kardeslerimin dusuncelerini merak ediyorum. Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim.
Teşekkürler.
Reklamlar
-
Street Rod, Harley camiasında pek de sallanan, sevilen bir motor değildir ama yine de Harley'dir. Kawasaki'nin daha sorunsuz bir motor olduğunu tahmin ediyorum. Harley kağıt üzerinde daha kuvvetli, Kawa'nın da işletme maliyetinin daha düşük olduğunu düşünüyorum. Yine de Chopper dünyasında iş biraz da şekil şukula dayanıyor. Karar vermek zor.
-
Öncelikle merhaba,
Yaklaşık 2 aydır eliminatör 500 kullanıyorum ben oldukça mutluyum.
genel olarak kendi deneyimlerimden ufak ufak söyleyeyim, öncelikle kullanım konforu olarak oldukça rahat ve yere yakınlığından kontrol etmekte bi o kadar rahat, beni kullandığım süre boyunca üzmedi ama almayı düşünüyorsan bir iki söyleyeceğim şey var.
1- Aksesuar olarak pek çeşit yok olanları bir az yüksek fiyatlı.
2- Parça fiyatları biraz yüksek ama bulunuyor ( geçen İzmirde yaşanan şiddetli rüzgarda motorum devrildi park yerinde sinyali çatladı ve ertesi gün yeni sinyalim geldi.)
3-Onu sevmen lazım biraz sürünce tozu direk topluyor üstüne.
Kısacası diyeceğim şey şu henüz o kadar kötü şeylerle karşılaşmadım, oldukça mutlu bir şekilde kullanıyorum.
Sormak isteiğim bir şey olursa yazabilirsin bilgimce açıklarım.
-
seçim zor olsa da benim oyumda kawadan yana.
-
yorumunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
yorumunuz için teşekkür ederim. kullanan birine sonunda denk geldim. kafama takılan bir şey olursa mutlaka size danışırım. tekrar teşekkür ederim
-
Cruiser istiyorsan, street rod un cruiser ile alakası yok... Harley istiyorum diyorsan yine alma elinden cikaramazsin, diğer harleylere bakıp durursun...
-
street road sanırım hiç görmedin görseydin 2 motor arasında kalmazdın yalan olmasın hint üretimi diye hatırlıyorum.motor sesi ağır derecede çinli görüntü çok ama çok adi.benim hayatta gördüğüm en pahalı olan ama şu anki her türlü çinli motordan kat be kat dandik bir motor.alınırmı evet alınır 150 200 bin tl ye alıyorsan hemen al.en fazla o kadar eder çünkü o kadar kötü bir arkadaş almıştı baya regal den hallice.bu arada neden vulcan s almıyorsun ? bu 2 motordan da kat be kat güzel aşırı yakışıklı ve şekilli.ben olsam abs li vulcan s alırdım arkadaş 17bin km kullandı satarken ağlıyordu.
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
street road sanırım hiç görmedin
görseydin 2 motor arasında kalmazdın
yalan olmasın hint üretimi diye hatırlıyorum.motor sesi ağır derecede çinli görüntü çok ama çok adi.benim hayatta gördüğüm en pahalı olan ama şu anki her türlü çinli motordan kat be kat dandik bir motor.alınırmı evet alınır 150 200 bin tl ye alıyorsan hemen al.en fazla o kadar eder çünkü o kadar kötü bir arkadaş almıştı baya regal den hallice.bu arada neden vulcan s almıyorsun ? bu 2 motordan da kat be kat güzel aşırı yakışıklı ve şekilli.ben olsam abs li vulcan s alırdım arkadaş 17bin km kullandı satarken ağlıyordu.
aynen hiç canlı görmedim ))) güzel yorum. Teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)