650cc bir choopper alıcam diğer forumlarda herkez farklı bir markayı savunuyor uzun ömürlü sağlam bir makina almak istiyorum motoruda bobber yapmayı düşünüyorum benim için uygun motor nedir
650cc bir choopper alıcam diğer forumlarda herkez farklı bir markayı savunuyor uzun ömürlü sağlam bir makina almak istiyorum motoruda bobber yapmayı düşünüyorum benim için uygun motor nedir
Al bitane dragstar ama baştan söyleyeyim bu cruiser chopperların 2. Eli pahalı oşyasada yok diye bindiriyolar fiyatı adam 2007 shadow a 27 bin isteyince başlarım tarzınıza deyip 24 e sıfır nc mi aldım şimdi çok mutluyum bu arada arkadaş 2008 dragstarını 20500 e satıyor istersen msj çek bana konuşturayım sizi alet güzel 30000 de
Kawasaki daha yeni Vulcan s çıkardı biraz spor gözüksede ben şahsen beğendim ama şöyle bir sıkıntı var V motor değil fiyatlarıda doğru hatırlıyorsam 26.000 olması lazımdı
Yamaha dragstar kaliteli ikinci ellerine de bakabilirsin
Hyosung gv 650, dragstar 650, 800 volusia- c800- shadow 750 seçenekler arasında olabilir.
Fiyat olarak bildiğim kadarıyla gv 650 en uygun fiyat. Sport cruiser görüntüsüyle saydığım diğer klasik tarzlardan farklı ( dragstar'ın silah gibi duruşunu yabana atmamak lazım)
bobber yapıcam demişin en iyisi çin malı alıp onu yap yazık etme dragstara falan çünkü onlar vitrine koyup izlemelik makinalar
O paralara alan salak varki adamlar istiyor , 1996 model vn 800 e 11500 veren salak benim 2005 model olup ön arka sıfır lastik sıfır akülü batwingli müzik sistemli orj 33 bindeki vn 800 üme 17000 tl yi çok gördü onun gibi 2-3 tane daha salak görünce 22 bin tl dedim işine gelen alsın
2005 Dragstar'ım satılık . İlgilenirsen ÖM gönder görüşelim.
Merhaba;
ilgilenirsen bu motoru değerlendir derim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2006-yamaha-dragstar-650-classic-acil-234362497/detay/
Konu canlansın yeni başlık açmayayım.
Aralıjk 2016 İtibari ile güncelliyorum, keza bana da tavsiye gerekiyor.
Dragstar 650
Honda Shadow 750
Suzuki VL800 İntruder
Kawasali VN800 Vulcan
Aralarında tek hava soğutmalı olan Dragstar ve ben Antalya'da yaşıyorum. Fiyatlarına bakacak olursak en uygunu da dragstar. Şişme, trafikte bacak yakma gibi sıkıntıları olur mu?
Yok bizde 3 aşağı 5 yukarı, bizde 1 aşağı 2-3-4-5-6 yukarı !
Dostum, şimdi içten yanmalı 4 zamanlı motorların bir çalışma sıcaklığı var. Bu sıcaklığa zaten erişmesi lazım. İdeal çalışma sıcaklığından daha ileri gitmemesi için de soğutma sistemleri var. Kimisi bunu su ile yapar, kimisi motorun açısını ona göre ayarlar hava + kafaya yağ püskürterek yapar. Yani hava soğutmalı olursa ısınır, şişer, bacak yakar, su soğutmalı olursa ısınmaz diye bir şey yok. İkisi de ısınıyor neticede. İki sistemde de püf nokta, bunun düzgün yapılmış olmasıdır. Japonlar'da düzgün yapıyor bu işi.
İzmir'de 3 sene DS 650 kullandım, sıkışık trafiğe girdim, açık yolda gittim. Ayak yakma, şişme vs öyle şeyler yaşamadım. 1100 de bile yaşamıyorum. Diğer her şeyinde tamamsan, sadece acaba ayak yakıyor mu ya kaldıysan, hayır yakmıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)