Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yuki Funrider 3400 KM Kullanıcı Deneyimi Yorumları

REKLAM ALANI
    grafikmotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Funrider 125
    Merhaba Yuki Funrider kullanıcısıyım,

Bu motor hakkında çevremde ve internette görüntüsünden dolayı ilgi duyan arkadaşlarım olduğunu gördüm. Görüntüsünden dolayı motoru tercih ettim ve 3400KM'dir sürüyorum. Bu motor hakkında bazı yorumlarımı ve deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım, almadan önce denk gelirseniz göz atmanızı isterim.

1.) Kesinlikle vidalarda gevşeme ve düşme oluyor. (Tabii ki yollar şartlarına da bağlı olarak, ilk civatamı Ankara-Kırıkkale yolu üzerinde düşürdüm ayaklık müşür kısmından düştü.)

2.) Fabrikasyon bazı civatalara bir şeyler sürmüşler loctite gibi ama çöplükten ibaret yine de düşüyor. Ben 243 loctite sürüp yeniden taktım.

3.) Fren balata ve şase arasındaki civata'nın biri düştü Ankara yolu üzerinde benzerini bulup loctite sürüp yeniden taktım.

4.) Ayaklarınızın altına güzelcene bir masaj yapıyor.

5.) Ön far led, yıkadığınızda su alıyor buharlanma yapıyor.

6.) Gidon civataları paslanıyor.

7.) Plakalık kısmı üstten sabit altı serbest çukurdan kasisten geçince ya da normal sürüşte can sıkıcı sesler çıkartıyor.

8.) Bence sürüşü rahat, selesi vs aşırı rahat ipim kuşağım gezebiliyorsunuz.

Sık sık vidalarınızı civatalarınızı kontrol edin sıkın. Loctite sürüp yeniden takın. Bu motora artçı almayın!

Zaman zaman güncellemeleri eklerim. Güvenli sürüşler, ekipmansız çıkmayın.
    maximusti,, trequartista ve dundanbiri bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    montaj vidası civatası full sıkıntı anladıgım kadarıyla.

ancak esas merak ettiğim şey bu alet çift silindir 125 cc'ydi sannırım. düşük cc'de çift silindir ne gibi bir fark yaratıyor

Motosikleti
    Yuki Funrider 125
    118'lere kadar çıkabildim. 19 litre deposu var çok yakmıyor gibi geliyor bana bilmiyorum. civata ve vidalarda problem var evet ama ben titreşimin çok olduğunu düşünmüyorum, yokuşları vs çıkmada problem yaşamıyorum, tıkanmıyor bir de 1 N 2 arası rahat buluyorum bunun çift silindir ile alakası yok genel bilgi olarak söyledim.
    arndiol bunu beğendi.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    yani civata sorununu çözerzek geçer not aldı senden 8 maddenin 9u civata sorunu olmuş, can sıkıcı bir durum.
    ama tip olarak gerçekten güzel görünen bir makina. 125cc olmasına rağmen 118 hız görmeside iyi birşey.

kazasız belasız sürüşler dostum.

Motosikleti
    Yuki Funrider 125
    Maalesef ki geçerli not diyemem çünkü yetkili servis, yedek parça sıkıntısı gerçekten çok büyük. Klasik yuki aradığında asla teknik servise ulaşamıyosun, yedek parça soruyosun arayan soran yok.

Motosikleti
    Yuki Funrider 125
    Güncelleme:

4400 km'de ön çark kırdı, çark dağıldı zincir boşa düştü ve arka tekere sardı kötü bi andı. (evet baya bildiğiniz kırdı), yedek parçası mevcuttu değiştirdim.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sınıfta kaldı bence bu motor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)