Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Alınır mı?

REKLAM ALANI
    Saspunas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Roadstar 250
    Herkese merhabalar. Aklımda V-MOTOR cruiserlar var. Bir tane buldum, ne kadar iyi bilmiyorum. Bakımlarını düzenli yaptırdım diyor. Fakat makine 27 bin kilometrede. Diri gözüküyor, aktif kullanıyorum diyor. Ama KM'den dolayı pek güvendirici gelmedi. Kısacası Bisan Roadstar 250(Heroway yazıyor üzerinde.) Alınır mı?

Aldıktan sonra ne sıkıntılar çıkarabilir?
    Yaptırırken pahalı olur mu yada fiyatları ne kadardır?

Şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    27 bin kilometre bilinçli kullanıcının elinden çıktıysa rodajını tamamlıyor gibi bişeydir

sen ilanın linkini buraya koyarsan yorum yazabiliriz. yada bütçeni yazarsan sana motor önerebiliriz. benim bildiğim kadarıyla araştırdığın motorlar virago 250 çakması ve sağlam motorlar olarak biliniyor, yedek parça sıkıntısı yok. 27 binde bir motor normal kullanımda sorun çıkarmaz.
    Saspunas bunu beğendi.

Motosikleti
    Roadstar 250
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    27 bin kilometre bilinçli kullanıcının elinden çıktıysa rodajını tamamlıyor gibi bişeydir

sen ilanın linkini buraya koyarsan yorum yazabiliriz. yada bütçeni yazarsan sana motor önerebiliriz. benim bildiğim kadarıyla araştırdığın motorlar virago 250 çakması ve sağlam motorlar olarak biliniyor, yedek parça sıkıntısı yok. 27 binde bir motor normal kullanımda sorun çıkarmaz.
    Yorum için teşekkür ediyorum. Bütçem en fazla 5.500.

Link ise şudur : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-tarz-ve-saglamlik-ariyorsan-incele-aksesuarli-ve-masrafsiz-235922278/detay/

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    17 binde keeway landcruiser alınır mı? 2008 model 2-3yıl sonra satabilirmiyim

ergunbilgeha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow cxm 250
    Iyi gunler 27 bin olmasi motoru.icin herhangi bir sikinti cikartmaz kkasasina iyi bakildiysa sorun olmaz.Bende ayni motorun 2014 trafige cikisli orjinal 1900 km olani var cc yukseltecegim dusunursen pm atarsin

Miy33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Volusia 800
    5.500 varsa bekle ve gv 250 al derim.

Motosikleti
    Roadstar 250
    Alıntı Miy33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O fiyata GV250 bulamıyorum malesef. Ve bu sene içerisinde almak istiyorum makinayı.

Motosikleti
    ŞİMDİLİK YOK
    Alıntı Miy33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv250 ne kadara alınabilinir ki bekleyin demişsiniz fiyatları daha düşer mi demek istediniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

Alıntı warilux adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv250 ne kadara alınabilinir ki bekleyin demişsiniz fiyatları daha düşer mi demek istediniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-son-rakam-8900-tl-tertemiz-gv-250-236359219/detay bir de şu motor hakkın da fikirlerinizi alabilir miyim.[COLOR="Silver"]

Motosikleti

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-son-rakam-8900-tl-tertemiz-gv-250-236359219/detay bir de şu motor hakkın da fikirlerinizi alabilir miyim.[COLOR="Silver"]

enjeksiyonlu model, az kilometre yapmış.. fiyatı ilginç bir şekilde ucuz.. kazasına falan bakmak lazım birde tabiki expertiz

Motosikleti
    ŞİMDİLİK YOK
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    enjeksiyonlu model, az kilometre yapmış.. fiyatı ilginç bir şekilde ucuz.. kazasına falan bakmak lazım birde tabiki expertiz
    Evet Bende Ankaradayım motor güzele benziyor ama kime baktırırım expertiz falan kimseyi bilmiyorum ilk motorum olacak konunun acemisiyim

Motosikleti
    Evet Bende Ankaradayım motor güzele benziyor ama kime baktırırım expertiz falan kimseyi bilmiyorum ilk motorum olacak konunun acemisiyim

hyosung yetkili bayileri yapacaklardır..

Miy33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Volusia 800
    Arkadaşlar kış geliyor bence aralık-ocak arası gv 250 lere bakın derim. Dolar ve euro biraz düşerse daha da rahatlayacaktır. Bence bekleyin.
    warilux bunu beğendi.

lifan 250b modelide v motor, sizce alınır mı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)