Lifan LF 250-B (2016 model)
Reklamlar
-
Merhabalar herkese, yaklaşık 2-3 yıldır cruiser bir motor arayış içerisindeyim öğrenci olduğum için 1-2 bin ile başladığım hayallerim için şuan 9-10 bin bütçeye ulaştım, ekipmanlarımı tamamladım geçen önümüzdeki ay içerisinde de 0 cruiser almak istiyorum 2.eller ile uğraşıcak tanıdığımda yok bilgimde yok o yüzden çok fazla seçeneğim olmadığı için bu motoru buldum birkaç hafta önce gerçekten görünüşü çok güzel bir motor, soruma gelicek olursak sitede 2-3 tane konu var fakat içimi rahatlatıcak bilgiler edinemedim o yüzden bu motoru kullanmış veya bilgisi olanlardan yardım istiyorum bütçem yetse gv250 alırım tabiki fakat daha fazla biriktirebileceğimi sanmıyorum durumlardan ötürü, şimdiden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
binen anlayan yok mu arkadaşlar? bu arada en az 3-4 sene binicem alıcağım motora öğrenci halimle başa çıkabilir miyim bilmiyorum çinliyle sizce alternatif seçeneğim nedir?
Reklamlar
-
lifan saglam bir markadır fakat o motoru aldıgın gün 2-3 bin tl değer kaybı yasarsın .
onun yerine regalraptorbak fazlza değer kaybetmez ve oldukca fazla kullanıcısı var
-
0 almak istediğim için regallerde param 150cc'ye yetiyo bide niyeyse bir türlü ısınamadım ben regallere ama teşekkürler yinede ilgilendiğiniz için
-
Kardeşim o motor sağlamdır rahatca alabilirsin yamaha virago kopyasıdır yada rks 250 cruiser da alabilirsin 0
-
Ona yeticek bütçem yok işin içine plaka, ruhsat ve bela sigorta gireceği için bu motor için tavsiyeler daha yardımcı olur benim için teşekkürler
-
Motor yıllardır üretiliyor, kendi başlığı da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Fuarda üzerine oturduğumda sanki bacaklarım rahat edemedi. Benim boyum 176 cm. Biraz daha kısa olsam daha rahat ederdim.
-
19 Haziran 2016, 02:29
Merhaba, motoru aldınız mı konu devam etmemiş merak ettim aldıysanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız bende düşünüyorum bu motoru ciddi olarak. Teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)