Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kask Önerisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Regal Raptor Spyder 350
    Berik Dragon kask kullanıyorum. 70 den sonra gözlerime rüzgar geliyor ve rahatsız ediyor. siz ne kullanıyorsunuz ve önerileriniz nedir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Fullface Nolan kask kullanıyorum. Gayet memnunum. Vizörü açarsam benimde gözüme rüzgar geliyor ve rahatsız ediyor(vizör açıkken rüzgar gelmemesi garip olurdu zaten )

Şaka bir yana kapalı kask almanı tavsiye ederim. Paranın yettiği en iyi markayı alman da ayrıca tavsiye olunur...

Nolan N44 ve Airoh s4 kullanıyorum. Nolanı aldığım zaman tek kelimeyle gözlerim açıldı
    Havalandırması süper kafanın üzerinden devamlı bir esinti var ama rahatsız etmiyor ve kanallardan geçip gidiyor. Vizör o kadar geniş ve büyük ki anlatamam görüş açısını. İlk taktığım zaman sanki yolun üstünden uçuyormuş gibi hissetmiştim. Rahatlığıda çok çok iyi. Ve çok amaçlı bir kask. Güneş siperi takabilirsin hava kanallarını sökebilirsin.
    Mevcut olan vizörün yanında birde Güneş vizörü var ki tek tuşla yerine girmeside çok iyi (bazen düğmeyi bulamıyorsun ama olsun) N44 ü tavsiye ederim.
    A.L.P.E.R bunu beğendi.

Motosikleti
    Regal Raptor Spyder 350
    önerileriniz için teşekkür ederim. önerdiğiniz kasklar chopper için pek uygun gelmedi bana.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Dostum gv 250 kullanıyorum ve kullandığım kask Nolan N86. ha ne yaptım üzeri şekilli olanlardan almadım düz siyahını aldım. bence görüntü olarak bahsettiğin gibi kötü durmuyor. ha duruyor olsa bile güvenliğim görüntümden daha önemli
    berkturk bunu beğendi.

Motosikleti
    Regal Raptor Spyder 350
    @nines e tabiki güvenlik daha önemli. ama hem güvenli hem de gösterişli bir kask daha güzel olmaz mı? kaskının fotoğrafını gönderebilir misin? bide güvenlik deyince aklıma geldi. benim kaskım güvenli değil mi?

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    hocam paran hiç düşünmeden icon Variant Battlescar al.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Farklı yapıda ve chopper için kask sorarsanız " Shark raw " kaskı da incelemenizi öneririm.

Motosikleti
    Regal Raptor Spyder 350
    @Freye hocam sen ne yaptın öyle yahu. dibim düştü. muhteşem kasklar.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    shark ın o kaskları nispeten daha güvenlidir sendeki kasklara göre enazından öyle birşey al alıcaksan

Motosikleti
    Regal Raptor Spyder 350
    @SuleymanE Shark Raw güzel ve makul fiyatları varmış. gözleri acıtmıyorsa alınabilinir.

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Alıntı berkturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Freye hocam sen ne yaptın öyle yahu. dibim düştü. muhteşem kasklar.
    hocam dediğim gibi bütçen varsa düşünmeden al yada biraz daha bekle para biriktir sana önerdiğim kask konfor olarak da muhteşem bir şey çokta sağlamdır.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

Motosikleti
    Hyosung GV650
    @nines e tabiki güvenlik daha önemli. ama hem güvenli hem de gösterişli bir kask daha güzel olmaz mı? kaskının fotoğrafını gönderebilir misin? bide güvenlik deyince aklıma geldi. benim kaskım güvenli değil mi?
    http://www.motosikletaksesuarlari.com/Nolan-Kask-N86-Classic-N-Com-Kapali-Parlak-Siyah-Motosiklet-Kaski_5726.html?gclid=CLCtyvKj_cQCFWrpwgodv7IA1g

kask bu. senin kaskına güvenli değil diyemem ama Allah korusun bir kaza anında çeneni korumayacaktır. Görüntü olayına girersek birazda zevk meselesi. sırf görüntü olsun diye kafasına yoğurt kasesi takanda var (bkz nazi kasklar) istersen o kaskı titanyumdan yap koruyacağı şey belli 1 kuş pisliği iki polis. ama tercih tamamen kullanıcıya kalıyor ben kapalı kask kullanıyorum memnunumda zaten pinlock vs birşeyleride var buğda yapmıyor o bakımdan memnunum.

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    İngilizcen nasıl, kafa ölçünü doğru alabilir misin, Paypal hesabın var mı falan bilemiyorum. Ama hem güvenli, hem çok değişik, kimsede olmayan kask arıyorsan şu adrese bakmanı tavsiye ederim;

http://global.rakuten.com/en/search/?p=1&f=1&sid=tt-and-co&tl=503190

Ben buradan getirttim, geliyor yani güvenli.

AlperenB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı capozzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İngilizcen nasıl, kafa ölçünü doğru alabilir misin, Paypal hesabın var mı falan bilemiyorum. Ama hem güvenli, hem çok değişik, kimsede olmayan kask arıyorsan şu adrese bakmanı tavsiye ederim;

http://global.rakuten.com/en/search/?p=1&f=1&sid=tt-and-co&tl=503190

Ben buradan getirttim, geliyor yani güvenli.
    "This helmet is not for motor cycle helmet.
    This helmet does not pass any safety standard.."
    İngilizcem hakkında pek iddaalı değilim ancak;
    "Bu kask motosiklet kaskı değildir.
    Bu kask herhangi bir koruma standartına tabi değildir."
    Şekil için alabilirsiniz ancak kaza anında güzel yüzünüzü pek korumaya bilir.

Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Şekil amacıyla ürettiği kasklar olduğu gibi (ki yazıyor zaten ve benim aldığım da şekil için olanından), normal standartlarda ürettiği kasklar da mevcut.

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    bende bunu anlamıyorum şekil için kaskmı alınır. güvenliğin için alırsın kaskı
    shoei xr800 var çok güzel ama kullanım süresi bitti
    ls2 var 90 km hıza kadar iyi sonrası gürültüden durulmuyor
    caberg ego (sunrooflu modeli) ses yalıtımı eh işte ama yazın havalandırması muhteşem

Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    bende bunu anlamıyorum şekil için kaskmı alınır. güvenliğin için alırsın kaskı
    Soruyu soran arkadaşa kendi aldığımı değil adam akıllı, tam kapalı, standartlarında kask tavsiye ettim. Bu durumda üstteki gayet gereksiz yorumunu kendine saklayabilirsin.

JoeBlack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Suzuki Intruder C800
    Ben çiçek saksısı olarak ithal edilen kasklardan kullanıyorum, İyi bi gözlükle sorun çıkarmıyo, güvenlik sıfır ama japon askeri gibi de dolaşmıyorum ))
    jOEbLAck

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    önerileriniz için teşekkür ederim. önerdiğiniz kasklar chopper için pek uygun gelmedi bana.
    Kusura bakmayın biraz sert giricem ama bu kaskları kullanan arkadaşların kafa taslarının içerisinin de boş olduğunu düşünüyorum, Çin malı motosiklet kullananından -- Honda Gold Wing kullanan, ekonomisi çok yerinde, iş hayatında ciddi başarılar sağlayan kafasının çalıştığını düşünen herkes için aynı şeyi düşünüyorum.. Hiç kimse kusura bakmasın, bu kaskları kullanan tiplerin hayat boyu kafası, ağzı, burnu çenesi asfalta değmemiş.. Sadece üzülüyorum.. Şu cümleye bak, '' Önerdiğiniz kasklar Chopper için pek uygun gelmedi bana ? Yahu sen kimsin ? Chopper kim ? Biz kimiz ? Sen neden söz ediyorsun? Biz neden söz ediyoruz ? Bizimkisi motosiklette seninkisi motosiklet değil mi ? Chooper ne demek yahu? Aklınızı başınıza alıp, ölüp gideceksiniz, hepiniz bir tarz olduğuna inandığınız yolu tutmuş gidiyorsunuz, açın biraz araştırın, ama kullanan ben memnunum diyen tiplerin yorumlarını değil, bu kasklar ile yaşanan kazaları araştırın videoları seyredin, dilini ısırıp kopartanları, çenesini kıranları, sonra tekrar tarzı burada tartışırsınız... Bu arada lafım sadece size değil, bu kafada olan herkese. Benim kanıma dokunuyor bir motosiklet sürücüsünün böyle bir kask ile seyahat etmesi,, belki sizlerin canları benim icin sizin verdiğiniz değerden daha kıymetli, kullandığınız aletin motosiklet olması, ve safımızın aynı olmasından kaynaklı... Kusura bakacak olan da direk baksın, polemik yaratmak için yazmadım, aksi düşünceye de cevap vermeyeceğim.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)