Delirmemek elde değil. !!!
Reklamlar
-
28 Aralık 2014, 17:09
efendy06 adlı üyeden alıntı
@.APALA
Ben geçen ay arkadaşıma 8 yaşında hyo gv250 bakmaya gitmiştim. Paslanmamış vidası yoktu aletin. Boş vitese geçirmek için hareket halinde olmak lazım siz motora binmeyi bilmiyonuz demişti satan arkadaş. Benim dandik modial geçiyor nasıl oluyorsa. Bir tur atınca şu hissiyatı yaşamıştım, adam motorun ağzına etmiş. Sonra birkaç hyo daha görünce 40000 üzeri ve 6 yaş üstü, anladım ki paslanıyor bunlar, motorlar homurdanıyor. Servisi kendini kawasaki servisi zannettiği için dünya para istiyor, parçası zor bulunuyor (bunu ben tespit etmedim, Ankarada gayet iyi bilinen Hızır ustanın (kızıltepe motor) yorumudur) Hyoların (cruiser benim tarzıma sürüş dinamikleri anlamında uymuyor, şehir içinde hantal ve manevrası zayıf kalıyor) görüntüsünü çok beğeniyorum özellikle naked modelinin hatta o sınıfta görsel olarak ne naked modelinin nede ss modelinin rakibi yok bence kalıp olarak. Boy 180 kilo 97-98 olunca kalıp aranıyor haliyle, uzak durmaya karar vermiştim hyodan. Binenler hep aynı şei söylüyor, "kore malı abi çin malı değil" ama bakıyorum internette ilanlara sırf o ilanlar uzaklaştırıyor beni hyodan. Ankara bayisi 4 44 motor. 60 km yol gidip motoru incelemek istedik. Hani inceleyip alacaktı arkadaş. 2. el riskli sıfır alcam diyodu. Adama çalışan bi gvnin sesini dinlemek istiyoruz deyince biz motor çalıştırmayız, alacaksanız böyle alacaksınız diyince hayırlı işler dileyip ayrılmıştık. Regal raptor daytona aldık o arkadaşa, bayi sesini dinletti gayet. Tamam sıfırını oda çalıştırmadı ama elindeki 2. ellerden birini çalıştırdı, dinletti. Geçen de susturucusu iptal edilmiş bir modeli dinletti arkadaşa. Bİlmiyorumçok hoşlandığım hyo görüntüsüne rağmen beni o motora binmekten uzaklaştıran çok sebep var.
@Oktay Karate
Dostum bütçen elveriyor madem, japondan uzaklaşma. Motor camiası yardım etmeyi sever, düşündüğüm motorların kullanıcıları ile görüş, motorlarını incele. Pişman olmayacağın bir seçim yapman dileğiyle..
sen gelip benim motorumu görsen keşke 8 yaşında 38 bin km de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)