Azizim, harley kotu motor yapiyor diyecek bir esek tanimiyorum ben zaten. Yazdiklsrimida kontrol ettim hatta oyle bir kastim olmusmu diye.. ama yok..
Kimse isini iyi yapan adama tu kaka diyemez. Evet soyluyorum.. HD iyi motor yapiyor. Haa.. dunyanin en iyisi falan diyecek degilim ama gercekten iyi yapiyor.
Benim rahatsiz oldugum seyi sanirim anlayan anladi. Tekrarin manasi yok. Kimseyede su markayla bunu kiyaslayamam. Hd soyleymis, yanaha boyleymis falan..
Tekrar edilecek birsey varsa o da sudur ki ben israr ediyorum. Bindigimiz epi topu bir aractir, esyadir. Gereksiz deger vermemek lazim. X marka ayni kaliteyi, konforu ve teknolojiyi bana Y markadan ucuza veriyorsa ruhunu bilmem napiyim ben o Y nin.
Ben isterimki ben degerli olayim. Bazilari bana bakip, lan bu adam buna biniyorsa bir bildigi vardir bizde ondan alalim desinler.. Yoksa su markaya bineni adam yerine koyuyorlar diye adamligi esyada aramak zoruma gider dogrusu.
Kim neye istiyorsa ona binsin elbette.. bu is para isi degil. Coksa paran git istersen indian'a bin. Ama bu secimi yaparken neye gore yapiyorsun bir bak.. gercekten istedigin seyimi seciyorsun yoksa yonlendirildigin seyimi...
Bu arada benden baska dikkat eden varmi acaba ikinci el harley ilanlarinin cogu 1000. Km altinda. Bu insanlar aldiklarina pisman mi olup satiyorlar acaba, yoksa sadece harleyim var demek icin alip binmiyorlarmi motora...