Herkese merhabalar, forumda yeniyim, kısaca kendimi tanıtmak gerekirse, 28 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Doktorum. Uzun süredir motorlara ilgim olmasına rağmen cesaret edemiyordum, ancak son zamanlarda artık bu merakımı dizginleyemiyorum. Cruiser tarzı motorlara ilgim çok fazla. Ne ehliyetim var, ne daha önce motora bindim(bikaç kez scooter'a binmem dışında). Ehliyetimi de eğitimimi de güzelce alacağım, bu konuda sıkıntı yok. Ancak bazı soru işaretlerim var.
1. İstanbul'da motor kullanmak gerçekten çok mu tehlikeli? Adam gibi sürdükten sonra çok sıkıntı olur mu?
2. Cruiser ile motora başlanır mı? 250'lik Cruiser'la başlamayı düşünüyorum ancak bazı yerlerde çok zorlanılacağını söyleyenler olmuş. Ama başka motor alırsam da zevk alamayacağımı düşünüyorum.
3. 250 cc'lik Cruiser için tavsiye bekliyorum, klasik
Yeni Japon motorları olmadığı için, eski 2. el Japon 250'liklere o kadar para vermeyi açıkçası çok uygun görmüyorum. Ve ilk motorum olacak.
Regal Raptor Daytona 250 şeklini gerçekten çok beğendim. Ancak kronik sorunlu bir model olduğu, arka süspansiyonun çok kötü olduğu için çok rahatsız bir motor olduğu söyleniyor, gerçekten öyle mi?
Hyosung gv 250 çok tavsiye edilmiş ama bana göre görünüşü bu klasmandaki en kötü motor. Yani sırf sorun çıkartmasın diye görünüşünü beğenmediğim bir motor almak mantıklı mı?
Daelim Daystar kısmen görünüşü güzel ve bildiğim kadarıyla daha az sorun çıkartan bir motor. Bu nasıldır?
RKS Blackster var bir de, tipi güzel gibi ama tam da emin olamadım.
Başlangıç olarak ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum. Uzun oldu biraz, kusura bakmayın
Yeni başlayacak birisi için cesarete ihtiyacım var:D