Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hyosung GV 250 Japonlardan pahalı !! ispatlı !

REKLAM ALANI
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam sen bildiğin kötülemeye başladın şu anda :D İlk motosikleti olan adamın yaptığı, çukuru çok hissettirme kıstası olan adamların yorumlarını çok ciddiye almam. Her motosikletin artısı var eksisi var, hyosung alırken aklım gayet yerindeydi
    polo34 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    Alıntı mezarkabulp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SON NOKTAYI KOYACAK OLAN ALTIN ELBİSELİ ADAMIN 6-7 çeşit marka arasında yaptırdığı test ve inceleme sonuçları..

Hyosung ve daelim markaları sonuncu oldu ama biz babamızın markası gibi savunmaya devam edelim ki 12.599TL ye satsınlar bize testlerde sonuncu gelen markaları bize mustehaktır..

marka markadır sport touringi yada cruiseri olmaz marka ne ise tüm tipler o kalitededir.

benden bu kadar... İZLE ve gör

http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938
    bu deeeeelimci arkadaş incelenmesi gereken bir olgu
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Pahalıysa almayın arkadaş! S1000RR 80.000 tl CBR 1000RR 45.000 TL şimdi s1000rr neden bu kadar pahalı diye konumu açayım bende Tepki göstermeniz gereken bir yer varsa oda, ottan .oktan vergi alan HÜKÜMET ve dövizin yükselmesine neden olan her türlü olaya tepki gösterin...

SON NOKTAYI KOYACAK OLAN ALTIN ELBİSELİ ADAMIN 6-7 çeşit marka arasında yaptırdığı test ve inceleme sonuçları..

Hyosung ve daelim markaları sonuncu oldu ama biz babamızın markası gibi savunmaya devam edelim ki 12.599TL ye satsınlar bize testlerde sonuncu gelen markaları bize mustehaktır..

marka markadır sport touringi yada cruiseri olmaz marka ne ise tüm tipler o kalitededir.

benden bu kadar... İZLE ve gör

http://www.izlesene.com/video/250cc-...stirma/6905938
    Hyosung'un nereden sonuncu geldiğine kanaat getirdin.Benim anladığım Suzuki'nin inazuma'sı konfor bakımından 1 numara. Ktm en psikopatı. Hyosung en kaslısı.Yani o videoda hyosung sonuncu olacak kadar yerden yere vurulmuyor.Hyosung'un en büyük sounu videoda vites geçişleri, fren ve gidon turuydu.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    spor kasalı bir motosiklette de gidon turundan ne akla hizmet şikayet ediliyorsa... :D
    FalconX bunu beğendi.

Artes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2-3 ay önce sıfır gv almaya gittim daha önceden eski modellerini görmüştüm, km göstergesi,butonlar,far plastiği çok kalitesiz geldi içime sinmediğinden vazgeçmiştim.

mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    Alıntı Artes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2-3 ay önce sıfır gv almaya gittim daha önceden eski modellerini görmüştüm, km göstergesi,butonlar,far plastiği çok kalitesiz geldi içime sinmediğinden vazgeçmiştim.
    Selam arkadaşlar ...

Artes hyosungdan fiyatı dolayısı ile vaz gecen cok arkadaş var özellikle şu son fiyat uygulamasından dolayı..

Sende kalitesinin fiyata oranla yetersizliğinden vazgeçmişsin ..

Peki araştırmaların sonucu hangi motora yada markaya yöneldin bizimle de paylaşır mısın lütfen ...

Örneğin ben araştırmalarım sonucu Enduro konforu ve özellikleri olan su soğutmalı 24 Hp 8500rpm lik çift silindir 6 VİTES li ınazuma GW 250 modeline bir çok sebepten dolayı yönelmeye iyiden iyiye başladım ayrıca..

Şunu söylemeliyim elimden 2006dan beri 4 adet 250cc çin ve kore malı cruiser geçti..

PEKİ SEN HANGİ MODELİ ÖNERİYORSUN ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Bu arada şunu hatırlatmak istiyorum..

Kaza videolarını izleyin ve korkun .. Korku kişiyi emniyet tedbirlerini artırması noktasında tetikliyor :D

Korumasız mont giyerek AKCİĞER hastalığına..

Kasksız gezerek sinüsde kronik rahatsızlıklarına ,ciltte tahriş ve baş ağrılarına..

Dizliksiz sürerek romatizma ve benzeri rahatsızlıklara..

Eldivensiz gaz vererek eklem rahatsızlıklarına ..

TÜM bu saydıklarım olmadan da ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARIYORUZ..

Sürmek sizi her daim MuTlu etsin !!! SEVDİKLERİN İÇİN KORUMA EKİPMANLARINI KULLAN !

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bende fiyatı yüzünden vazgeçmiştim, nerede yarı fiyatına 30 km rks cruiser 250 almıştım, kendi kendime bundan 2 tane alınır demiştim
    Salih_T bunu beğendi.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    çocuklar inazuma ile gv250 yi nasıl karşılaştırıyorsunuz anlamadım tarzları farklı...

Motosikleti
    DERBI ETX
    yemedin iömedin bunu mu araştırdın :D ayrıca sym taiwan mali japon değil

Motosikleti
    YBR125/CBR125/DL650/Suzuki C800/GV250 Şimdi:DL650
    Yalnız daelim sanırım tek silindir hp olarak benzer olmakla beraber tork olarak aynı çekişi vermeyebilir artı 13000rpm çevirmekte ve daha çabuk hızlanıyor.

Ama hiçbir şey 12000 tl yi normal gösteremez.Inazuma varken.
    mezarkabulp bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı hakanuygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yemedin iömedin bunu mu araştırdın :D ayrıca sym taiwan mali japon değil
    Birileri bunlarıda arastırmalı diye düşünüyorum . Saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------

Ama hiçbir şey 12000 tl yi normal gösteremez.Inazuma varken.

GÜZEL SÖZ !

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ben pahalalı olduğunu düşünmüyorum. Eskiden ucuzdu ama motor geliştikçe kalitesi ve fiyatı yükseldi. Bir arkadaş 2007 yılında yani 7 sene önce kullandığını ve kalitesiz bulduğunu söylemiş. Köprünün altından çok sular geçti. Hiç kimse yerinde saymıyor, Çinliler de dahil...

Şimdi cruiser motor almak isteyen birisinin önüne ilk mesajda yazılan motorları dizelim ve birini bedava alıp gitmesini söyleyelim. Emin olun GV250'yi alacaktır. Bundan pahalı işte...

Bu arada RKS Cruiser'ı çok tutuyorum, özellikle yeni gelecek olan Blackster modeli fiyatı düzgün olursa piyasayı silip süpürecektir.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada RKS Cruiser'ı çok tutuyorum, özellikle yeni gelecek olan Blackster modeli fiyatı düzgün olursa piyasayı silip süpürecektir.
    sahibinden de rks için de 9000 küsür rakamlar göründü düşük yazanların elinde motor yok...
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    BLACK STER 250 i modeli güzel görünüyor oda rks gibi 7.200TL den satılırsa RKS cruiser 250nin yakalayamadığı satış bariyerini aşabilir..

Fakat 18HP lik güç ve hava soğutmalı oluşu yinede insanı inazuma gw 250 ye ve Hyosung'a itiyor..

Ama tabi aradaki bu daglar kadar fiyat farkıda tekrar geri çekiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

Black ster arastırmalarım sonucu buna yurt dışı web siteleri dahil RKS cruiser 250 den mekanik olarak tek farkı dış renginin ve jantlarının farklı olması bunun dışında hiç bir mekanık gelişme yok !

Tasarım önemli ama teknik gelişme EN ÖNEMLİSİ !

Motosikleti
    ...............
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .Hyosung'un ciddi anlamda pahalı olduğuna bir ispat daha..

KAWASAKİ NİNJA '' 31HP'' dikkatinizi çekerim 31BEYGİR dedim Bu ciddi bir güç 13000Rpm ürettiği verileri var !

KALİTESİ VE KONFORU TARTIŞILAMAZ sport turingte 250cc klas ve tarzında bir numara

SIFIRI : 11.900 - 12.500Tl ARASINDA Ruhsat ,plaka dahil...

Daha örnekler bitmedi ama ... bugunluk yeterli...

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Başlık çok komik olmuş .İthalatçı firma hemen fiyatları düşürür.Hatta yurt içinde protestolara felan başlansın.

Wehrmacht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 09 / 2019 / Matte Raven Black
    Yanlış anlamayin ama, bu çaba niye? Neyin ne kadar pahalı olup olmadığını zaten sorup ogrenebiliriz (ki zaten biliyoruz çoğunu) , eğer markanın o fiyata değdiğinde inanmıyorsanız bunu belirtebilirsiniz tabii,fakat izlediğiniz yol çok tuhaf geldi bana.

Bu arada büyük konusmayayim ama zaten japon dışında motorla pek işim olmaz. Hyo falan bana uzak şeyler zaten.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    ...............
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .Hyosung'un ciddi anlamda pahalı olduğuna bir ispat daha..

KAWASAKİ NİNJA '' 31HP'' dikkatinizi çekerim 31BEYGİR dedim Bu ciddi bir güç 13000Rpm ürettiği verileri var !

KALİTESİ VE KONFORU TARTIŞILAMAZ sport turingte 250cc klas ve tarzında bir numara

SIFIRI : 11.900 - 12.500Tl ARASINDA Ruhsat ,plaka dahil...

Daha örnekler bitmedi ama ... bugunluk yeterli...
    kardeşim senin yaptığın çok saçma yaşını bilmiyorum ama büyüğümde olaiblirsin aprilia rsv 4 sbk 230 hp gücünde v4 motor 1000 cc harley in vrod bilmemne 1250 cc 120 hp 120 tork o zaman harley çok kötü mü oluyor

bu arada arkadaşlar motor kıyaslamadım arkadaşa yönelik söyledim.

Motosikleti
    Paylaşım işte Fiyatı kaliteye oranla nokta-i nazara aldım sadece..

Mtorsiklet ile yaşamayı ve onlar ile gezmeyi sevelim . Motorsikletlere aşık olup onları ilahlaştırmayalım .. O zaman bağzı gercekleride işte burada olduğu gibi görmezden geliriz sadece.
    Ayrıca Bir amacım yok ne bir DİSTRİBİTORUM ne de fiyat düşürmeye çalışıyorum.

Ayrıca 30 bin tl lik motorsikletede sahip oldum 4 binliralık motorsikletede..

Görmek lazım tüketicileri anlamaya teşfik etmek lazım.

Eleştirmek lazım. ama SALDIRMAMAK lazım.

Herkesin fikirlerine saygı duyuyorum...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)