Anadolu Yakasında Arka Amortisör Değişimi Yapacak Usta Tavsiyesi
Reklamlar
-
11 Haziran 2016, 02:45
Selam arkadaşlar,
Ümraniye Mehmet Akifte oturuyorum. Keeway Süpershadowum var arka amortisör orjinal durumda. Yalnız ben motoru alırken motorun biçok yerini mattan parlak siyaha çevirdiğim için arka amortisörde boyandı. Arka çamurluk yukarda kaldı ben bunun alçaltmak istiyorum. Motorum bu;
Bobber dan çok Crossa motora benzetiyorlar :D
Anadolu yakasında yeni kısa amörtisör takacak yada mevcut amörtisörü kısaltabilecek bir usta tavsiyesine ihtiyacım var. Ben yapabilirim diyenlerden de fiyat konusunda bilgi rica ediyorum. Ancak şöyle bir durum var. Bana yine bundaki gibi parlak siyah amortisör lazım.
Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim. Selamlar
Reklamlar
-
11 Haziran 2016, 02:58
Sen amortisorunu bul,boyattir,gel ben degistireyim..ucretsiz...
-
11 Haziran 2016, 03:01
Samet hocam valla bu mesajından sanki "sen o amortisörü cicik bulursun" gibi bi mesaj çıkardım :D
Peki sence ben motor sökme takma konusunda amatör biri olarak, bu işi kendim halledebilirmiyim? Vallahi alet erdevatı zor elimden alıyorlar kaçtır bi söküp takma hevesi geliyor ama bi türlü cesaret edemedim.
-
11 Haziran 2016, 03:08
Asla öyle bişey demedim...
Söküp takmak o kadar basitki anlatamam,gördüğünde hele bide buna ücret ödediğinde anlarsin dediğimi...
Dedigimde ciddiyim,haftasonu gel hallederiz...
-
Batuhan Şahin 0535 602 4898 bu arkadaşı ara, arka amortisörü kısaltıp arka çamurluğu basmak istiyorum de, whatssaapdan mesaj da atabilirsin... Sana yardımcı olacaktır. Bobber yapıyor bu arkadaş. Benim arkadaşımdır. Tansu Benim adımda. Söylersin yönlendirdiğimi yardımcı olur kardeşim.
-
oraya artçı selesi yap
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)