Artık Bende Chopper Sahibiyim...
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, regal raptor geçenlerde birisine denk geldim çok güzel sesi vardı harley sandım, ama adam egsozu değiştirmiş.
Reklamlar
-
ilkadam adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, regal raptor geçenlerde birisine denk geldim çok güzel sesi vardı harley sandım, ama adam egsozu değiştirmiş.
evet sesi gerçekten güzel birde egsoz değişimi yapılınca harley gibi oluyor.
-
Hayırlı olsun, tarz motor;)
-
Mr.Akn adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, tarz motor;)
tesekkrler daha iyisi sizlerin olsn.
-
O YAZILARIN ÜSTÜ VERNİKLİDİR , ÇIKARINCA ÇUKUR ... GİBİ KALIR VE SIRITIR . O MOTORUN REGAL OLDUĞUNU İLKOKUL ÇOCUKLARI BİLE BİLİYOR O YÜZDEN OYNAMAYIN GEÇİŞ MOTORU OLSUN
YAĞINA SUYUNA ANTİFRİZİNE BAK , BENZİNİ KOY BAS GAZA
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
O YAZILARIN ÜSTÜ VERNİKLİDİR , ÇIKARINCA ÇUKUR ... GİBİ KALIR VE SIRITIR . O MOTORUN REGAL OLDUĞUNU İLKOKUL ÇOCUKLARI BİLE BİLİYOR O YÜZDEN OYNAMAYIN GEÇİŞ MOTORU OLSUN
YAĞINA SUYUNA ANTİFRİZİNE BAK , BENZİNİ KOY BAS GAZA
hocam sanırım yanlıs anladınız. ön amortisorun üstündeki kırmızı yazıdan bahsediyorum. yazılar sonradan yapıstırma spıder yazıyor. yoksa Regal olmasından gayet memnunum
-
ajwer06 adlı üyeden alıntı
hocam sanırım yanlıs anladınız. ön amortisorun üstündeki kırmızı yazıdan bahsediyorum. yazılar sonradan yapıstırma spıder yazıyor. yoksa Regal olmasından gayet memnunum
HGımm pardon depo üstü yazılar sandım onları sökmesende kendileri düşüyor merak etme
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Raptor güzel makina, bence iyi bir seçim. Viteslere de 500 km sonra alışmış olursunuz olur biter Bu arada yağ ve hava filtrelerini temizlemenizi, hatta değiştirmenizi, yağı da dağiştirmenizi öneririm. zincirinizi de bi güzel yağlar kaymak gibi binersiniz
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Raptor güzel makina, bence iyi bir seçim. Viteslere de 500 km sonra alışmış olursunuz olur biter
Bu arada yağ ve hava filtrelerini temizlemenizi, hatta değiştirmenizi, yağı da dağiştirmenizi öneririm. zincirinizi de bi güzel yağlar kaymak gibi binersiniz
.
Guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Allah sizede kazasiz ve keyifli surusler nasip etsn. Soyledeğiniz islemleride en kisa zamanda yapicam maddiyati sanirim çokerttim biraz cebime para gimesini beklem lazim :D
-
Hayırlı olsun, benim çocukluğumdan beri chopper hayalimdi, nasip olmadı hiç. zamanla ss sevgisi içimde daha büyük. nasip olursa ilerde bende düşünüyorum inşallah ( yaşlanınca )
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, benim çocukluğumdan beri chopper hayalimdi, nasip olmadı hiç. zamanla ss sevgisi içimde daha büyük. nasip olursa ilerde bende düşünüyorum inşallah ( yaşlanınca
)
Tesekkur ederim hocam. Umarim nasip olur keske herkes her tür modele sahip olabilse
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, benim çocukluğumdan beri chopper hayalimdi, nasip olmadı hiç. zamanla ss sevgisi içimde daha büyük. nasip olursa ilerde bende düşünüyorum inşallah ( yaşlanınca
)
neden bu chopper olayını "yaşlılık" ile bağdaştırırlar anlamıyorum...yani hiç yaşlı SS kullanan yokmu?
ben bu tip benzetmeleri sevmiyorum bir chopper kullanıcısı olarak,yani zevk meselesi bu gidipde şu yaş bunu o yaş şunu kullanılmalı diye bir kaide yok..ama şu bir gerçek,ben trafikde giderken yanımdan geçen SS motorlara değil hep bana bakaıyorlar,yani altımızda harleyde yok,alt tarafı 5-6 binlik bir makine var ve o duygu zaten hız zevkiylede kıyaslanmaz ama işte benim kızdığım olay aynı markacı arkadaşların " senin makine çinli,tukaka sın" tripleri gibi bir durum oluyor bu yaşlılık-gençlilik muhabeti...yani içinde chopper sevgisi varsa al kardeşim,neden yaşlanınca diyorusun? yani yaşlanacağının garantiside varmı? ileride düşünüyorum desen anlarım çünkü yeni motora başlayacak arkadaşlar bu sözleri ciddiye alıp başka yanlış seçeneklerede yönelebiliyor dolayısı ile artık bu sınıf kavramını kaldıralım lügatımızdan...
-
hayırlı olsun kazasız belasız mal yakıyor ortalığı temizliğini ihmal etme her yeri krom 350 lik mi bu
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız mal yakıyor ortalığı temizliğini ihmal etme her yeri krom 350 lik mi bu
Tesekkur ederim hocam. 250lik modeli. Krom bakimi icin ne onerirsnz..
-
Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş.
Bende karbüratörlü Gv250 arıyorum, bakalım cbr125 ten Gv250 yi kullanmak beni zorlayacak mı..
-
Sam@ adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş.
Bende karbüratörlü Gv250 arıyorum, bakalım cbr125 ten Gv250 yi kullanmak beni zorlayacak mı..
Tesekkr ederim hocam. Gv 250 daha konforlu,kolay bir motor ve daha oncadende vitesli kullandiginz icin pek zorlanicaginizi sanmiyorum. Umarim istediginz motoru bulursunuz.
-
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Nacizane tavsiyem motora alışana kadar boş alanlarda, pazar sabahları sakin trafikte vs. pratik yapmanız.
Motorun ağırlığına, dönüşlerine, frenlemesine hakim olduğunuzu hissettiğinizde trafikte kullanmaya başlayın derim.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
vader adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Nacizane tavsiyem motora alışana kadar boş alanlarda, pazar sabahları sakin trafikte vs. pratik yapmanız.
Motorun ağırlığına, dönüşlerine, frenlemesine hakim olduğunuzu hissettiğinizde trafikte kullanmaya başlayın derim.
Saygılarımla.
Sağolun hocam. Bende ole yapiyorum alisana kadar. Umarim alismak uzun surmez
-
hayırlı uğurlu olsun , keyifle kullan .
-
Cruiserdır o cruiser, chopper olsa duramazsın. Hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)