Acemi için Chopper Önerisi
-
Merhaba, 2500-3000e kadar 2.el chopper/cruiser motor arıyorum yardımcı olur musunuz? Zaten fiyattan anlayacağınız üzere ömürlük değil beni bir iki yıl idare edecek, altımda kötü durmayacak bir şey arıyorum, beni üniversiteye oradan da işe atsın motoru tam çözmemi sağlasın kafi. Önümüzdeki kış olmadı bir sonraki kış honda shadow alacağım zaten o zamana kadar böyle başlangıç için beni idare edicek tavsiyeniz var mı?
Reklamlar
-
Mondial Mct 250
Ramzey qm250
Skygo 250
Kanuni Seyhan 250
Bunların temizini 3 bin tlye bulabilirsin. Zaten hepsinin mekanik aksamı aynı bildiğim kadarıyla.
Tek silindir olsun diyorsan kanuni caracal da bakabilirsin.
-
Peypazar'ın söylediği modellerden başka o fiyat aralığında daha iyi bir chopper bulamazsın dostum. Ramzey ve Mondial aralarında en iyi görünümlü olanlarıdır. Bir de Kanuni Tiger 250 var. Tiger alıcaksan Tiger değil Tiger S modelini al zannedersem 2008 model ve sonraki seri diye geçiyor. Tiger'lardaki problemlerin Tiger S'lerde giderildiği söyleniyordu.
-
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ramzey ve mondiale bende bakmıştım onlar aklımda vardı bir de jinlun jl 150-5 aklıma takıldı acaba nasıl motor gideri var mı?
-
Keeway superligth 150
Kuba superligt 200
Falcon freedom (bu fiyata yoktur)
Zealsun 125-150
-
Keseyi birazdaha aç derim. Bu fiyatlara alacağın motor üzer seni
Her canlı birgün ölümü tadacaktır.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler