selam arkadaslar 172 100 kg mim 250 lik motor tavsiye edermisiniz sadece hafta sonlari zevk icin arada sirada binecegim butce 12000
selam arkadaslar 172 100 kg mim 250 lik motor tavsiye edermisiniz sadece hafta sonlari zevk icin arada sirada binecegim butce 12000
Tarz belirtmemişsin.
Güncel fiyat artışlarını göz önüne alırsak SYM Wolf 250, NS200 (cc 200 ancak beygir olarak iyidir) den baska secenek gelmedi pek.
SYM Wolf 250 kullanıyorum.Tavsiye ederim.
arkadaslar yas nerdeyse 40 verdiginiz modeller sanirim bana uygun deil daha agir basli naked veya chopper daha uygun olur
regal raptor
dusunuyorum ancak butce olarak beni biraz asiyo
Mehmet ben 120 kiloyum boyum da 1.80 Bugün 65 yaşımda 5 yıl önce sıfır aldığım RX3İ EVO ile 26 binli kilometrelere yaklaşıyorum. 250 cc , sen 100 değil 200 kilo olsan yine taşır . Hiç endişen olmasın. Hatta 200 cc ve fazlası seni her yere
götürür. Örneğin az kullanılmış Hero 200 bile düşünebilirsin. Gönlündeki iki tekere güvenle senelerce binebilmen dileğimizle.
tskr ederim sanirim chopper tercih edicem senecek cok kafa karisiyo
Mehmet ben 120 kiloyum boyum da 1.80 Bugün 65 yaşımda 5 yıl önce sıfır aldığım RX3İ EVO ile 26 binli kilometrelere yaklaşıyorum. 250 cc , sen 100 değil 200 kilo olsan yine taşır . Hiç endişen olmasın. Hatta 200 cc ve fazlası seni her yere
götürür. Örneğin az kullanılmış Hero 200 bile düşünebilirsin. Gönlündeki iki tekere güvenle senelerce binebilmen dileğimizle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Aslında boy dezavantajından dolayı senin için en uygunu yine chopper.
sana katiliyorum bencede chopper bacaklarim kisa
cc kriterine uymuyor ama, cbf500 al o fiyatların az üstüne bulabilirsin. senin tabirinle;
"ağırbaşlı naked"
aga millet mala baglamis bu fiyatlar ne piyasa harap
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)