Sekiz Soruda Chopper'a Başlamak
Reklamlar
-
16 Haziran 2016, 11:50
exteras adlı üyeden alıntı
Sizde Suzuki m800 vardı diye hatırlıyorum. Kawasaki vulcan S için hangi ustaya veya servise gidiyorsunuz? Vn 800 var bende z-moto ya gidicem ama çok öpülmek istemiyorum.
Edit: profilinizde yazıyormuş zaten suzuki
Vulcan S çok lüzumsuz bir motosikletmiş, deneyince direk kafamdan silip vazgeçtim ve M800 aldım. İstanbulda kim hangi servisi tercih eder bilmiyorum ama Z-Moto'dan herkes şikayetçi. Kawasaki sahibi olmadığım için bir yorum yapamıyorum. Şu listeden bir servisi deneyebilirsiniz: http://www.kawasaki.com.tr/Yetkili-servis.html
Ayrıca ben Kadıköy Hasanpaşa Delta Motor'a götürüyorum. Orası hem yetkili servis hem de Japon cruiser'lardan iyi anlıyorlar. İsmail Ustaya bir telefon edip randevu alıp gidebilirsiniz. Dediklerinizi 2 etmezler ve motorda yapılan bir değişiklik olduğunda başında durabilirsiniz. Cumartesi günü oradayım bir aksilik olmazsa. Dilerseniz birlikte de gidebiliriz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Reklamlar
-
16 Haziran 2016, 12:56
Vulcan S, en 500 ün devamı gibi aynı zamanda değil gibi farklı bi motor benim de pek hoşuma gitmemişti. Ben ağır bir bakıma sokmayı düşünüyorum motoru ve ne yazık ki şu sıralar bütçem el vermiyor. Ufak bakımları yaptırmak için de Büyükçekmece den Kadıköy e yeni yeni alıştığım motorla gelmeyi de çok gözüm kestirmiyor. Umarım başka bi zaman gezi, buluşma vs olursa orada görüşürüz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler