Sizce V-Rod Night Rod mu yoksa Suzuki İntruder M1800R mü ?
Sizce V-Rod Night Rod mu yoksa Suzuki İntruder M1800R mü ?
sorumu bu şimdi?
chooperdan hiç anlamam ama bana harleymiş gibi geliyo :D
bence v rodun daha çok gideri var
Altın E.Adamın Vrod konusunda videosu var bakmanızı tavsiye ederim.
biliyorum çok araştırdım ama ikiside müthiş motorlar ve kararsız kaldım
V Rod Cruiser mantığına ters okadar paran varsa harley Classic softail bak
harley iron , fourty eight te çok güzel renk bakımından ve yamaha xv950 bana sorarsan
açıkcası bu iki motor benim daha cok hoşuma gitti başka görüşü olan varmı arkadaşlar ?
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
V-Rod Night Rodu ben daha çok beğendim, grenajı fazla sevmiyorum.. (Y)
arkadaşlar ben sizi 2 motor arasında hangisi diyorum siz başka motorlar söylüyorsunuz ben bu ikisi arasında diyorum çünki bu ikisi tam benim tarzıma uygun ama kararsız kaldım
Ben Suzuki kullanıyorum.Bir arkadaşımın harleyi vardı kullanma fırsatı bulmuştum.Modelini hatırlamıyorum sport diye birşeydi.Fakat suzukinin keyfini vermedi ilk sürüşte.Ben kesinlikle Suzuki derim..
V-Rod ozel bir seridir,sasesi Porshe tarafindan yapiliyo,fakat Harleyciler tarafindan benimsenememisdir,hatda fabrikayi basmisdir Harleyciler.
Geleneklere aykiri bir sekilde uretildigi dusuncesi ile,buyuk bir kitle tepki gosdermisdir.
1903 den beri kullanilan karbilotorun yerini su sogutma almasi,huzursuz etmisdi,zaten sasesi,mekanigi,kullaniln metali bile farklidir,yani aslinda baska bi motordur fakat,Harley uretmis gibi.
Daha guclu,daha performansli,spor motorlara daha sicak bakan kitle motoru diyelim.
Senin soruna gelince,motor aldim dediginde ne aldin diyecekler,sende Hrley diyeceksin,hadi yaaaa diyecekler.
Yine ayni ortamda motor aldim dediginde ne aldin diyecekler,sen Suziki diyeceksin,hangi model diyecekler.
Niyetim kesinlikle Suzikiyi horlamak degil,fakat adamlar 1903 den beri uretiyor,ve hep ayni kafada gitmisler,yeterince tecrube sahibi ve duruma hakim pozisyona gelmisler,sen spor bi model almak isdeseydin isdedigin markayi sorabilirsdin,ama Harley baska bisey arkadasim.
Kaan Sen
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Adam V-ROD sormus,bende ilgilendigi motorla ilgili biseyler anlatdim.
Suziki kotudur almayinda demedim,kiyaslama yapmis fikrimi soyledim,cin kotudur felanda demedim,kendim Harley kullandigim ve İntruder da tanidigim icin fikrimi soyledim,seninde fikir ,gorus ve onerin varsa buraya yazabilirsin,seviyesiz tartismalar icin forumu mesgul etmeyin.
Amacin ne anlamadim demissin ya,bence sen konuyuda anlamamissin.
heralde yanlış anladınız sizi alıntılamadım yukarıda bir arkadaş mondial marka 125 lik vir chopper tarzı motor önermiş
türkiyeye motor kültürünü yerleştirmesiyle, sorunsuz bir makine istiyosan sana bunu tavsiye derim
falan filan konuyla hiçbir alakası yokken ne bu onu anlamıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)