leopessia adlı üyeden alıntı
Kusura bakmayın biraz sert giricem ama bu kaskları kullanan arkadaşların kafa taslarının içerisinin de boş olduğunu düşünüyorum, Çin malı motosiklet kullananından -- Honda Gold Wing kullanan, ekonomisi çok yerinde, iş hayatında ciddi başarılar sağlayan kafasının çalıştığını düşünen herkes için aynı şeyi düşünüyorum.. Hiç kimse kusura bakmasın, bu kaskları kullanan tiplerin hayat boyu kafası, ağzı, burnu çenesi asfalta değmemiş.. Sadece üzülüyorum.. Şu cümleye bak, '' Önerdiğiniz kasklar Chopper için pek uygun gelmedi bana ? Yahu sen kimsin ? Chopper kim ? Biz kimiz ? Sen neden söz ediyorsun? Biz neden söz ediyoruz ? Bizimkisi motosiklette seninkisi motosiklet değil mi ? Chooper ne demek yahu? Aklınızı başınıza alıp, ölüp gideceksiniz, hepiniz bir tarz olduğuna inandığınız yolu tutmuş gidiyorsunuz, açın biraz araştırın, ama kullanan ben memnunum diyen tiplerin yorumlarını değil, bu kasklar ile yaşanan kazaları araştırın videoları seyredin, dilini ısırıp kopartanları, çenesini kıranları, sonra tekrar tarzı burada tartışırsınız... Bu arada lafım sadece size değil, bu kafada olan herkese. Benim kanıma dokunuyor bir motosiklet sürücüsünün böyle bir kask ile seyahat etmesi,, belki sizlerin canları benim icin sizin verdiğiniz değerden daha kıymetli, kullandığınız aletin motosiklet olması, ve safımızın aynı olmasından kaynaklı... Kusura bakacak olan da direk baksın, polemik yaratmak için yazmadım, aksi düşünceye de cevap vermeyeceğim.