Selam, Kawa zx636 yı Suzuki c800 değiştirdim, İzmir de düzgün ve hesaplı custom işi yapan bildiğiniz yer var mıdır? (Çamurluk, pedal, gidon vs.) O kadar araştırdım pek bi yer yok, en son bana açtıracaklar
Selam, Kawa zx636 yı Suzuki c800 değiştirdim, İzmir de düzgün ve hesaplı custom işi yapan bildiğiniz yer var mıdır? (Çamurluk, pedal, gidon vs.) O kadar araştırdım pek bi yer yok, en son bana açtıracaklar
Dostum bırak İzmir'i, Türkiye'de bu işi dediğin şekilde yapan yok. Hem düzgün hem hesaplı zor yani Bazı parçaları burada yaptırman mümkün. Egsoz için mesela Avcrom var, ama gidon zor. Sanayiye gidip kendin tarif edip başında bulunman lazım. Ya da gavurdan getirticen burda takılacak. Ayak pegleri zor, bağlantı yerlerinden dolayı. Çamurluk plasitk istiyorsan çok çok zor, kalıp lazım onun üretiminde. Yok metal diyorsan, gene sanayiye gidip iyi bir sac ustası bulman istediğin şekli tarif etmen falan gerekecek.
Gavurda adamlar seri üretimde olduğu için daha ucuz oluyor, burada sana özel üretim olacak illa ki daha pahalı olur. Özellikle Amerikan internet sitelerini araştırmanı tavsiye ederim. Cruiser customising, meancycle gibi sitelerde geniş ürün yelpazesi oluyor. Bir seferde toplu alışveriş yapacaksan elemanların satış temsilcileri ile maillleşip özellikle kargo parası indirimi falan isteyebiliyorsun.
Bizzat gidip tanışmışlığım yok ama Ödemiş'te Akrep Custom var ve birkaç tasarımları ödül almış diye duydum. AMa dediğim gibi, bizzat gidip görmüşlüğüm ya da fiyatları hakkında bilgim yok.
Teşekkürler, evet karar verdim kendim yapıcam, zaten atölyem var, zamanım yoktu ama pazarları falan uğraşıcaz artık, 1 mt. boruyu 2 büküp 600 tl para istiyolar, baktım nette bükme makinası 600 tl evet evet gireyim bu işe iyi para var )))
jOEbLAck
Bi görüşelim senle hocam o zaman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)