chopper Sürücü sırt dayama elemanı ve sürücü koltuğu hakkında bilgi
Reklamlar
-
Merhaba.
aranızda yeniyim.Geçenlerde çtığım konuda kendimden biraz bahsetmiştim.Jinlun 150 chopper ım var.İnternette görfüğüm kadarıyla bazı chopper lara gerek sürücü ve gerekse yolcu koltuğu kısmına sırt dayamak için eleman uydurmuşlar.Eleman diyorum,çünku her iki malzemenin adı aynımı yoksa farklımı vede ne olduklarını bilmiyorum.Aşşağıda link verdim bakarsanız iyi olur çünkü tam olarak anlatamamış olabilirim😊
content://media/external/file/1412
Yapmak istediğim böyle birşeyler.Acaba bendeki chopper a uydurabilirmiyim.Daha evvel böyle bir çalışma yapan varsa bana yardımcı olrsa sevinirim.
Birde sürücü koltugu hakkında bir sorum ise;anahtarla koltuk kilidini açtığında koltuk tümden çıkıyor sabit olması ne bileyim yaylı felan olması gerekmezmi?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Selahattin Abay üretiyor bunları diye biliyorum. Abay cruiser aksesuar diye arat.
-
-
SEMERKENT adlı üyeden alıntı
Merhaba.
aranızda yeniyim.Geçenlerde çtığım konuda kendimden biraz bahsetmiştim.Jinlun 150 chopper ım var.İnternette görfüğüm kadarıyla bazı chopper lara gerek sürücü ve gerekse yolcu koltuğu kısmına sırt dayamak için eleman uydurmuşlar.Eleman diyorum,çünku her iki malzemenin adı aynımı yoksa farklımı vede ne olduklarını bilmiyorum.Aşşağıda link verdim bakarsanız iyi olur çünkü tam olarak anlatamamış olabilirim😊
Yapmak istediğim böyle birşeyler.Acaba bendeki chopper a uydurabilirmiyim.Daha evvel böyle bir çalışma yapan varsa bana yardımcı olrsa sevinirim.
Birde sürücü koltugu hakkında bir sorum ise;anahtarla koltuk kilidini açtığında koltuk tümden çıkıyor sabit olması ne bileyim yaylı felan olması gerekmezmi?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ferforjecide bağlantı demirlerini, koltuk döşemecide de minderini yaptırabilirsiniz ille de motosiklete özel bir imalat olsun isterseniz. Gayet de uygun fiyata gelir.
Hayır selenin çıkması gerekiyor. Çünkü akü, sigorta vs aksama sele altından ulaşılıyor. Çok isterseniz yaylı da yapabilirsiniz bir menteşe ve paslanmaz helezonik yay yardımıyla.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Çok teşekkür ederim.Verdiğiniz bilgiler gayet işime yarayacak.
Son olarak birşey daha sormak istiyorum.
jinlun servisi buldum oturduğum şehirde bu beni sevindirdi.Cc yükseltmek isediğimi söylemiştim,bana böyle bir şeyin yapılması halinde sorunlara neden olabileceğini söyledi aaçıkça.Daha evvel bi motosiklet tamircisine gitmiştim oda nana yaparım 1000 tl gibi paran gider demişti.Jınlun serviside bu sözleri söyleyince kendisine itimat ederek vazgeçtim modifiye sevdasından.Yalnız aklıma bir soru daha geldi��
Acaba motorla oynamadan ufak dokunuşlarla veya buna benzer şeylerle performansı çok olmasada arttırabilirmiyimİnternette zinciri ve dışliyi değiştirdikten sonra performansa katkı sağlanacağı gibi yazılar okudum.Buna benzer işlevler gerçekten doğrumu.Bana bu konudada yardım etmenizi ümid ediyorum.��Saygılar/Sevgiler[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
Emreerol adlı üyeden alıntı
Bana uzak bir seçenek.Teşekkür ederim vakit ayırıp ilgilendiğiniz için.
-
Bizim motor konyadan bisan roadstar demiri ve minderi al, bauhouse nalbur gibi bir yerden sarı delikli nikel ince uzun bir karış kadar parçalar var, gerisini usta kaynak vs ile halleder.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)