Herkese selamlar. İstanbul Anadolu yakasında Virago 535 için iyi usta ve servis önerileriniz nelerdir acaba? Vites geçişleri çok sert takır takır, debriyaj balatasından mı acaba bilemedim, şaft boşluğu v.s. de baktırıcam.
Herkese selamlar. İstanbul Anadolu yakasında Virago 535 için iyi usta ve servis önerileriniz nelerdir acaba? Vites geçişleri çok sert takır takır, debriyaj balatasından mı acaba bilemedim, şaft boşluğu v.s. de baktırıcam.
Ne yaparsanız yapın ama Hasanpaşa Loco Motor'dan uzak durun.
Yamaha Virago XV 250 - Honda Spacy 110 - RKS K-Light 202 - Yamaha Xmax 250 - BMW F800 GS - Piaggio Medley 150 S
Teşekkürler.
Sorununuzun kaynağı debriyaj telinizin ayarıyla ilgili de olabilir, kullanmakta olduğunuz yağın durumuyla ilgili de olabilir. Forumda yine Virago 535 kullanan ve Anadolu yakasında ikamet ettiğini hatırladığım fazil nick'li çok bilgili bir üye arkadaşımız var. Konuya denk geldiğinde daha faydalı bilgiler verecektir.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim iltifat için ama benim motor virago 250. Virago 535'i uzaktan tanıyorum ancak.Sorununuzun kaynağı debriyaj telinizin ayarıyla ilgili de olabilir, kullanmakta olduğunuz yağın durumuyla ilgili de olabilir. Forumda yine Virago 535 kullanan ve Anadolu yakasında ikamet ettiğini hatırladığım fazil nick'li çok bilgili bir üye arkadaşımız var. Konuya denk geldiğinde daha faydalı bilgiler verecektir.
Usta konusunda da, yinelemek gerek. Bir veritabı olsa keşke burada, eskiden vardı sanırım.
Kvk'ya aykırı mı acaba bilmiyorum yasal durumları.
Hangi marka motorlara hangi ustalar iyi bakar gibi bir eşleştirme gerek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)