Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sıfır 750 cc üzeri Motor Seçimi...

REKLAM ALANI
    gimlilotr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT750 Shadow
    Merhaba, uzun süre Shadow kullandım ve maddi sıkıntılar yüzünden elden çıkartmak zorunda kaldım, allaha şükür durumlar düzeldi ve yeni bir motor arayışım başladı.. sıfır km de çok fazla tercih maalesef yok olanlarda şöyle...
    Suzuki İntruder C800 39950 TL
    Yamaha XVS1300A Midnightstar 39800 TL
    Kawasaki VN900 33000 TL

Suzukinin fiyatı nedensiz pahalı geldiği için eledim sanırım, bir debeyaz rengi pek yakıştıramıyorum bu tarza...
    Geriye 2 seçenek kaldı 40 000 e kadar çıkabilirim ancak o zamanda bayağı bir süre motora sadece motor koruma takarak idare edebilirim... özetle çıplak bir 1300 cc mi yoksa dolu bir 900 cc mi tavsiye edersiniz... saygılarımla...
    Alternatif önerilere açığım ama 0 km olmak şartıyla...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Aksine beyaz c800 çok güzel bence vitesi bile gösteriyor, 40000tl fiyatı kötü sadece fakat vn900 de güzel hemde fiyat iyi, bence vn900
    gimlilotr bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    1300 cc ye çıktığında vergi 1700 tl civari olacak
    Bence 1199 cc yi gecme
    gimlilotr bunu beğendi.

Motosikleti
    2009 Ducati Monster 696
    harley modellerinden düşünmez misin bütçen iyi çünkü. 883 veya yeni çıkan 750 lik bişi vardı adını hatırlayamadım. onlar da iyi bi seçeenek olabilir
    gimlilotr bunu beğendi.

Newsted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SP200
    Alıntı alpbdr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harley modellerinden düşünmez misin bütçen iyi çünkü. 883 veya yeni çıkan 750 lik bişi vardı adını hatırlayamadım. onlar da iyi bi seçeenek olabilir
    Let the linç begin...
    gimlilotr ve berk_cglr bunu beğendiler.

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Bence japon cruiserlardan sonra harley keser. Fatboy olabilir.
    gimlilotr ve yürekçe bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda VT750 Shadow
    Harleyler çok pahalı açıkcası... fat boy çok güzel cidden ama bütçemi çok aşar... 883 ve street modelleri ise tarz ve görüntü olarak hoşuma gitmedi maalesef...

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    senin ilacın yamaha 950xvs a midnightstar

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Alıntı gimlilotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, uzun süre Shadow kullandım ve maddi sıkıntılar yüzünden elden çıkartmak zorunda kaldım, allaha şükür durumlar düzeldi ve yeni bir motor arayışım başladı.. sıfır km de çok fazla tercih maalesef yok olanlarda şöyle...
    Kawasaki VN900 33000 TL

Suzukinin fiyatı nedensiz pahalı geldiği için eledim sanırım, bir debeyaz rengi pek yakıştıramıyorum bu tarza...
    Geriye 2 seçenek kaldı 40 000 e kadar çıkabilirim ancak o zamanda bayağı bir süre motora sadece motor koruma takarak idare edebilirim... özetle çıplak bir 1300 cc mi yoksa dolu bir 900 cc mi tavsiye edersiniz... saygılarımla...
    Ne kadar ilgilenirsiniz bilemem ama ben de M800'ü satışa çıkardım. İlan detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Suzuki'yi elediğinizi söylemişsiniz ancak şaft tahrikli aktarma ve sağlamlık açısından en doğru karar Suzuki olur. İşçilik konusunda da Suzuki ve Kawasaki'nin diğer Japonların hiçbiri su dökemez. MTV konusunda da en avantajsız olanı Midnightstar olacaktır. İlle de sıfır alacak olsam ben yine tercihimi Suzuki'den yana kullanırdım. Şu anki distribütörün ve servislerin ilgi alakası da oldukça iyi. Kawasaki için yedek parçada çok beklemeniz sözkonusu. Fiyatlar da çok yüksek. Bu arada piyasanın şu anki durumuna göre sıfır çıplak motor yerine aksesuarlı 2. el tercih ederim. Zira bu motoru sattığımda da yine 2. el bakacağım.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar ilgilenirsiniz bilemem ama ben de M800'ü satışa çıkardım. İlan detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Suzuki'yi elediğinizi söylemişsiniz ancak şaft tahrikli aktarma ve sağlamlık açısından en doğru karar Suzuki olur. İşçilik konusunda da Suzuki ve Kawasaki'nin diğer Japonların hiçbiri su dökemez. MTV konusunda da en avantajsız olanı Midnightstar olacaktır. İlle de sıfır alacak olsam ben yine tercihimi Suzuki'den yana kullanırdım. Şu anki distribütörün ve servislerin ilgi alakası da oldukça iyi. Kawasaki için yedek parçada çok beklemeniz sözkonusu. Fiyatlar da çok yüksek. Bu arada piyasanın şu anki durumuna göre sıfır çıplak motor yerine aksesuarlı 2. el tercih ederim. Zira bu motoru sattığımda da yine 2. el bakacağım.
    ilanı görmeden açıklama kısmını okusam, bunu hazzılhar yazmış derdim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Tercih sormayın bence. Sonra bütçe belliyken fatboy tavsiyeleri, deneyim olmadan laf olsun diye yazılmış saçmalık doluyor ortalık. Bu iki motosikletten ikisini, olmazsa herhangi birini kullananlardan tavsiye isteyin (hatta arama yapın), sonra da gözünüzle görüp tercih yapın. Görüp binince karar çok net belli oluyor zaten.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    cruiser hacimli olunca keyifli olur.
    yıllık mtv sorun olmazsa 1300 midnight alınır bu paraya.
    0 km bu hacimde motor için de 40.000 makul rakam.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    üstüne az daha koyup yb...
    oovv çok pardon.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Canavar budur..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

Merak eden varsa bu icat
    V-tipi 4-silindir
    147,2 kW (200PS) @ 9.000 dev/dk.
    166,8 Nm (17,0 kg-m) @ 6.500 dev/dk.
    310 Kg
    Şaft aktarma..

Motosikleti
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canavar budur..

https://cdn.yamaha-motor.eu/product_...-VR360-008.jpg
    https://cdn.yamaha-motor.eu/product_...-VR360-004.jpg
    https://cdn.yamaha-motor.eu/product_...-VR360-013.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

Merak eden varsa bu icat
    V-tipi 4-silindir
    147,2 kW (200PS) @ 9.000 dev/dk.
    166,8 Nm (17,0 kg-m) @ 6.500 dev/dk.
    310 Kg
    Şaft aktarma..
    V-Max, genel yapı itibariyle cruiser değildir. Ducati Diavel ve xDiavel de öyle, hatta Honda F6C Valkyrie de. Hibrit bir segmente ait motosikletlerdir bunlar. Roadster/Naked ile Cruiser karışımı ya da Touring/Cruiser karışımı gibi.

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilanı görmeden açıklama kısmını okusam, bunu hazzılhar yazmış derdim
    Üsluptan ötürü çok açık veriyoruz desene. Bir dahakine otoban faresi diye yazarım, ben olduğum anlaşılmaz : )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    V-Max, genel yapı itibariyle cruiser değildir. Ducati Diavel ve xDiavel de öyle, hatta Honda F6C Valkyrie de. Hibrit bir segmente ait motosikletlerdir bunlar. Roadster/Naked ile Cruiser karışımı ya da Touring/Cruiser karışımı gibi.
    Power cruiser diye geçiyor bunlar, F6C hariç.

Güçten ziyade oturuş pozisyonu önemli bence.

Vmax'in pegler tipik cruiser'dan çok az geride.

Diavel, hem sele yüksekliği, hem de peg konumu ile tipik bir cruiser ergonomisinde.

F6C zaten cruiser, ama 6 silindir boxer motor peglerin çok ileri konumlandırılmasına izin vermediği için az daha geride.

Bunların hiç birine naked diyemeyiz. Cruiser'a daha yakın hepsi. Naked'ta pegler selenin altında olur. Çok yüksek hız dışında ön camsiz en rahat oturuş pozisyonu olduğu için. Hatta naked'a Amerika'da eskiden beri "standard" denir.

Motosikleti
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunların hiç birine naked diyemeyiz. Cruiser'a daha yakın hepsi. Naked'ta pegler selenin altında olur.
    V-Max'teki peg konumları sele altındadır zaten. xDiavel 'den önceki Diavel'lerde de öyle.

Sport-cruiser denen olay bu oluyor işte. Spor motosiklet performansı ve cruiser oturaklılığının bir araya gelmesi. Power cruiser da denebilir. Yüksek hacim ve yüksek beygir gücünden kaynaklı verilen bir isim. Kategorizasyona çok da takılmamak lazım.

Motosikleti
    Honda VT750 Shadow
    950 midnight starın sıfırı satışta yok maalesef, olsa zaten başlık açmayacaktım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    V-Max'teki peg konumları sele altındadır zaten. xDiavel 'den önceki Diavel'lerde de öyle.

Sport-cruiser denen olay bu oluyor işte. Spor motosiklet performansı ve cruiser oturaklılığının bir araya gelmesi. Power cruiser da denebilir. Yüksek hacim ve yüksek beygir gücünden kaynaklı verilen bir isim. Kategorizasyona çok da takılmamak lazım.
    Vmax'te alttaymış harbiden. Ama yeni Diavel'e bindim, kesinlikle cruiser. Dururken rahat, belli bir hızın üzerinde çekilmez...

blue4XL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Önce MCT250, şimdi Yamaha
    Alıntı gimlilotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kawasaki VN900 33000 TL

Merhaba. Madem ki seçeneği 2'ye düşürdünüz, her iki modele ait (özellikle Kawasaki'nin) aksesuarlarini nasil temin edebileceğinizi de araştirin derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)