Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Far problemi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    XVS Dragstar 650
    Merhaba herkese,

RKS Cruiser 250 kullanıcısıyım.Bir kaza sonucu ön far kırıldı.Yenisinin fiyatı 160 lira.Hepimizin bildiği şapkalı 50 liralık farlardan aldım.Yeterince aydınlatmıyor,akşam vakti yolu göremiyorum.İçindeki ampulünü phillips (12 Volt 35 Watt) ile değiştirdim fayda etmedi.

Yeterince aydınlatmamasının nedeni farın hacminin daha küçük olması olabilir mi ? Bunun başka bir çözüm yolu varmı ?

Teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gooner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba herkese,

RKS Cruiser 250 kullanıcısıyım.Bir kaza sonucu ön far kırıldı.Yenisinin fiyatı 160 lira.Hepimizin bildiği şapkalı 50 liralık farlardan aldım.Yeterince aydınlatmıyor,akşam vakti yolu göremiyorum.İçindeki ampulünü phillips (12 Volt 35 Watt) ile değiştirdim fayda etmedi.

Yeterince aydınlatmamasının nedeni farın hacminin daha küçük olması olabilir mi ? Bunun başka bir çözüm yolu varmı ?

Teşekkürler..

Işığı yansıtan kısmı ve camı (hatta genelde plastik kullanıyorlar cam yerine)dandik oluyor genelde ucuz farların.
    Mercekli sis farı alıp monte edebilirsin, yada yeni çıkan led xenon ampuller türedi piyasada. Kullanalar memnun genelde.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)