BÜTÇESİ 3000TL 15000TL ARASI EN İYİ EN GÖSTERİŞLİ EN ÇOK PARCASI BULUNABİLEN EN ARIZASI AZ BULUNAN CHOPPER TAVSİYESİ [chopper kunlananlar cevaplasın LÜTFEN]
BÜTÇESİ 3000TL 15000TL ARASI EN İYİ EN GÖSTERİŞLİ EN ÇOK PARCASI BULUNABİLEN EN ARIZASI AZ BULUNAN CHOPPER TAVSİYESİ [chopper kunlananlar cevaplasın LÜTFEN]
EMREDERSİN HEMEN.
Türkiye'de kaç chooper kullanıcısı var da forumda bulacaksın?
O paralara chooper bulamazsın. En az 50-60 bin gözden çıkarman lazım.
O da bulursan.
TT motor ağzını 100-150 binden açıyor.
Sen anla gerisini.
EmreKoçyiğit EMRETMEDİK LÜTFEN DEDİK bilgin varsa paylaşmak istersen paylaşırsın bilgin yoksa ukalalık yapmassın [sen motorcu olamassın başka forumlara takıl]
Allah kazasız sürüşler nasip etsin
Parça ve arıza çıkartma durumu hem kullanıcıya hem de temsilci firmanın performansına göre çok değişiyor. Ben Kuba SL200 kullanıyorum, fabrika lastikleri çöptür. Bilinçli kullanıp ruhunu tanıyabilenler için ideal bir başlangıç motorudur. Terminolojik olarak Chopper değil Cruser sınıfına girer. 1,5 yılda 30.000km yaptım, yalnızca 5000'de bir buji ve 18.000'de zincir değiştim, gerisi orjinal ...
TÜRKİYE de birsürü çin malı chopper var kunlanılıyor elbette memnun olanda memnun olmayan da var bu bilgiler ışığında herkez yararlansın istedim BURASI fransa DEĞİL HERKEZ 50 60 BİNLİRALIK MOTORLARA BİNSİN ?? coq
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
İŞTE BÖYLE BİLGİLER ALTINDA AYDINLANACAĞIZ NE ALMAYA KARAR VERECEĞİMİZ ÇIKACAK TEŞEKKÜRLER [shadowmaster]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
İŞTE BÖYLE BİLGİLER ALTINDA AYDINLANACAĞIZ NE ALMAYA KARAR VERECEĞİMİZ ÇIKACAK TEŞEKKÜRLER [shadowmaster]
Şahsi fikrim o fiyat aralığında istedğiniz özelliklerde cruiser ( halk dilinde chopper ) Regal Raptor'un beğendiğiniz bir modeli. Bizim kulüpte ( Türkchopper MK Zonguldak) 3 arkadaşta Regal var biri cc yükseltmek için sattı.
Demek Türkiye'de bir sürü çinli chooper kullanıcısı var.
Chooper nasıl oluyor bildiğinden eminmisin?
Cruiser olmasın onlar?
Sevgili nven, ben 71 yaşında Regal Raptor 150 kullnanıcısıym bu yaz Yunanistan ve Balkanlarda 4500 km yol yaptım sıfır arıza, tıkır tıkır gittim geldim vede çok mutlu oldum, günümüzde halen imalatta olan parçası bol ve ucuz olan Regal Raptor ve Kuba SL var bana sorarsan hem bol nikelajlı hem gösterişli 250 lik Regal Raptor (su soğutmalı) al fiyatı +- 10.000.- TL civarında alınca istersen lastikleri değiştirebilirsin ama şart değil,sen bakma onun bunun ağzına akıl veren çok olur, git gör üzerine otur forumlara gir öyle karar ver, selamlar.
Türkiye'de "chopper" sayısının iki elin parmaklarını geçmeyeceğine inandırmak zor oluyor, terminolojiye hakim olunca
Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Yamaha, Kuba, Regal, Hysong vs vs vs, bunların hepsi birer "cruser" arkadaşlar.
Bunlara kendinize has ilaveler vs yaparsanız "custom" olurlar.
Hee eğer "chopper" ne derseniz, youtube'a "orange country chopper" ya da "TTCustom" yazın, işte onlar chopper. Bir motorun chopper olması için, şasesinden motoruna, gidonundan ayak peglerine kadar herşeyinin toplama olması ve o motordan dünya üzerinde başka bir tane daha olmaması gerekiyor.
Çok konuştun diyenler yaşıma versin
TEŞEKKÜRLER navarin11 Bende rr250cc yada rks 250cc düşünmeye başladım bunları birazdağa araştırıp alırım inşaAllah saygılar.
Regal Raptor DD250-E6C Namı diğer Daytona her türlü sorunu cevaplarım saygılarımı sunarım.
ben bu formun bilgilendirme formu olduğunu sanıyordum bilmediğim için soruyorum zati bilsem niye sorayım ki?her bilen anasından mı öğrendi ben hep chopper diye duyardım meğer crusier diye duymam gerekirmiş bunuda sayenizde öğrenmiş oldum benim somak istediğim tecrübesi lan arkadaşlardan bütcemize uyabilecek uygun bir motor alabilmek yinede bu isteğime yanıt veren ve verecek arkadaşlara TEŞEKKÜR EDERİM....KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM.
bende de caracal200 var. superlight'ın abisi. 51000km'de. hiç yolda bırakmadı. bakıma bağlı her şey.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Chopper cruzer sınıfında gösteriş çok önemlidir ve 250 sınıfının en gösterişli motoru regal spider ve daytona modellerinin fakat kalite düşük ve şanzımandan arızası kronik sorun. Daelim daystar ve hyo gv 250 de gösteriş olmayıp daha sorunsuz motorlarda. Diğer arada kalan çinlilerde hem gösteriş yok hem kalite zaten.
15.000 tl ye kadar bütçeniz varsa Regal Raptor Daytona tavsiye ederim bana o gösteriş çoğu motorda yok tabi zevk meselesi ama SL200 de güzel motor şahsen ondan alacağım yakında bütçemden dolayı
Blackster 250 iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)