S.a arkadaşlar Zealsun ZS 150-19 cruizer alacağım perşembe günü motoru forumdan inceledim biraz ama detaylı inceleyemedim 2700 falan geliyor motor temiz hatası yok 2009 model yağ soğutmalı motor alırken üste almak ne kadar tutuyor ortalama
S.a arkadaşlar Zealsun ZS 150-19 cruizer alacağım perşembe günü motoru forumdan inceledim biraz ama detaylı inceleyemedim 2700 falan geliyor motor temiz hatası yok 2009 model yağ soğutmalı motor alırken üste almak ne kadar tutuyor ortalama
alma. çekmez. 200 250'lik bir şeyler bak.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Çok sıkıntı yapmaz. Benim gibi sağını solunu kurcalamazsan temiz temiz binersin.
ne kadar dır kulanıyorsun hocam son hızı nedir sorun neler çıkartır atçılı gezilerde bunalırmı çekişten düşermi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
kulanan 2 kişiye sordum güclü motor dedi 150 yazıo ama 200 lük dediler kolay kolay sorun çıkarmaz dediler
bende 210luk motor var. ben 150-19'u kullandım, çekmiyordu.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Onu alacağına Ramzey QM250 al daha iyi. O fiyata temizini bulursun.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
zealsun aldım beyler motor 200 cc yapılmış bugün servise gitdik tertemiz çıktı ön cam takmış arkadaş oda beyaz hoşuma gitmedi siyaha boyuyacağım neyle boyamam gerekir
Abicim merhaba bu konuyu 2014 yılında açmışsın bir baktım ki şuan Yamaha Dragstar 1100 sahibisin çok mutlu oldum şuanda ben de 150-200cc chopper/cruiserlara bakıyorum bu konuda şuanki halimi gördüğüm için duygulandım, inşallah ben de 4-5 sene sonrasında bu kadar güzel bir motosiklet sahibi olabilirim iyi parası olan bir iş bulabilirsem en büyük hayalim olan motosiklet hayalime kavuşmuş olacağım bulamazsam çok büyük yıkıntıya uğrayacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)