Merhaba forum ahalisi:
Ben çocukluktan gelen iki teker tutkumu geçmişteki tecrübelerimi tekrardan bir motosiklet alarak yaşatmaya başlamak isteyen biriyim. Seviyemin ne olduğunu az çok biliyorum. Burada şu motor nasıldır bu motor nasıldır ne yakar ilk şunla başlamak uygun mudur gibi alışılagelmiş soruların cevabını aramak değil amacım.
Benim sorum daha doğrusu sorunum şu; üzerine binip kullanmadan önce sadece görüntüsüyle sempatinizi kazanan ve duruşu ile ilk birkaç saniye de işte bu diyebileceğiniz bir motosiklet olur ya ! işte benim motosikletim bu bağlamda Suzuki Marauder VZ800 dür. Acaba naked mi kullansam, yok yok chopper kullanmalıyım ya da acaba sadece ulaşım amaçlı güzel bir scooter alıp yoluma mı baksam diye çok bocaladım. Ama bahsettiğim motoru kullanmadan mutlu olamayacağım sanırım. Nice chopper ve cruiser'ı veya başka tarzda motosikletleri araştırsam etsem de Suzuki Marauder 800e ayrı bir tutku besledim. Sanırım bu motor dışında sadece Harley Davidson Fat Bob ile tatmin olurum ki gerek tarz gerek görüntü olarak çok benzerler lakin maddi koşullar şimdilik ikinci el bir Marauder 800ü tercih etmeme sebep.
Sizin de benim bu tutkum hakkında iki kelam yazmanızı rica edeceğim. Acaba bu durum sadece bir takıntı ve heves mi, yoksa aldığımda yıllarca üstünden inmeden kullanabileceğim ''bana göre'' doğru motosiklet tercihi midir?
İlk konu başlığım olduğundan uygunsuzluklar var ise affola. Herkese teşekkürler.