Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

iron 883den inince

REKLAM ALANI
    mücahit1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Null
    meraba herkese geçtiğimiz hafta 2 kmlik bi iron 883 kullandım ve motora resmen aşık oldum o selenin altında gümbür gümbür bi kıyamet egzozdan gelen yıkımlar ve elcikteki inanılmaz guc benı tabiri caizse tahrik etti motosiklete daha dun binmedim uzun zamandır zx7 almayi planliyordum ama iron aklımı yerinden aldı benim size sorum ise 13 bin civarında harleye en yakın yada en tanıdık çakmasına denk geldiniz mi biliyor musunuz benim baktığım fiatlarda sadece gv650 fiat performansdan geçebildi eğer sizinde bildiginiz Harleyimsi bi makina varsa cekinmeden yazın haliyle ironun piyasasi 25 bin şimdiden sağolun hepiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Kardeş harleyden aldığın zevki başka bir makina vermez yalnız , öyle de bir şey var.

Motosikleti
    Null
    ya bikaç forumda baktım osuruk markaları benzettiler 250lik bi chopper almak gibi bi niyetimde yok valla artık harleye yakın bişey bulamazsam gv650 alıp replika yapıcam

Motosikleti
    XVS Dragstar 650
    Hyosung 650 yi ben beğenmiyorum.Tipi spor duruyor.

Honda Shadow yada Yamaha Dragstar neden düşünmüyorsun ?

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    GV650 sadece tip olarak harleye yakın bir motor.
    Yoksa motor bloğu olarak GT650R motoru kullanan bir motordan harley tadı bekleme.
    Fiyat performans olarak en çok yaklaşabileceğin modeller, japon cruiser modelleri.
    Shadow, dragstar, intruder, VN800 vs. vs.
    aquarist4 ve essegesse bunu beğendiler.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Senin sorunun cevabı YAMAHA XV950 (Nam-ı diğer Bolt). Bir ton kıyas konusu var Sportster Iron 883 ile.

Ancak Harley Davidson'ın verdiği tadı ancak ve ancak başka bir Harley-Davidson verebilir. Nokta. Daha önce Nightster, Softail Slim ve Sportster 48 sürmüştüm. Her birinde apayrı bir heyecan yaşarsınız.

GV650'yi şu sıra ancak Kawasaki Vulcan S ile kıyaslayabilirsiniz. Bir de bu sport cruiser akımının en babası Suzuki VZR1800 (M1800R) Intruder var ki onu bu karşılaştırmadan ayrı tutmak lazım.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Kawasaki vulcan s e baktınız mı

Edit 13000 kısmını sonra gördüm

Motosikleti
    Null
    beyler güzel motorlar onlar ama bi far patladı pag kırıldı desem 2 ay para harcamamam lazım parçaları uygun motor göremedim dediklerinizde sağolun yinede

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Zx7r de farklı mı olacak "bir far patladı"nın fiyatı? Bir de yani 8 yıldır cruiser tipi kullanıyorum, ne far patlattım, ne peg kırdım, sen niye kırasın?

Motosikleti
    Null
    stocktan ani bi geçiş olacağı için tedirginlikde var yani biraz Kocabaş bu motorlar farkındayım ya o far patlamasi falan dediğim bugün yarın bi sıkıntı yaratıcak 16 yaşında motorlar nasıl parça bulurum diye düşünüyorum

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    ülkemizde harleyler elit kesime hitap eder,yurtdışında 13-14nin dolara satılan motorlar ülkemizde 30bin dolardan giriş yapıyor.
    883 iron sıfırı 45bin lira.az para değil,ikinci eli 35 civarı.Bu modelleri amerika tercih etmiyorlar çünkü çocuk motoru gibi görüyorlar,amerika ve avrupada genelde dyna ve softail slim gibi daha ağır modeller tercih ediliyor.

HArley almaylada iş bitmiyor,şöyleki;

parça maliyetleri inanılmaz kazık.far değilde ayna kırılsa,manet çatlasa 1000 tl lik olursunuz kafadan.
    servis ücretleri ise ayrı bi konu.servise girdiğin andan itibren 300 euro masaya koyuyorsunuz.bu sadece servise ayak bastı parasıdır.
    883 iron,100km de 7-8 lt benzin yer.Şehir içi uygun bir makine olsada yakıttan tasarufu kesinlikle yoktur.Her gücün bir bedeli vardır ;)

İşin gerçeği harley başlı başına ülkemiz ekonomik normlarına göre kalburüstü diyebilceğimiz kesime hitap eden bir motor,kesinlikle ekonomik olarak düşünülebilcek bir motor değil.Sadece ses veriyor,markası var diye harley alınmaz.Paranız var,imkanlarınız genişse alın kullanın dert değil ama harley kullandıkdan sonra gv650 harley gibi yapsam derseniz işin rengi orda kaçar çünkü harley bir markadır ve harley ile ölçüt olabilcek bir victory diğeride indian markaları vardırki onların dünyası bambaşkadır harleye göre dolayısı ile japon cuiserlar ülkemiz şartlarına daha makuldur.
    burakcvck ve wing41 bunu beğendiler.

BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB1000R
    yukarıda söylendiği gibi öncelikle hdnin zevki kendine has. diğer hiçbir makinede bunu tam anlamıyla yakalamak mümkün değil. en yakın bilineni vn800 dür. sonrasında shadow, dragstar ve en son suzuki modelleri gelir.

13000 civarına bahsi geçen japonları da bulmak pek mümkün değil. 2000-2005 civarı 883 veya 1200ler 20000in biraz altında sezon kapalı iken yakalanabilir. kafayı bozup iyi takip etmek lazım.

sadece sürüş zevki değil malzeme kalitesindeki fark çok büyük. 2006 shadowun motor bloğunun kromları sıcaktan çatlayıp dökülürken, 1996 model 883 e güneş gözlüğü ile bakıyorduk. üzerindeki boya, krom, detay işçiliği üst seviye. sinyal kapağı dışında birşey kıramazsın. plastik olan tek şey onlar çünkü.

ytx14 kodlu akü serviste 211 euro. piyasada bosch, unibat gibi markaları 150 tlnin biraz üzerinde bulmak mümkün. fren balatası serviste 350tl civarı. internette 35$ gibi fiyatlara daha iyileri mevcut. 40 küsür bakım kalemi sadece kontrol et bittiyse değiştir kafasında. işini bilen adama (pek birşey bilmeye de gerek yok) çok masraflı değiller yani. peg manet fln zaten 50$ a bulunabiliyor.

ek olarak enjeksiyonlu modeller öyle abartı benzin yakmıyor. stage1 1200 ile 4.5lt/100km çanakkaleye git gel yaptım. şehir içinde yoğun trafik sakin kullanım 5.5-6. apaçilik yapacağım dersen 8. Genel olarak torklu ve düşük devirli aletler. Birinin 8000 devirde verdiği torku 3000 devirde alıyorsun.

Motosikleti
    Null
    beyler yorumlarınız için sagolunda Harley Türkiye içinde yaşadığım süre zarfında bana hayal kalacak demekki yada kiralama falan o tarz binebilicem harleyden başka bi markadada o hazzı göremedim şaftlı bi dragstar gördüm leventte sahibiylede konuştum yoruyo dedi istanbulda rahat edemessin dedi ufak ufak alma ümidim gitti ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)